• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çokkk mutsuzum ve depresyondayım..:(((

Gxuxl_nur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2008
159
0
96
41
İstanbul
26 yaşındayım 2 yaşında kızım var ve şuan ikizlerime hamileyim ama çok mutsuz vee yalnızım hiçbirşeyden zevk almıyorum etrafımda sanki bana değer veren beni seven kimse yok gibi..derdimi anlatabileceğim canım sıkıldığında kapısına vurabileceğim hiçkimsem yok kendimi tv le oyalıyorum kayınvalidemlerle aynı apartmandayım eltimde var ama ben yalnızım yalnız yalnızzzzzzzzzzz herşeyden nefret ediyorum:((((
napıcam arkadaşlar yardım edin........

26 yaşındayım 2 yaşında kızım var ve şuan ikizlerime hamileyim ama çok mutsuz vee yalnızım hiçbirşeyden zevk almıyorum etrafımda sanki bana değer veren beni seven kimse yok gibi..derdimi anlatabileceğim canım sıkıldığında kapısına vurabileceğim hiçkimsem yok kendimi tv le oyalıyorum kayınvalidemlerle aynı apartmandayım eltimde var ama ben yalnızım yalnız yalnızzzzzzzzzzz herşeyden nefret ediyorum:((((
napıcam arkadaşlar yardım edin........

İstenmeyen bir gebelik mi canım?
Eşinle aran nasıl?
İnşallah hamilelik psikolojisidir ve geçici bir ryh halidir.:teselli:

İstenmeyen bir gebelik mi canım?
Eşinle aran nasıl?
İnşallah hamilelik psikolojisidir ve geçici bir ryh halidir.:teselli:
[/QUO

hayır isteyerek oldu bu durum hamilelikten öncede vardı kızıma doğumdan sonra biraz daha arttı eşimlede idare eder konuşkan değil aramızda diyalog nerdeyse sıfır onunla bile dertleşemiyorum ruh gibi biri:(

hamilelikte hormanel durumu degisiyor insanin sende o yuzden depresyondasindir. Kadinlarin cok duygusal oldugu donemdir zaten hamilelik. Yalniz degilsin bence. Yine cok bunaldiginda gidecek yerin var, eltin, kayinvaliden fln... yalnizim diye dusunup eziyet etme kendine

eltimle nerdeyse konuşmuyoruz amcamın kızı kendisi ama çok bilmiş herşeyi ben bilirim ben ederim havasında ilk zamanlardan beri bi soğuma oldu ağzıyla kuş tutsa şimdi bana batıyor onun için pek konuşmuyorum ...

canım bir insan hayatta ne isteyebilirki başka ,bak gül gibi evladın var ,diğerleri de yolda ,başını sokacak bir evin ,başında bir kocan ,yiyecek ekmeğin var ,olamyanları bir düşünsene ,şükret bence haline ,ALLAH'a sığın ,sen yardım et bana de,dua et bol bol ,bence senin sıkıntın çevrende yakın bir komşun olmayışı ,dertleşecek bir arkadaşın olmayışından ,kendine uğraşacak meşgale bul ,zaten doğumdan sonra baya bir uğraşın olacak ,eşine de anlat durumunu ,gezmeye götürsün akşamları ,bi alışverişe çıkın arada ,bence düzelirsin ,kızını al çık dışarı gez toz ,ben çok bunalınca öyle yapıyorum ,sokağa atıyorum kendimi ,yada en uzaktaki arkadaşıma gidiyorum ,sonra kuzenime gidiyorum 2 gün kalıyorum değişiklik oluyo ,sende denesen bi akrabana gitmeyi filan ,yada küçük bş hafta sonu tatili eşinle beraber ,eminim geçici bir durum bu ..

Bunalımdasın anladığım kadarıyla şükret canım:Saruboceq: ben öyle yapmaya çalışıyorum ama terzi kendi söküğünü dikemez hesabı olmuyor biliyorum.En azından çocuk sahibisin senin yerinde olmak isteyen insanları düşün hayırlısıyla bebişlerini kucağına al geçicektir inşalah.:teselli:

ya canım gerçekten depresyondasın sanırım, bence bi doktora git belki hamilelere uygun hafif ilaçları vardır iyi gelebilir, evdesin bi bebeğin var zaten bi de hamilesin, bi nevi eve kapanmış kalmışsın anladığım kadarıyla daha sosyal olmaya arkadaş edinmeye çalış, yürüşe çık bol bol, faydasını görürsün
eşinlede konuş duygularını anlat, bana yardımcı ol de, taş değil ya bu, elbette yardımcı olmaya çalışacaktır.

Hamilelik sizi iyice depresyona sokmuş olabilir.
Sıkıntıyı başkalarında aramak ve suçlamak yerine,
öncelikle kendi sağlığınızı düşünüp, kendiniz toplamak adına,
bir doktora danışsanız daha iyi olur.
İnsan depresyondayken, artık hiç birşeye sağlıklı bakamıyor.
Önce kendinizi toparlayın bir doktora giderek.

allah yardımcınız olsun, bence de bunalıma girmişsiniz.. alın bebeğinizi de yürüyüşlere çıkın. parklara falan gidin, oradaki başka annelerle sohbet edersiniz. en azından canınız sıkılmaz..

Ne denebilir ki? En kısa zamanda atlatmanızı dileyebilirim ancak. Çok zor bir durum. Yalnız olmak, bir ilişkinin içinde yalnız bırakılmaktan daha kolaydır. Çocuklarınıza adapte olun. Onlara en iyi şekilde bakabilmek için, ruhunuzun onarılması gereken yerlerini sakın ihmal etmeyin. Elinizde hamur var. Ona şekil vermek zorundasınız. En doğru şekli. Bunun için de kendinizi onarmakla başlamalısınız. Onlar en çok size ihtiyaç duyacak çünkü...

herkese çok teşekkür ederim vaktinizi ayırıp cevap verdiğiniz için tabiki düşünüyorum ve şükrediyorum halime ama duygularınıza hakim olamıyorsunuz bi yerde aşırı duygusalım normaldede sanırım çevremden fazla beklenti içindeyim aslında çok bişeyde beklemiyorumya bi güleryüz yeter birazda alıngan olduğumdan herşeyi kafama takıyorum yok bu niye bunu dedi bu niye yan baktı herduruşdan bakıştan mana çıkarıyorum ve kendime zarar veriyorum doktora girmeyi düşündüm ama bi cesaret edemedim aslında ruhumda küçüklükten kalan izlerde var çocukken aldığınız yaralar kapanmıyor acısı herdaim çıkıyor
sevgiyle kalın...

herkese çok teşekkür ederim vaktinizi ayırıp cevap verdiğiniz için tabiki düşünüyorum ve şükrediyorum halime ama duygularınıza hakim olamıyorsunuz bi yerde aşırı duygusalım normaldede sanırım çevremden fazla beklenti içindeyim aslında çok bişeyde beklemiyorumya bi güleryüz yeter birazda alıngan olduğumdan herşeyi kafama takıyorum yok bu niye bunu dedi bu niye yan baktı herduruşdan bakıştan mana çıkarıyorum ve kendime zarar veriyorum doktora girmeyi düşündüm ama bi cesaret edemedim aslında ruhumda küçüklükten kalan izlerde var çocukken aldığınız yaralar kapanmıyor acısı herdaim çıkıyor
sevgiyle kalın...

bak şöle düşün herkesin istediği yıllarca bekledi şeye sahipsin.çocuğun var ve 2 tane daha olacak.burda neler okuyoruz biliyosundur.de ki onlar için İYİ olmalıyım.iyi olmanın bir yolunu bulmalıyım"

benimde çok görüştüğüm kişi yok bende zaman zaman kendimi çok yalnız hissediyorum ama sana önerim forumda arkadaşlık kuz inan ki forumdaki arkadaşlarla edilen sohbetlerde reeldeki kadar mutlu ediyor insanı ayrıca da daha güvenilir

benimde çok görüştüğüm kişi yok bende zaman zaman kendimi çok yalnız hissediyorum ama sana önerim forumda arkadaşlık kuz inan ki forumdaki arkadaşlarla edilen sohbetlerde reeldeki kadar mutlu ediyor insanı ayrıca da daha güvenilir

bende isterim aslında burdan birkaç arkadaşım olsun ama kimseyi tanımıyorum fazlada giremiyorum nasıl olcak bilmiyorum

bende 2 yıl oldu evleneli ve 18 haftalık hamileyim.apartmanda kimse yok kafa dengim.konuşcak sohbet muhabbet edecek.bende aynı dertten muzdaribim aslında.önceden çalışıyordum zaman bi türlü geçiyodu iş yerinde.bende bu forumda zaman geçiriyorum

Eşinle diyalog kurmaya çalış canım.
Hamileliktendir bence de.
Rabbim başka dert vermesin

sürekli yanlız olmak canınızı sıkıyor olabilir
arkadaşınız varsa görüşseniz
bende genelde oğlumla evdeyim ve hep derim samimi görüştüğüm arkadaşım olsa keşke
sıkılıyorum.....

eş durumuna gelince ,
eşim şehir dışında çalıştığı için erken gidip geç dönüyor
gece eşimle 1-2 saat konuşursak iyi uyuyoruz sonra:)

doğum sonrasını düşünüp strese giriyor olabilir misiniz acaba?
2 yaşında bir kızınız ve ikizlerinizle nasıl ilgilenebileceğinizi mi düşünüyorsunuz?
zor olucaktır tabi allah yardımcınız olsun ama anneniz yada kayınvaldeniz yardımcınız olucaktır

hayatta herşey istediğimiz gibi olmuyor
ama bu durumu nasıl düzeltebileceğinizi düşünmek daha doğru olur

guleguledepresyon.com buraya bir tık.
Çok ciddi birşey bende bir ara ufak bir sorun yüüznden geçirdim kendi kendimin doktoru oldum dualar sayesinde kurtuldum.
eve girmek istemiyordum eve girince bir sıkıntı basıyordu ben bu evde yaşamaktan mutlu değilim demiştim. bir isyan vardı içimde ...

bunlar çok ciddi mesele ben asla büyüye inanmazdım ama gerçekten varmış. Yaşamış çok yakınalrım var.. içilen meşrubat çay ile büyü yapılabiliyor...
Çok dikkat etmek lazım sözlerle düzelebilecek şey değil... o yüzden evinizde sıkı bir temizlik yapın..

Birde bana verilen bir kağıt parçasında yazılan adı "aşk dua sı" yazılı olan bir dua okudum keşke okumaz olaydım sanırım bir bayan bana büyü tarzı birşey yaptım hayttan koptum .. ne zamn o kağıtı yaktım ben rahatladım..

Çok ciddi birşey ben orda burda şu dua bu dua okumuyorum artık..
sadece bilidiğim kuran ayetlerimni okuyorum.

Evini araştır belki sende de muska dua vardır. hepsini yak. sadece kuran ve kuran ayetler olsun...

guleguledepresyon.com buraya bir tık.
Çok ciddi birşey bende bir ara ufak bir sorun yüüznden geçirdim kendi kendimin doktoru oldum dualar sayesinde kurtuldum.
eve girmek istemiyordum eve girince bir sıkıntı basıyordu ben bu evde yaşamaktan mutlu değilim demiştim. bir isyan vardı içimde ...

bunlar çok ciddi mesele ben asla büyüye inanmazdım ama gerçekten varmış. Yaşamış çok yakınalrım var.. içilen meşrubat çay ile büyü yapılabiliyor...
Çok dikkat etmek lazım sözlerle düzelebilecek şey değil... o yüzden evinizde sıkı bir temizlik yapın..

Birde bana verilen bir kağıt parçasında yazılan adı "aşk dua sı" yazılı olan bir dua okudum keşke okumaz olaydım sanırım bir bayan bana büyü tarzı birşey yaptım hayttan koptum .. ne zamn o kağıtı yaktım ben rahatladım..

Çok ciddi birşey ben orda burda şu dua bu dua okumuyorum artık..
sadece bilidiğim kuran ayetlerimni okuyorum.

Evini araştır belki sende de muska dua vardır. hepsini yak. sadece evinde kuran ve kuran ayetleri olsun...

Doktor tedavisi için ilk önce şu testi çöz www.guluguledepresyon.com

Back
X