• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çokk mutsuzumm ne yapacağımı da bilmiyorumm

Rica ederim canm sen konuştukca ben şaşırıp kalıyorum vallahi.. size eski erkek arkadaşlarınızı ekleyip konuşmanıza izin verdi yani ?
Benm bişey demeye hakkım yok tabiki ama dışardan biri olup okuduğum kadarıyla hiç güzel hoş şeyler değil bunlar sizin düşünceleriniz çok normal ama size kocanızın yaptığı şeylerin normal olduğunu söyleyen çevreniz biraz fazla geniş sanırım siz o genişi anladınız.. gene de çözümler bulmaya çalışın elbet elinizden geleni yapın ama kendinizi fazla yıpratmayın bence.. Kendinize iyi bakın..

evet aynne böyle söyledi. seven bir erkek önemseyen dşünen karım eşim dediği insana asla bu serbestliği göstermez bence. diğer bayanlar böyle yapmıyor diyor bana. bende diğer erkeklerde daa 2 aylık eşlerine böyle davranmıyorlar diyorum :43: teşekkür ederim sizde kendinize iyi bakın.

Bu yazdiklarindan sonra ben kac kurtar kendini derim. Asktan kimse olmuyor inan cok seviyorum diyorsun dogrudur burada sorman gereken sey kendinimi daha fazla seviyorsun esini mi? Bu adam seni mulu eder mi? Gidersin psikologa, psikiyatriye en kotu ihtimalle 3-5 ay antidepresan kullanirsin gecer gider. Diger turlu bir omur boyu mutsuzluk seni bekliyor gibi gorunuyor buradan

evet söylediklerinde çok haklıısn ama bunları okuyunca bile acı çekiyorum gerçekleri söyledğin için. :43: gerçekler acıdır boşu boşuna kendimi kandırıp durmayım diymi :43:

ben nişanlılık döeminde bi daha bunlarla konuşmayacaksın ya onlar ya ben demiştim. eşimde tabiki sen aşkım demişti. ve onları engellemişti. evlendiğimizde snein yüznden arkadaşlarımla aram açıldı demeye başladı devmalı özür dilemeliyz dedi beni küçük düşürecek davrnaışlarda bulundu. ben de dedimki bir suç varsa ortada bunu sadece bana yükleme sonuçta ben ya onlar ya ben diyince sen beni seçtin pişman mı oldun kabul etmeseydin beni seçmeseydin madem öyle ortada bir suç varsa o da ikimziin dedim. devamlı arkadaşlarım arkadaşlarım diyip duruyordu bir şey yapacağı belliydi hep ortamını yaratmaya başladı. pazar akşama tartıştık biraz. sonra tam yatacağız yatakta bu aldı eline telefonu kızların engeleini kaldırmaya başladı hem de gözümn içine baka baka canım öyle bir acıdıki kalbim nasıl acıdı anlatamam nefes alamadım elim ayağım buz kesti . :42::43: ertesi sabah ta hepsine selamlar özürler diledi. evlendin mi diye sormalar başladı :43: ben nerde yanlış yaptım bilmiyorum şu anda iş yerindeyim ve ağlıyorum o ise eminim ki keyfine bakıyordur zerre umurumda değilimdir :43:

valla tatlım ne desem bilemedim önceki yorumlarında kişilki bozukluğu demiş psikolog eşine ya boşanacam ya da psikoloğa gideceksin desen?
çünkü ciddi problemleri var eşinin bence :44:

valla tatlım ne desem bilemedim önceki yorumlarında kişilki bozukluğu demiş psikolog eşine ya boşanacam ya da psikoloğa gideceksin desen?
çünkü ciddi problemleri var eşinin bence :44:

evet bu akşam söyliycem öyle. bana akşam konuşurz dedi ama geldiğinde ne yapacağını çok iyi biliyorum. yemek tv telefon uyuklama .. ve yine konuşmaktan kaçış ve konuşmama fırsat vermemesi. inanın o eve isteksiz gidiyorum yemek yapmak temzilik çamaşır vs. hiç içimden gelmiyor neden gelmiyor sevgi saygı göremediğim bir insanın hizmetini yapmak da ağır geliyor yemin ederim ki.

hayır zaten bebek düşnmyorum. yani aramız iyi olsa bile evlendiğim zaman uzun bir süre bebek düşünmüyordum ben. ailem biliyor ve iyi düşn net kararnı ver ona göre hareket et diyorlar.
bakın valla seviyorum yani bir arkadaşım alışkanlıktır senin ki dedi ama ben onun kokusunu bakışını sesini gözlerini herşeyini herşeyini çok özlerim.. baktığım her yerde onu görüyorum. onu tandğım günden beri varsa yoksa o oldu hayatımda. başka kimseyi gözm görmedi kulağım işitmedi. hala da öyle. her yerde anımız var. her yerde gittiimiz her yerde anımız var dedim ya baktığım her yerde onu göryorum. ayrılırsam kafayı yerim bunu da çok iyi biliyorum :43::43:

Böyle yaparak kendini değersizleştirirsin,zaten saygısı yok hiç olmaz,neden vazgeçemeyesin,ondan öncede vardın sen olmasada olursun. Üzülürsün ama alışırsın,şimdi çok mu mutlusun? 2 aylık evliyken bunları yapıyorsa ilerde çok daha ileriye gider. Kafayı yemezsin,psikoloğa gidersin yardım alırsın geçer gider unutursun.

evet bu akşam söyliycem öyle. bana akşam konuşurz dedi ama geldiğinde ne yapacağını çok iyi biliyorum. yemek tv telefon uyuklama .. ve yine konuşmaktan kaçış ve konuşmama fırsat vermemesi. inanın o eve isteksiz gidiyorum yemek yapmak temzilik çamaşır vs. hiç içimden gelmiyor neden gelmiyor sevgi saygı göremediğim bir insanın hizmetini yapmak da ağır geliyor yemin ederim ki.

sonuna kadar haklısın tatlım:31: ömrün öyle geçmesin istiyosan tavrını takın ve sorunu hallet ya da avukata git :26: bunu demek çok kolay ama uygulamak zor bunun farkındayım ama başka çözüm yolu yok :26:

slm,konunu okudum
öncelikle bir toparlan bakalım:20:
ne demek onsuz yaşayamam,onsuz nefes alamıyorum?
sen,sana değer verilmediğinin farkındayken,ne kadar acı çekeceksin?
seven insan sevdiğine böyle yapmaz,üzmez
ailen de destek madem,yalvarmalarına kanma artık,hergün öleceğine birgün öl​

Böyle yaparak kendini değersizleştirirsin,zaten saygısı yok hiç olmaz,neden vazgeçemeyesin,ondan öncede vardın sen olmasada olursun. Üzülürsün ama alışırsın,şimdi çok mu mutlusun? 2 aylık evliyken bunları yapıyorsa ilerde çok daha ileriye gider. Kafayı yemezsin,psikoloğa gidersin yardım alırsın geçer gider unutursun.

insan ne kadar severse sevsin bir yere kadar diymi. bazen diyorum kendi kendime bir ömür nasıl gidecek diye böyle nasıl geçecek diye. evet çok üzüleceğim ama bu süreç gerçekten çok acı bir süreç. sadece yanımda oldğu için mutluyum bu hareketlerini görünce nefetim ortaya çıkıkıyor. bir de boşanma olrsa beni toparlayacak kimse yok. annem ile babam ayrılmıştı benim. ben hep annemin yanındaydım kadın 80 kilodan 45 kiloya düşmüştü 3 ayda yiyemiyordu içemiyordu hep ben toparladım yedirdim zrla içirdim konuşum onla gece gündüz yanındaydım. psikolada götürüyordk . 2 yıl içinde ancak toparlandı o da çok seviyordu. ama beni toparlayacak kimse yok annem beni anlamaz arkadaşlarımda bir yere kadar bir boşluğa düşeceğimi biliyorum :43::43::43:

sonuna kadar haklısın tatlım:31: ömrün öyle geçmesin istiyosan tavrını takın ve sorunu hallet ya da avukata git :26: bunu demek çok kolay ama uygulamak zor bunun farkındayım ama başka çözüm yolu yok :26:

eğer bugün gün içinde tekrar ekleme durumu olursa akşam kahrolacğımı bile bile boşanacğaımı söyliycem birdaha. ve yarın avukata gideceğim :43:

slm,konunu okudum
öncelikle bir toparlan bakalım:20:
ne demek onsuz yaşayamam,onsuz nefes alamıyorum?
sen,sana değer verilmediğinin farkındayken,ne kadar acı çekeceksin?
seven insan sevdiğine böyle yapmaz,üzmez
ailen de destek madem,yalvarmalarına kanma artık,hergün öleceğine birgün öl​

evet haklısın peki o boşanma sürecinde ne olacak ve ondan sonra ne olacak :43: ben kendimi kaybetmişken onun adını sayıklarken boşandıktan sonra o gününü gün edecek ben acılar içinde savrulurken :43::43::43:

Merhabalar, öncelikle cok üzüldüm ama erkeklerin hepsi aynı değilmi. Elde edene kadar basa Tac elde ettikten sonra kapıya ayraç yaparlar. Cok fazla özveride bulunmussun sanırım arkadaşım.kararlı tavrını bence gostermelısın.eşinde artık rahatlık oluşmuş.ne yaparsam yapayım seni sevıyorum dediği anda benden vazgecemez diye düşünüyor. Avukattan bahsetmıssın.bi sefer kararlı bi şekilde bu davranışlarına devam edersen senden tek celsede bosanırım üstüne üstlük bu yazısmalarını mahkemede delil olarak gösterir tazminata dahi hukmettırırım seni diyebilirsin.ama su geldı aklıma ayan oc almak ıcın sakın sende aynı şeyleri yapma. Senin burda ne kadar kararlı olduğunu görmesi ona yetecetır tahmınımce. Allah kolaylık ve sabır versin diyorum

Merhabalar, öncelikle cok üzüldüm ama erkeklerin hepsi aynı değilmi. Elde edene kadar basa Tac elde ettikten sonra kapıya ayraç yaparlar. Cok fazla özveride bulunmussun sanırım arkadaşım.kararlı tavrını bence gostermelısın.eşinde artık rahatlık oluşmuş.ne yaparsam yapayım seni sevıyorum dediği anda benden vazgecemez diye düşünüyor. Avukattan bahsetmıssın.bi sefer kararlı bi şekilde bu davranışlarına devam edersen senden tek celsede bosanırım üstüne üstlük bu yazısmalarını mahkemede delil olarak gösterir tazminata dahi hukmettırırım seni diyebilirsin.ama su geldı aklıma ayan oc almak ıcın sakın sende aynı şeyleri yapma. Senin burda ne kadar kararlı olduğunu görmesi ona yetecetır tahmınımce. Allah kolaylık ve sabır versin diyorum

evet aynen öyle doğru diyorsun. sevgiliyken karı koca gibi danvranıyordu evlendik şimdi sevgiliymişiz arkadaşıymışız gibi davranmaya başladı. evet hayatımın merkezi yaptım resmen varsa yoksa o hep onu mutlu etmeye çalıştım ben elimden geldiğince herşeyi yaptım ilgi desen ilgi sevgi desen o da öyle ne istiyorsa yaptım. yok hayır ben aynı şeyleri yapmam asla. bu defa geri adım atmıycam ve boşanmayı öne sürcem. devam ederse benim bu boşanma lafıma rağmen demkki artık yapacak bir şey kalmamış kendi yazık etti ilişkimize halbuki herşey ne kadar gzel olabilirdi :43::43::43:

eğer bugün gün içinde tekrar ekleme durumu olursa akşam kahrolacğımı bile bile boşanacğaımı söyliycem birdaha. ve yarın avukata gideceğim :43:

kararlı ol tatlım:20: olmasan bile ona öyle göster resti çek :19:
boşanırsak ben üzülürğm o gününü gün eder ne demek:19:
öyle düşünüyosan bu adam seni gerçekten sevmiyo :25:
belki üzücü olacak ama yılların verdği bi alışkanlıkta olabilrsin:26: çok üzücü sen çok kendinden ödün vermşsin :20: hep sen demişsin o yüzden de olay bu boyuta gelmiş olabilir :20:
onu kaybedersen kahrolacağını ona kesinlikle hissettirme:20:

kararlı ol tatlım:20: olmasan bile ona öyle göster resti çek :19:
boşanırsak ben üzülürğm o gününü gün eder ne demek:19:
öyle düşünüyosan bu adam seni gerçekten sevmiyo :25:
belki üzücü olacak ama yılların verdği bi alışkanlıkta olabilrsin:26: çok üzücü sen çok kendinden ödün vermşsin :20: hep sen demişsin o yüzden de olay bu boyuta gelmiş olabilir :20:
onu kaybedersen kahrolacağını ona kesinlikle hissettirme:20:

biz ocak ayında tanıştık söz nişan derken ekim ayında evlendik. yani uzun süren bir flört aşamamız olmadı. benim eşim çok rahat bir insandır. yani varsa yoksa kendi sağlığı kendi rahatı hep kendini düşünür. evet bu defa kararlı olduğumu göstermem gerekiyor. çkü her defasında aynı şeyler oluyor ben alttan aldıkça.. :43:

biz ocak ayında tanıştık söz nişan derken ekim ayında evlendik. yani uzun süren bir flört aşamamız olmadı. benim eşim çok rahat bir insandır. yani varsa yoksa kendi sağlığı kendi rahatı hep kendini düşünür. evet bu defa kararlı olduğumu göstermem gerekiyor. çkü her defasında aynı şeyler oluyor ben alttan aldıkça.. :43:

tatlımm üzgünüm ama siz herşeyi çok erken tüketmişsiniz daha doğrusu eşin:26: daha 1 yıl ancak o olacak tanışalı keşke biraz evlenme işini erteleseydin :26: gerçi keşkelerin hiç önemi yok artık da önüne bak tatlım sen artık :26: herkesi başına gelebilir böyle şeyler bence daha çok bağlanmadan ilişkini düzene sok sonra daha çok üzülürsün :26:
annem babam ayrı diyosun annen senelerini vermiş ki 2 yıl kendini toparlayamamış sende daha fazla zaman geçmeden önlemini al :26:

evet haklısın peki o boşanma sürecinde ne olacak ve ondan sonra ne olacak :43: ben kendimi kaybetmişken onun adını sayıklarken boşandıktan sonra o gününü gün edecek ben acılar içinde savrulurken :43::43::43:
bak ben ne diyordum,oldu mu şimdi yazdıkların:20:evet boşanma genelde travmatiktir,atlatması zordur.ancak şanslısın ki çocuk yok.ayrıca dünyada eşinden ayrılan ilk kadın sen değilsin,boşanınca dünyanın sonu da gelmiyor...bırak gününü gün etsin,sen de adını falan sayıklama sakın dik dur,güçlü ol,kendini kaybetme,biz kadınlar erkekler olmadan da yaşayabiliriz,eşini bu kadar yüceltme,acılar sonsuza dek sürmez,yeter ki kararlı ol...

tatlımm üzgünüm ama siz herşeyi çok erken tüketmişsiniz daha doğrusu eşin:26: daha 1 yıl ancak o olacak tanışalı keşke biraz evlenme işini erteleseydin :26: gerçi keşkelerin hiç önemi yok artık da önüne bak tatlım sen artık :26: herkesi başına gelebilir böyle şeyler bence daha çok bağlanmadan ilişkini düzene sok sonra daha çok üzülürsün :26:
annem babam ayrı diyosun annen senelerini vermiş ki 2 yıl kendini toparlayamamış sende daha fazla zaman geçmeden önlemini al :26:

evet gerçekten çok erken tükettin herşey bi anda oldu bitti sanki. herşey bu akşama bağlı artık. korkuda girdi içime :44: kafam çok karışık adam akıllı konuşucam artık olmayacaksa yapacak bir şey kalmıyor hr gün aynı şeyleri yaşamaktansa bitmesi çok ama çok zor olsada mecbr olacak :43::43::43:

bak ben ne diyordum,oldu mu şimdi yazdıkların:20:evet boşanma genelde travmatiktir,atlatması zordur.ancak şanslısın ki çocuk yok.ayrıca dünyada eşinden ayrılan ilk kadın sen değilsin,boşanınca dünyanın sonu da gelmiyor...bırak gününü gün etsin,sen de adını falan sayıklama sakın dik dur,güçlü ol,kendini kaybetme,biz kadınlar erkekler olmadan da yaşayabiliriz,eşini bu kadar yüceltme,acılar sonsuza dek sürmez,yeter ki kararlı ol...

onsuz olma fkri düşüncesi beni kahrediyor duygularım böyle bunları düşnmekten kendimi alamaıyorum ki. evet belki bir şekilde anlatılır ama onu bir daha görememek ve sesini duyamamak adını söylememek :43: böyle düşünnce kötü oluyorum. keşke ondan tamamen vazgeçmemi sağayacak bişey yapsa belki daha kolay olck o zaman

Aynı anlattığınız gibiydi...

Eşim.. eski kız arkadaşlarıyla evli olmasına rağmen konuşur ama onlar artık arkadaşım derdi, tabii kıyamet kopardı evde, telefon numaralarını silmez, hala irtibatı koparmak istemezdi, sadece kavga etmekle kalmışım ve çok kötü yapmışım! 1,7 ay dayanabildim, bir cuma vakti gözyaşlarıyla dualar ettim, ve duam kabul oldu, onu yakaladım, bir dul kadına gittiğini öğrendim. Önceden de bu kadın vardı ve bitti diyordu bana.

Sonra boşanma davasını açtım, ve pişmanlık.. tüm aileden özür diledi, yerden yere attı kendini hep ağladı. Bir şans verdim 6 ay oldu ama hala dün gibi yaşıyorum o yaşattığı kötü günleri.

Benim yaşadıklarımı inşallah yaşamazsın. Tavuğun bacağını baştan ayırmak gerek, resti çek, bitir görsün gerçeği. anlasın seni kaybedeceğini, yoksa anlamıyorlar.

Back
X