Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Herkese merhaba. ben 2 aylık evliyim. ve evliliğimde eşimden ötürü sorunlar var. nişanlılık döneminde de ara ara tartışmalarımız oluyordu. kac defa istemeye istemeye sırf mecburiyetten vazgeçmeye çalışsamda istemedi ayrılmak . kaç defa ağladı yanıma gelip seni seviyorum lafları sensiz olamam lafları havada uçuştu her dafasında.
eşimin gözleri dışarda. tvde yolda gördüğü her bayana ağzı açık bakıp her tarafını inceliyor. benle tanışmadan önce bir takım yazışmalar görüşmeler yapmış arkadaşlarıyla belden aşağı konuşmalar internet sitelerinde bayanları ekleyip muhabettler. ve şimdi bu alışkanlıklarına devam ediyor üstelik ben yanında olmama rağmen gözümün içine baka baka eski kız arkadaşlarını ekleyip muhabbet ediyor. onlar benim değer verdiğim insanlar değer erdiğim dostalarım diyor. beni onlar için kırıyor ve hiç önemsemiyor bni sevdiğimden bile emin değilim artık. tekrardan eklediği kızlarda zamanında netten tanıştığı kızlar biri gazianttepe biri baküde evli ve iki çocukluymuş ne olcak benim onlarla konuşmam da ne var ki diyor derdimi sıkıntıımı zamanında onlara anlatmıştım diyor. ben de diyrum ki artık ben varım hayatında eşin karın var herşeyini bana anlatacaksın bunlar kim ki sen bunlarla özelini paylaşıcaksın. kaç defa ekleme dememe rağmen ekliyor. bana benim üstüme geliyorsun bana karışma beni ayar etme eve gelmem olmaz gitmez bu iş diyor.
yani önceden onu gördüğmde sevinen heyecanlanan mutlu olan ben şimdi o eve gelidğinde tartışma olacak mı yine telefon elinde olacak benle ilgilenmeyecek artık hep bunları düşünmeye başladım
geçen hafta bir avukat buldum görüşmeye gidecektim son kez eşimle konştum bak bu haretklerin benim canımı acıtıyor dedim bende insanım sevdiğim adamın kocamın gözmün önünde ve arkamdan işler karıştırmasını kabullenemem dedim avukata gidecektim ama senle son kez konuşuyorum dedim. o da ben sensz yapamam onlar benim arkadaşım dedi. ve bugün de sabahın köründe işe gierken birkaç kız eklemeye devam etmiş çok sinirliyim çok mesaj attım ve boşanıyorum senden dedim. ama kararszım yaaa aptalmıyım ben anlamadım ama şu bir gerçekki ki seviyorum hem de deliler gibi ondan ayırlmak istediime emin değilim ama bu yaptıklarına katlanamıycamm. bir yandan da onsuz olamam herşeyini özlerimm kokusunu bakışını dokunuşunu herşeyini sesini... değr veriyrum düşünyorm herşeyini yapıyorum memnun etmemye mutlu etmeye çalışıyorum ama Allah biliyor ya hiç karşılık görmüyorum artık. ne yapıcam ben Allah rızası için yardım edin...
malesef yanlış bir seçim yapmışsınız..evliliğiniz de çok yeni..benim erkek arkadaşım da öyleydi dışarı çıkıyoruz gözler fıldır fıldır. ben güzel bir bayanım ama yolda gördüğü en çirkin kızı bile baştan aşağı süzüyordu.2 yıl devam etti. evde çok mutluyduk başka kız yokken. bi cafeye gitsek radar gibiydi geleni getiriyor gideni götürüyor yanında eşi,sevgilisi olan bayanlara bile bakıyordu miğde bulandırıcı bişey,çok aşağlayıcı bir durum.o adam değişmez neticede benimki de değişmedi.
Boşanmatacaksiniz dilinize getirmeyin. Oyle bir anda soylemelisiniz ki gerçekten bitmeli.
Bir süre sonra anlamı kalmaz. Ayrica evliligin bereketini huzurunu alir.