çokk üzüldüm böyle birseyle karsılasmadım

smy28

Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2013
20
1
8
35
Kocaeli
Arkadaslar bugün benim evimde cuma süresi okuttum hersey güzeldi yeme içme ikrama gectik bitti ve bizim gelinimizin cantasından bir miktar para alınmıs sok oldum okadar kötü oldumki ne yapcam bilemiyorum kayınvalidem annem ben biliyoruz bu olayı kimseye bişey soramıyorsun ama bu kötülük yapıldı kim diye düsünüyorum ne yapcam ben nasıl bulabilirim paradan ziyade önemli olan kim dost kim düsman?

tek tek herkese sor laf arasında bence aramızda kalsın böyle böyle bi durum olsu falan de zaten yapan kişi ya konuyu değiştirir ya da kızarır belli eder kendini

bence o gün kimler varsa sizde onlara sorun alan kişinin tepkisini illaki birşekil belli ettirtir.acaba nekadar para alınmış cantasından./COLOR]

ya nasıl sorulur ki gelen misafirlere işin kötü tarafı cumaya gelmişler bide.Allah'ım ıslah et Ya Rabbim. bizim de bi tanıdğımızın olduğu yerlerde bu tip şeyler yaşanıyor öğrendik artık onun yaptığn ama onun ki hastalık gibi bişe suratına karşıda söyleyemiyoruz. O geldiği zaman evde değerli şeyleri kaldırıyoruz ve evde yalnız gezmesine fırsat vermiyoruz zaten birden arkasında bitiverince şaşırıp kalıyo bi

Bir yere gittiğimde evde olsa çantamı yanımdan ayırmam . Kimseyede soramazsınız suçlar gibi . Çok mu alınmış .Belki düşürmüş vs olabilir

arkadaslar söyledikleriniz dogru sahip cıksaydı ama cahillik işte akla gelmiyor odaya namaz kılmaya nerdeyse herkes girdi yapması .çin tek kalması kazım kişinin ve gelin eminim diyor düsürmedim diyor ve gelenler tanıdık nasıl söylenir bi daha evime gekmezler herkez zan altında kalır alınan para 70 lira ama miktar önemli degil eger alındıysa o kişi evime gelip hersey yapar ben bunun derdindeyim benim alınsa param ben düsünüyorum ev sahibine 70 lira için bisey demezdim offf

Gelininiz sizin eve gelirken çantasında o paranın durduğundan eminmiymiş? Eve gelenlere sorsanız insanlar yazık kendilerinden şüphelendiğinizi sanarak kırılırlar. Sizin içinde zor bir durum, o insanlarla yakınsanız yapan kişiden daha büyük zararda gelebilir, kimin olduğu bilmeniz de önemli. Allah kolaylık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…