- 18 Kasım 2014
- 6.238
- 15.573
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah şifa versin canım çok üzüldüm allah babanızı başınızdan eksik etmesinNolur size yalvariyorm bilosunuz babam akciger kanseri gece fenaslsti kalbi durdu suan hastende nolur yalvariorim dua edin eski haline dönsün zavallli perisan babam cok acilar cekti cekiyro zor yetistirdiler ben gdiemedim gücüm kalmadi artik nolur dua edin nolur güzel haberler alalim yalvariyorm sizeeee duaaa edinde hayata dönsün dunyam basima ykildi ; (((((
İnşallah iyileşir açtım ellerimi rabbime dua ettim inşallah kabul olur üzülme Rabbine güven allah şifa versin tez zamandaNolur size yalvariyorm bilosunuz babam akciger kanseri gece fenaslsti kalbi durdu suan hastende nolur yalvariorim dua edin eski haline dönsün zavallli perisan babam cok acilar cekti cekiyro zor yetistirdiler ben gdiemedim gücüm kalmadi artik nolur dua edin nolur güzel haberler alalim yalvariyorm sizeeee duaaa edinde hayata dönsün dunyam basima ykildi ; (((((
Nolur size yalvariyorm bilosunuz babam akciger kanseri gece fenaslsti kalbi durdu suan hastende nolur yalvariorim dua edin eski haline dönsün zavallli perisan babam cok acilar cekti cekiyro zor yetistirdiler ben gdiemedim gücüm kalmadi artik nolur dua edin nolur güzel haberler alalim yalvariyorm sizeeee duaaa edinde hayata dönsün dunyam basima ykildi ; (((((
Başınız sağolsun allah sabır versin size ve tüm sevenlerine15 gun evvel pankreas kanserinden dolayi babasini kaybeden bir saglikci olarak diyorum ki herseye hazirlikli olun acı ama gercek malesef bu..
Evet maneviyat önemli ama kacınılmaz bir son var ..allah yardimciniz olsun zor süreç
Başınız sağolsun allah sabır versin size ve tüm sevenlerine
Canimm noldu cok merak ediyorum uyandi insALLAHNolur size yalvariyorm bilosunuz babam akciger kanseri gece fenaslsti kalbi durdu suan hastende nolur yalvariorim dua edin eski haline dönsün zavallli perisan babam cok acilar cekti cekiyro zor yetistirdiler ben gdiemedim gücüm kalmadi artik nolur dua edin nolur güzel haberler alalim yalvariyorm sizeeee duaaa edinde hayata dönsün dunyam basima ykildi ; (((((
Allah rahmet eylesin bizde kaybettik; ((((((15 gun evvel pankreas kanserinden dolayi babasini kaybeden bir saglikci olarak diyorum ki herseye hazirlikli olun acı ama gercek malesef bu..
Evet maneviyat önemli ama kacınılmaz bir son var ..allah yardimciniz olsun zor süreç
Canimmm ALLAH cc rahmet eylesin kendimede bile suc buluyorm dua az okudum dye tabi hersy kader ama neyse ck uzgunum inaALLAH doktorlar ck ugrasmistr cnku bazen ugrasmiolr kalp icin .. cennet e gtti yasi kacti bilmiorm birgun hepimiz gidecegiz belki bunu yazarkn bile ani bir kalp krizndn gidebilirim misal hayat kisa kalanlara RABBIM sabir versin bi turlu olumu kabullenemiyorumAllah rahmet eylesin bizde kaybettik; ((((((