• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cokkkk kotuyummm

Tartışma, kavga hayatın içinden bir olay, bu kadar endişe etmeyin.. olay kavga etmeniz değil, sonrası.. eğer küs kalıp, evdeki gergin havayı devam ettirirseniz işte o zaman çok etkileniyor çocuklar.. kızgın olsanız bile gergin olmamaya çalışın, o zaman o da normalleştirir bu durumu..

Birazdan kötü anne ilan edilebilirsiniz...
Olan olmuş artık tek yapmanız gereken ona gayet mantıklı bir açıklama yapmak, tartışmanın onunla ilgisi olmadığını ifade eden bir açıklama, kendini suçlu hissetmesinde gerisi daha kolay hallolur.

çocuklar çok etkileniyor gerçekten benim 2 yaşındaki oğlum eşim bana biraz sesini yükseltse dahi etkileniyor babasına vurmaya bağırmaya başlıyor bu tepkileri 1 yaşından beri var.
bir daha yanında asla tartışmamaya çalışın sizin oğlunuz dahada büyükmüş aklı daha çok erdiği için daha çok etkilenir.

Ben de çocukluğumdan kareler hatırlarım, yüksek ihtimal onun da bilinçaltına yerleşecektir. Dikkat edersiniz artık, beşer şaşar sonuçta çok da takılmayın.

bu kavgaların hepsı bilinçaltına işliyor
sorunlu bır bırey olur ileride ;) mümkün oldugunca yanında kavga etmeyın
ya da kavga şeklinizi değiştirin ;)

bu ilk olduysa bir daha kesinlikle ufak ses yükseltme dahi olsa tekrarlamamaya gayret edin ve oğlunuz için biraz sakin kalmaya çalışın...
4 yaşında her şey kolay kolay hatırlanmıyor, eğer tekrarlanırsa bu olay veya eşinizle sizi tartışırken görürse yaşadığı korkuyu tekrar hatırlayacaktır... inşallah bir daha kötü şeyler yaşamazsınız ne eşinizle ne çocuğunuzla.

5 dk biseydi ama kendime hakim olamadim. Bagirdim cagirdim. Allahtan esim cok sessiz kaldi. Yoksa cocugun halini dusunemiyorum. Oglum ilk defa cahit oldu o yuzden cok sasirdi.

unutmaz bilinç altına yerleşir bu olay bi kaç kez daha tekrarlarsa psikolojisini bile bozabilir oglunuzla konuşun anlatın malesef çocuklar çok etkileniyor mesela biz mutfakta esimle sakalaşirken sesimiz yukleldgi zaman uç yasındaki oglum içerden geliyr anne neden bagırysunz kavgami ediysnz diye soruyr bizde anlatyrz tabi şakalştgmizi soyluyoruz çocuklr çok etkileniyrlr dikkat edin

her zaman balım gülüm bir hayatın olamaz çocuğunda pamukların içinde yaşayamaz illaki şahit olur ara sıra böyle şeylere ha unutur mu bilinçaltında asla unutmaz ama tartışma görmeden büyümesine de imkan yok çok dert etme lütfen..

Ben babamin yaptiklarini hic unutmadim...

Bizde bır ay oncesınde kızımın onunde tartısma yasadık ılk defa gordu bızı oyle ayakları tıtredı korkudan benım kızımda 4 yasında hemen psıkologa goturdum onemlı bısey olmadıgını bunun olabılecegını soyledıler ben cok telaslandıgım ıcın bır kac kez gorusme yapıldı hala gıdıyorum yanında uzlasıp konusmanız gerekıyor ınsanların bazen tartısabıleceklerını anlatmanız lazımmıs ona bunu yasattıgınız ıcın ondan ozur dılemenız gerekıyor. Bende kucuk yasımda anne baba kavgasına sahıt oldum unutmuyorum. Doktor tekrarlanmassa yanında bırdaha unutucagını soyledı telas yapma bende senın gıbı kendımı helak etmıstım :(

Back
X