çokkk mutluyum

neseli_123

evin genel kurmay başkanı
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2009
26
0
86
38
Uşak
Sonuç pozitif inşaallah 16 mayısta transferim oldu dün ve bugün beta hcg yaptırdık dün 5 idi bugün ise 29 inanılmaz bi sonuç çok mutluyum ayrıca kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar :16:

aaa çok gözün aydın çok güzel bir haber okadar erken olmasına rağmen sonuç pozitif çıkmış ikiz olur belkide kimbilirr

Sonuç pozitif inşaallah 16 mayısta transferim oldu dün ve bugün beta hcg yaptırdık dün 5 idi bugün ise 29 inanılmaz bi sonuç çok mutluyum ayrıca kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar :16:

Massallsh canim. Mutlu hsberlere ihtiyacimiz var. Hayirlisiyla saglikla kucaginada alirsin insallah.darisi butun bekleyenlerle insallah. Benim de 15 mayis tr transferdi ama test gunumu bekliuorum. Yarin insallah yaptiracagiz. Dualarinizi eksik etmeyin...

sonuç pozitif inşaallah 16 mayısta transferim oldu dün ve bugün beta hcg yaptırdık dün 5 idi bugün ise 29 inanılmaz bi sonuç çok mutluyum ayrıca kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar :16:

ayyyyy canım hayırlı olsun inşallah darısı bizlerin başınaa sende sağ salim kucağına alırsın inşallah

:nazar:

hayirsi olsun canim Allah tamamina erdirsin insallh, saglikla huzurla kucagina almayi nasip etsin:16:

Çokkkkkkkkkkk sevindim.Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin İNŞALLAH.Darısı Tüm isteyenlerin başına. (AMİN)

canım benim çok sevindim inşallah sağsağlim kucağına alırsın bebişlerini...darısı başımıza güzel haberler almaya ve vermeye ihtiyacımız var....

kızlar bende bol dua istiyorum yarın sabah transferim var inşallah herşey yolunda gider,dualarınıza ihtiyacım varr:(

hayırlı olsun sağlıklı bir şekilde kucağınıza almak nasip olsun inşallah. burada bebek yolunu umutla bekleyenlerinde tez zaman da böyle güzel haberle sevinmeleri nasip olsun inşallah

Back
X