• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çokkk ACILLLL

• Konu Sahibi Konu Sahibi tse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canimmm ALLAH cc rahmet eylesin kendimede bile suc buluyorm dua az okudum dye tabi hersy kader ama neyse ck uzgunum inaALLAH doktorlar ck ugrasmistr cnku bazen ugrasmiolr kalp icin .. cennet e gtti yasi kacti bilmiorm birgun hepimiz gidecegiz belki bunu yazarkn bile ani bir kalp krizndn gidebilirim misal hayat kisa kalanlara RABBIM sabir versin bi turlu olumu kabullenemiyorum
Allah razi olsun canim benim ben hicc o hastalığı yakıstirmadim adinj bile koymadim ama kalp bbrekten giiti son zamanlarda acılar çekiyordu saol Allah razi olsun bole bi aci yok hala idarak edemedim ben

Allah razi olsun canim benim ben hicc o hastalığı yakıstirmadim adinj bile koymadim ama kalp bbrekten giiti son zamanlarda acılar çekiyordu saol Allah razi olsun bole bi aci yok hala idarak edemedim ben
Seni cok iyi anliyorum ben iyi haber bekliodm hala da mucize bekliorm belki haber gelr kalbi atioms derle ck az attigi icin duyulmadi derlr gbi hayirlisi byleymis aci cekiodu demistin en azindan acisindan kurtuldu annenin yaninda ol hep kardeslern varsa suan onlarn pskolojisi onemli dirayetli olun cnku sizi goruyor aglamamaya gayrt edin yerini su doldurmayn yeri rahattr uyuyor sadece oyle dusun uyku olumun yarisiyms olum uyku gibi sadece bol dua okuyun ruyaniza gelicktr insALLAH aci cekerk oldugu icin gunahlari afolmstr dye biliorm

Allah rahmet eylesin babanıza sizede yar ve yardımcınız olsun amin . Rabbim olan Baki dünya geçici hayal...

Allah rahmet eylesin bizde kaybettik; ((((((

Başın sağolsun,allah sabır versin..geçmiyor azalmıyor bitmiyor acısı ama hayatta devam ediyor .. acısı ağrısı bitti kurtuldu ben öyle düşünüp daha iyi olabiliyorum sende öyle düşün kanser ağrıları zordur

Back
X