• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cokkkk kotuyummm

altop

Guru
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2014
1.072
545
333
Ankara
Oglumun yaninda esimle kavga ettim cok kotu. Sinir krizi gecirdim resmen. 4 yasindaki oglum cokkk korktu. Ilk defa sahit oldu. Tutamadim kendimi cokkk kotuyummm arkadaslar. Oglum cokk korktuu. Bu gunu unuturmu.ne olur biseyler soyleyin. Oglumun beni boyle gormesine cok uzuldum. Kendime gelemiyorum.

Baba sakindi . Ben kotu oldum. Cokkk doluydum. Oglum bu gunu unuturmu. 5 dk bir kavgaydi.

Allahimmm nefen olan bu cocuklara oluyor. Lanet olsun bana ne hakkim var oglumun psikolojisini bozmaya.kendimi affedemiyorummm.

benim kızımda 4 yaşında ve geçen yıl eşimle ufak bir tartışmam olmustu kızım onu bu yıl annemlerdeyken bana söyledi şok oldum.malesef çocuklar bilgisayar gibi oluyorlar ve kolay kolay unutmuyorlar

Oglumun yaninda esimle kavga ettim cok kotu. Sinir krizi gecirdim resmen. 4 yasindaki oglum cokkk korktu. Ilk defa sahit oldu. Tutamadim kendimi cokkk kotuyummm arkadaslar. Oglum cokk korktuu. Bu gunu unuturmu.ne olur biseyler soyleyin. Oglumun beni boyle gormesine cok uzuldum. Kendime gelemiyorum.
oğlun muhtemelen hatırlamaz ama bılıncaltında kalır

Konuyu sinirden yanlis yere acmisim. Lutfen tadinsin derdim vara. Rica ediyorummm.

Allahim ne yapicam ben.
olan olmus oğlunuzla eşinizle çok ıyı vakıt gecırın ama bunu hatırlar yaa sımdı ben de bı dusundum ben 3 yasındaymısım annemle babam babannem çok kavga etmıslerdı annem ağlıodu ben onu hatırlıyorum ama sadece o ağladıgı anı hatırlıyorum unutulmuyo demekkı

olan olmus oğlunuzla eşinizle çok ıyı vakıt gecırın ama bunu hatırlar yaa sımdı ben de bı dusundum ben 3 yasındaymısım annemle banam babannem çok kavga etmıslerdı annem ağlıodu ben onu hatırlıyorum ama sadece o ağladıgı anı hatırlıyorum unutulmuyo demekkı
Oglum cok uzuldu. Kendimi bu konuda hic affetmiycem

bıda yapmassınız sız de ıyı vakıt gecırın gulun beraber oynayın cocugun aklında onlar da yer eder gercı bu denlı kavga ettıysenız bıyerde sorunlar da var demekkı ama çocuunuz ıcın bunu yapsanız ıyı olur

Babasi disari cikardi. Cokk kotuyum. Cokk hassas bir cocuk .onun duygulariyla oynamaya kafasini karistirmaya ne hakkim var.

Bebeginizle sakinleşince bol bol konusun , kucaginiza yatirin özür dileyin bazen insanların hata yaptigini falan anlatin hem onu sakinleştirirsiniz.. Size temkinli yaklaşabilir çok korktuysa ama aceleci davranip daha da tedirgin etmeyin yavruyu..

Çocuklar sandığımızdan çok daha güçlü oluyorlar. Bir gülücüğünüz ona yeter.

lütfen sakin ol bunun bilincide olmanız da iyi..birdaha çocuğunuzun önünde tartısmayın:stop:esiniz cocugunuzu eve getirince onunla ilgilenin ve her seyin yolunda gittiğini hissettirin..ve bunu sadece bugun deil hergun yapın..unutmayın çocuklar her seyi hafızalarına alıyorlar umarım bir daha böyle tatsız olayları onun onunde yasamazsınız..

Unutur, emin olun unutur. Yeni nesil anneler cocuklari konusunda cok titiz, cok evhamli. Ama bizler nasil yetistik bir dusunsene, ya da bizden onceki kusaklar? O zamanlar ne cocuk psikolojisine, ne cocugun birey olma hakkina saygi, ozen varmis. Anneler cocuklarini herkesin onunde en ufak bir sey icin: 'Ne yaptin sen essolessek' deyip doverlermis. Eger dediginiz gibi olsaydi her birinin bir seri katil , bir ruh hastasi olmasi gerekirdi. Yani demiyorum ki o gunlere donelim, elbette ki o zaman yapilanlar dogru degildi ama sunu bizlere anlatiyor: Cocuklar cok guclu yaratiklardir. Eger buncacik seyden ruh sagliklari bozulsaydi her birimiz bir seri katil olurduk, cunku ne travmalar atlatmisizdir bu yasa kadar. :)

Tamam sakin olun. Hepiniz üzüldünüz elbette, oğlunuz da o ailenin bir üyesi iyi günde, kötü günde değil mi?
Hepimiz için, her zaman kontrolü kaybetmemekte yarar var. Geçmiş olsun.

benim ailemde ben 6 yaşındayken kavga etmişlerdi unutmadım ama bi izde bırakmadı bende korkmayın

Back
X