• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cokmu abarttim?

Busra0621

Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2015
109
26
13
31
Kızlar merhaba hemen kısa anlatıp geçmeye çalışacağım , Benim sevgilim bana birşey anlattı , Eski bi arkadasi (kız) Sevgilisiyle kavga etmiş, sevgilisni de taniyoor. Sevgilisi kizin telefonunu kirmis felan kavga etmisler.O detaylara girmiyorum fazla. Neyse benim sevgilimi aramış yardım istiyormuş evdekiler telefonunu felan soruyormus. Ben Delirdim hayır asla olmaz yapmiyacaksin dedim gece beni cignersen yaparsin dedim.odA ben düşeni birakamam felan dedi. İşi düşünce arayp Soran birine beni değiş ozaman beni al karşına dedim. Sonra kapattık , şimdi diyorum ne yapacaksın diye bu konuda konuşmak istemiyorum diyor. Kızlar siz olsanız ne yaparsınız? Bu konuda yoruma ihtiyacım var acilen :KK43:

Az önce zorladım biraz " Dun Tamam dedim ya" dedi. ama inanmıyorum daha. Ya yalan söylüyorsa:KK43:

Yok arkadaşlar yaa yanlış yazmisim. Sevgili rolu felan değil. kızın telefonunu felan kırmış Sevgilisi. Tam olarak ne yardımı istiyor anlamadim bende . evdekiler kızın telefonunu soruyormus. Buda benim sevgilimdn yardım istiyormuş.

Size tamam demiş. Bekleyip gerçek bir tamam mı değil mi görmekten başka yapacak bişey yok. Daha fazla üstüne gitmek yerine gözlemleyin derim ben.

Yok arkadaşlar yaa yanlış yazmisim. Sevgili rolu felan değil. kızın telefonunu felan kırmış Sevgilisi. Tam olarak ne yardımı istiyor anlamadim bende . evdekiler kızın telefonunu soruyormus. Buda benim sevgilimdn yardım istiyormuş.
Tam olarak ne yardımı istediğini anlamadan kızmayı nasıl başardın, bi anlasaydın önce keşke sonra bize de anlatırdın
Başlığa evet diyorum anlamadan abartmışsın çünkü..

heralde telefon alsın istiyor
iyi de siz de sevgilinle iletişim problemi yaşıyosunuz
buraya yazmadan önce ne yardımı istediğini sorsaydın ya

Dahası var. Konu sahibi de tam anlamamış :KK70: bizim anlamamış olmamız normal yani
valla okudum 2 kere bi an düşündüm bende mi bi anormallik var diye :D hayır sorunun ne olduğunu da anlamadım bi daha baktım ama yok yani :D
neyse arkadaş sinirlenmiş bence ondan konuya hakim değil sanırsam..

Tam olarak ne yardımı istediğini anlamadan kızmayı nasıl başardın, bi anlasaydın önce keşke sonra bize de anlatırdın
Başlığa evet diyorum anlamadan abartmışsın çünkü..
Sanırım bu tamamen benim kıskançlıgimdan kaynaklanıyor. Haklisiniz . çok sinirlendim gece soramadim. Bile direk hayır hayır hayır . sordum şimdi o_O

valla okudum 2 kere bi an düşündüm bende mi bi anormallik var diye :KK70: hayır sorunun ne olduğunu da anlamadım bi daha baktım ama yok yani :KK70:
neyse arkadaş sinirlenmiş bence ondan konuya hakim değil sanırsam..
Bende 2 kez okudum :D yok olmadı
Sonra konu sahibi bende tam anlamadım deyince rahatlama geldi :D uykusuzluktan değilmiş benim durumum dedim

Telefon istiyo olabilir
Ama kimse kalmadı konu sahibinin sevgilisinden mi istiyo
Akıllı telefondur bi de ucuz bişey de değil hani
Bence de o topa girmemeli , konu sahibi de bu kadar tepki vermişken..

Neye itiraz ettiğini bilmeden tartışmasan iyi olurdu evet.

Sanırım bu tamamen benim kıskançlıgimdan kaynaklanıyor. Haklisiniz . çok sinirlendim gece soramadim. Bile direk hayır hayır hayır . sordum şimdi o_O
kankası akrabası çocukluk arkadaşı falan mı?
yada ne bilim neyi yani?
niye telefon alıyor senin akıllı sevgilin
ay bu erkekler her yaşta böyle bi garipler te allahım

Cevap gelince bize de yaz
Kıskançlığa lüzum yok bence
Ama telefon istiyosa kızmakta haklısınız, sevgilin her isteyene akıllı telefon alabilecek güçte mi ki

Back
X