• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çokk mutsuzumm ne yapacağımı da bilmiyorumm

Aynı anlattığınız gibiydi...

Eşim.. eski kız arkadaşlarıyla evli olmasına rağmen konuşur ama onlar artık arkadaşım derdi, tabii kıyamet kopardı evde, telefon numaralarını silmez, hala irtibatı koparmak istemezdi, sadece kavga etmekle kalmışım ve çok kötü yapmışım! 1,7 ay dayanabildim, bir cuma vakti gözyaşlarıyla dualar ettim, ve duam kabul oldu, onu yakaladım, bir dul kadına gittiğini öğrendim. Önceden de bu kadın vardı ve bitti diyordu bana.

Sonra boşanma davasını açtım, ve pişmanlık.. tüm aileden özür diledi, yerden yere attı kendini hep ağladı. Bir şans verdim 6 ay oldu ama hala dün gibi yaşıyorum o yaşattığı kötü günleri.

Benim yaşadıklarımı inşallah yaşamazsın. Tavuğun bacağını baştan ayırmak gerek, resti çek, bitir görsün gerçeği. anlasın seni kaybedeceğini, yoksa anlamıyorlar.

senin de durumuna gerçekten çok üzüldüm evet haklısın onu ne kadar çok sevdiğimi biliyor beni ne kadar çok sevdiğigini görüyorum ve hissediyorum diyor. sürekli tehdit ediyor herşeyi yapıyor yapıyor ben sinirlenincede üstüme gelme giderim gelmem bugün eve sende konuş sen sanki yapmıyormusun gbi ithamlarda bulunuyor. hep alttan aldım ayrılcam dediğimde seni seviyorum istiyorum lafları havada uçuşuyor ama gerçekten artık ne olacaksa olsun çünkü önümü de göremiyorum bir gelecek planı yapamıyorum onunla :43:

Neden kahrolasınki onsuz,niye bu kadar yüceltiyosun anlamıyorum daha 1 yıl olmuş hayatına gireli ondan öncede vardın sen ondan sonrada olursun. Sen yapmıyor musun diye soruyorsa sana yapabilirsin benim için sorun yok demek istiyor buda seni sevmediği anlamına geliyor.Bian önce kendine gelmelisin ve onu hayatından çıkarmalısın. Böylede kendini tüketirsin,içine ata ata hasta olursun,dua et Allah a sığın başka kimseye ihtiyacın olmadan atlatırsın bu zorlu süreci.

Neden kahrolasınki onsuz,niye bu kadar yüceltiyosun anlamıyorum daha 1 yıl olmuş hayatına gireli ondan öncede vardın sen ondan sonrada olursun. Sen yapmıyor musun diye soruyorsa sana yapabilirsin benim için sorun yok demek istiyor buda seni sevmediği anlamına geliyor.Bian önce kendine gelmelisin ve onu hayatından çıkarmalısın. Böylede kendini tüketirsin,içine ata ata hasta olursun,dua et Allah a sığın başka kimseye ihtiyacın olmadan atlatırsın bu zorlu süreci.

seviyorum bundan dolayı onsuz yapamayacağımı her anı ve onun herşeyini çok özleyeceğimi düşünüyorum sevdiğim için. burda yorum yapan tüm arkadaşlar hepiniz haklısınız. ama işin içine duygulargirince gerçekten zor oluyor. benim bir arkadaşımın başına böyle bir olay gelse bende sizler gibi ne ypması gerektiğini söyler doğruyu göstemrye çalışırım ona. ama dediğim gibi ben ona karşı derin bir duygu beslediğim için benim için çok zor olucak bu dönem. sonuçta kendimi de tanıyr biliyorum. zor da olsa deniycem bunu yapmayı. :43:Allah yardım eder inşallah. Allah'ıma çok ama çok ihtiyacım var. :43:

İnsana erkek yada kadın fark etmez aslında fazla değer vermıyceksın.yoksa gun gelip tepemıze sı....yolar.bu evlilikte arkadaşım fedakar taraf sen olmuşsun.ama erkek fedakar es ıstemezkı.saçını süpürge et istemez. kendinden zevklerınden hobılerınden odun verme bundan sonra .ne bileyim senin en buyuk hobın dantel yapmaktır bunu geliştir butun gun evde dantel yapma çeşitli kadın grupları dernekleri var.onlarla zamanını geçir ve bilinçli üretici ol.by dantel örnekti sadece.senin ayaklarının uzerinde olduğunu bakımlı olduğunu guclu olduğunu görünce emin ol o saçma sapan arkadaşlarını kenara bırakıcqk.erkek kendisine bağımlı ama güveni yerinde güçlü fiti fırı bakımlı her konuda bilgi sahibi es ister.yeri geldiğinde Mac izleyip kritik yapacak yeri geldiğince yatağa geçip sınırsız hayal gucu ile kölesi olacak kadın.bence artık ayağa kalk.sen onsuz degıl o sensız yasayamaz algusı ver.unutma kadın kadının hem dostu hemde düşmanı
By arada verdiğim deyîm hoşunuza gıtmıs.teşekkür ederim bende boyle laf cok :)

İnsana erkek yada kadın fark etmez aslında fazla değer vermıyceksın.yoksa gun gelip tepemıze sı....yolar.bu evlilikte arkadaşım fedakar taraf sen olmuşsun.ama erkek fedakar es ıstemezkı.saçını süpürge et istemez. kendinden zevklerınden hobılerınden odun verme bundan sonra .ne bileyim senin en buyuk hobın dantel yapmaktır bunu geliştir butun gun evde dantel yapma çeşitli kadın grupları dernekleri var.onlarla zamanını geçir ve bilinçli üretici ol.by dantel örnekti sadece.senin ayaklarının uzerinde olduğunu bakımlı olduğunu guclu olduğunu görünce emin ol o saçma sapan arkadaşlarını kenara bırakıcqk.erkek kendisine bağımlı ama güveni yerinde güçlü fiti fırı bakımlı her konuda bilgi sahibi es ister.yeri geldiğinde Mac izleyip kritik yapacak yeri geldiğince yatağa geçip sınırsız hayal gucu ile kölesi olacak kadın.bence artık ayağa kalk.sen onsuz degıl o sensız yasayamaz algusı ver.unutma kadın kadının hem dostu hemde düşmanı
By arada verdiğim deyîm hoşunuza gıtmıs.teşekkür ederim bende boyle laf cok :)

bunların hepsini yapıyorum zorunluluk yada mecburiyetten değil böyle olduğum için. çalışan bir bayanım eşimden öncede süsüme püsüme giyim kuşam bakımın alasını yapardım evlendikten sonra da devam ediyorum böyle bir insan olduğum için yani. bütün bunlar var iken sorun bende değil bence

"Sırf acı çekiyorsun diye,her önüne gelenin kalbine sığınmaya çalışma,Rabbine sığın." twitterde okudum ve paylaşmak istedim.

eğer erkenden tavrını ortaya koymazsan bu böyle sürer sonrada önüne geçemezsin.benim eşimde bana çok küfür eder eğer ben ilk küfür edişinde susmasaydım şimdi bu durumda olmazdık.

günlük düşünme bir ömürden bahsediyoruz burda.bunun hamileliği var çocugu var.hamileyken böyle davransan ne olacak ne kadar hassas bir dönemde olacaksın üstelik.

çok sert ve acıtıcıda olsa birşeyler yapman şart.ayrıca üzerine gitme ilgilenme muhatap olma unutma kaçan kovalanır.evde garantide sanmasın seni her zaman kaybetme korkusu olmalı bence erkeğin içinde.allah yardımcın olsun ben olsam çoktan kapıya koymuştum.yaptıgı ayıp bir kere.ben eski erkek arkadaşlarımla görüşsem ne hissedersin diye sor bakalım.

eğer erkenden tavrını ortaya koymazsan bu böyle sürer sonrada önüne geçemezsin.benim eşimde bana çok küfür eder eğer ben ilk küfür edişinde susmasaydım şimdi bu durumda olmazdık.

günlük düşünme bir ömürden bahsediyoruz burda.bunun hamileliği var çocugu var.hamileyken böyle davransan ne olacak ne kadar hassas bir dönemde olacaksın üstelik.

çok sert ve acıtıcıda olsa birşeyler yapman şart.ayrıca üzerine gitme ilgilenme muhatap olma unutma kaçan kovalanır.evde garantide sanmasın seni her zaman kaybetme korkusu olmalı bence erkeğin içinde.allah yardımcın olsun ben olsam çoktan kapıya koymuştum.yaptıgı ayıp bir kere.ben eski erkek arkadaşlarımla görüşsem ne hissedersin diye sor bakalım.

eski erkek arkadaşlarımla görüşssem ne hissedersin diye sor diyorsunuzda valla sordum hatta sormadan kendisi şöyle demişti sende konuş arkadaşlarınla sanki konuşmuyor musun demşti. iyi de benim arkadaşlaım okuldan hep yani ne eski sevgililerimle görüşürüm ne de netten tanışıp biriyle görüşürm

çok üzüldüm cnm durumuna ne yaptığınıda merak ettim 10 gündür bişey yazmamışsın inşallah sorunu çözmüşsündür bende yeni evliyim sorunlar yaşıyorum ama boşanmayı düşünmek en kolayı bence sorunları çözmeye çalış hatta boşanacağına inansın ama bunu gerçekten yapma evliliğin ilk dönemlerinde bir çok sorun yaşanıyor evliliğe adapte olana kadar o yüzden ben ilerde sorunların düzeleceğine inanıyorum...

arkadaşım otur chat başınabir kaç adam bul konuşmaya başla. aynısını ona yap. sonrada yanlışlıkla açık bırak konuşma pencereni yakalasın seni.... sen yokken dertleşiyorum arkadaşım dersin.. neler hissettiğini anlaması lazım.

Eskiden arkadaş olduğun tüm erkekleri ekle konuş sohbet et bi şey derse onlar benim değer verdiğim dostlarım de bu sefer o düşünsün kendisinin bostan korkuluğu mu olduğunu! Ama lütfen bunu yap boşanmaya hazır değilsin son damlaya kadar yapabileceğin herşeyi yapıp boşanırsan için rahat eder en azından . Adamdaki rahatlığa bak çok sinirlendim!

buraya yazdığım günün yemin ederm ki çok kötüydm arkadaşlar hiç kendimde değildim. o akşam konuştuk enine boyuna herşeyibeni rahatsız eden tüm noktaları. boşanacağım senden dedim senin bu davranışlarının hiçbrini ben haketmiyorum, önümü göremiyorum. seninle bir gelecek nasıl olur bu şekilde nasıl devam edebilirz ki dedim. ailesini arayıp özellikle abisini arayıp durumları bir bir anlatacaktım engel oldu

bana sen çok haklısın dedi bir daha asla böyle birşeyler olmayacak sensiz yapamam dedi. bütün herşeyi unutacağız ben herşeyi unutucam sende unut dedi çocukluk hadsizlik yaptım farkındayım dedi. hepsini sinirden yaptığını söyledi ben üstüne gittim içinmiş bana inat olsun diyeymiş tabi bu söz hiç hoşuma gitmedi ama.
işte o gün bugündür iyiyiz çok şükür yani bir yaramazlık yok. ha derseniz unuttun mu olan biteni tabiki hayır ben bir süre daha acabalarla yaşayacağım her ne kadar su anda aramızdan su sızmıyorsa da acabalarla yaşamaya devam edeceğim çnkü maalesef olanları bir anda unutacak kapasiteye sahip bir insan değilim hiç olmamış gibi davranamıyorm bazen. ama dediğim gibi şuanda gerçekten mutluyum, mutlyuz en azından o günden sonra hiç tartışmadık evde rahatım bu benim için iyi bir şey son bir şans sadece son bir şans

ve yeni yıla girerken bu yıl biizm olacak gzel bir başlangıç yapacağız dedik ve yaptık Allah bozmaz ve herhangi bir sorun çıkmaz inşallah.
ben hepinize çok teşekkür ediyorum

Arkadaşlar merhaba öncelikle. Vakti zamanında Yaşadığım olayda bana destek olan siz Arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Zor Günlerden geçtim. Anlattığım olay yine aylarca devam etti. Hiçbir düzelme olmadı. Taki Nisan ayına kadar. Artık dayanacak gücüm kalmamıştı. Daha doğrusu bütün bu iğrençlikleri ve saygısızlığı haketmediğim için bu evlilik işine bir son vermeye karar verdim. Öncelikle aileme boşanacağımı söyledim. Beni mutsuz gördükleri için sağolsunlar arkamda durdular ve onayladılar. Sonra eşim olacak kişiye boşanmak istediğimi söyledim tamam dedi. Ve Nisan Ayında biz evlerimizi ayırdık o kendi ailesinin ben kendi ailemin evine gittik. Ilk bir hafta gerçekten zor günler yaşadım yemeden içmeden kesildim psikiyatri desteği aldım ve doktorumun ailemin arkaşlarımın desteği ile o zorlu bir ayı atlattım . Şimdi ailemin evindeyim işime devam ediyorum evlenmeden önceki huzurum mutluluğuma tekrar kavuştum çok şükür. Sadece o kişiye karşı inanılmaz bir nefret duygusu taşıyorum isminin baş harfini duymaya tahammülüm yok ...
Şuanki durumu sizle paylaşmak istedim...

Evlilik sadece aşkla yürümez.İleride aşkın eskisi gibi büyülü gelmediğinde (ki büyünün devam etmesi için güven ve saygı olmalı) çok pişman olursunuz.Henüz çok geçmemişken ve çocuk yokken biraz acı çekmeyi göze alıp kendiniz için doğrusunu yapın.

Evlilik sadece aşkla yürümez.İleride aşkın eskisi gibi büyülü gelmediğinde (ki büyünün devam etmesi için güven ve saygı olmalı) çok pişman olursunuz.Henüz çok geçmemişken ve çocuk yokken biraz acı çekmeyi göze alıp kendiniz için doğrusunu yapın.

evet çok haklısınız ve ben de bu saçma evliliğe son verdim inanin öyle huzurluyum ki sadece ona karşı feci bir nefret duygusu var içimde.

ayrılmak istemiyorsan bile ona deli gibi aşık imajı çizersen hiç çıkamazsın bu işin içinden tavrını koy ortaya yani dediğimi yap yaptığımı yapma gibi olucak ama bende eski okuldan erkekleri ekleyip konuşuyam ozaman hoşuna gidicek mi bakalım derdim yapardım da var mı öle ya ne yardan geçerim ne serden iyice burnunu sürtmen lazım bnce.

Back
X