• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çokkk ACILLLL

• Konu Sahibi Konu Sahibi tse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allah hayırlısıyla acil şifalar versin inşallah, sevdiklerine bağışlasın :(
Bir gelişme var mı?

Nolur size yalvariyorm bilosunuz babam akciger kanseri gece fenaslsti kalbi durdu suan hastende nolur yalvariorim dua edin eski haline dönsün zavallli perisan babam cok acilar cekti cekiyro zor yetistirdiler ben gdiemedim gücüm kalmadi artik nolur dua edin nolur güzel haberler alalim yalvariyorm sizeeee duaaa edinde hayata dönsün dunyam basima ykildi ; (((((
Allah şifa versin canım çok üzüldüm allah babanızı başınızdan eksik etmesin

babanız nasıl oldu sizin için sürekli dua ediyorum

Nolur size yalvariyorm bilosunuz babam akciger kanseri gece fenaslsti kalbi durdu suan hastende nolur yalvariorim dua edin eski haline dönsün zavallli perisan babam cok acilar cekti cekiyro zor yetistirdiler ben gdiemedim gücüm kalmadi artik nolur dua edin nolur güzel haberler alalim yalvariyorm sizeeee duaaa edinde hayata dönsün dunyam basima ykildi ; (((((
İnşallah iyileşir açtım ellerimi rabbime dua ettim inşallah kabul olur üzülme Rabbine güven allah şifa versin tez zamanda

Allahtan acil şifalar diliyorum babanıza ve şuanda hasta olan tüm insanlara.. İnşallah tez zamanda güzel haber alırsınız

Allahtan acil şifalar diliyorum babanıza ve şuanda hasta olan tüm insanlara.. İnşallah tez zamanda güzel haber alırsınız

Tabi ki de dua ederim. Allah kimseyi yakınlarının ölümü ile sınamasın çok zor ama kimse baki değil maalesef... Siz içinizi ferah tutun isyan etmeyin.

Allahım acil şifalar versin canım.
Babacığının da sizin de yardımcısı olsun.

15 gun evvel pankreas kanserinden dolayi babasini kaybeden bir saglikci olarak diyorum ki herseye hazirlikli olun acı ama gercek malesef bu..
Evet maneviyat önemli ama kacınılmaz bir son var ..allah yardimciniz olsun zor süreç

15 gun evvel pankreas kanserinden dolayi babasini kaybeden bir saglikci olarak diyorum ki herseye hazirlikli olun acı ama gercek malesef bu..
Evet maneviyat önemli ama kacınılmaz bir son var ..allah yardimciniz olsun zor süreç
Başınız sağolsun allah sabır versin size ve tüm sevenlerine

konuyu gördüğümden beri konu sahibi sizin için babanız için dua ediyorum. inşallah babanız iyidir inşallah kendine gelmiştir de onun yanindasinizdir. Rabbim yar ve yardimciniz olsun. dualarim sizinle inşallah iyi haberlerinizi alırız

Canimm noldu cok merak ediyorum uyandi insALLAH

Allah rahmet eylesin bizde kaybettik; ((((((

Allah rahmet eylesin bizde kaybettik; ((((((
Canimmm ALLAH cc rahmet eylesin kendimede bile suc buluyorm dua az okudum dye tabi hersy kader ama neyse ck uzgunum inaALLAH doktorlar ck ugrasmistr cnku bazen ugrasmiolr kalp icin .. cennet e gtti yasi kacti bilmiorm birgun hepimiz gidecegiz belki bunu yazarkn bile ani bir kalp krizndn gidebilirim misal hayat kisa kalanlara RABBIM sabir versin bi turlu olumu kabullenemiyorum

Acil sifalar versin gecmis olsun.

Back
X