• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cokmu abarttim?

Kızlar gelen mesaj su " çocuk bunu tehdit etms telefonunu kırmış daha da dewam ediomus bnm arkamdan atms fln " Benim sevgilimin de arkasindan konuşuyormus çocuk. Şimdi biraz daha yardımcı olabilmisimdir umarimm

Kızlar gelen mesaj su " çocuk bunu tehdit etms telefonunu kırmış daha da dewam ediomus bnm arkamdan atms fln " Benim sevgilimin de arkasindan konuşuyormus çocuk. Şimdi biraz daha yardımcı olabilmisimdir umarimm
hala ortada ne yardımı istediğine dair bi işaret yok?

Cevap gelince bize de yaz
Kıskançlığa lüzum yok bence
Ama telefon istiyosa kızmakta haklısınız, sevgilin her isteyene akıllı telefon alabilecek güçte mi ki
Kızlar gelen mesaj su " çocuk bunu tehdit etms telefonunu kırmış daha da dewam ediomus bnm arkamdan atms fln " Benim sevgilimin de arkasindan konuşuyormus çocuk. Kizin istegi de o cocuga soyle telefonumu alsin ailem sikistiriyo diye yalvariyomus. Ama bu sanki simdi beni ikna etmek icin sanki farkli anlatti gibi . Şimdi biraz daha yardımcı olabilmisimdir umarimm

Yok arkadaşlar yaa yanlış yazmisim. Sevgili rolu felan değil. kızın telefonunu felan kırmış Sevgilisi. Tam olarak ne yardımı istiyor anlamadim bende . evdekiler kızın telefonunu soruyormus. Buda benim sevgilimdn yardım istiyormuş.
telefon almasını istiyor ozaman.. sende anlamadan hayır yapmayacaksın demişsin. neyi yapmayacak?

hala ortada ne yardımı istediğine dair bi işaret yok?
Kizin istegi de o cocuga soyle telefonumu alsin ailem sikistiriyo diye yalvariyomus. Ama bu sanki simdi beni ikna etmek icin sanki farkli anlatti gibi . Şimdi biraz daha yardımcıolabilmisimdir umarimm

Kızlar gelen mesaj su " çocuk bunu tehdit etms telefonunu kırmış daha da dewam ediomus bnm arkamdan atms fln " Benim sevgilimin de arkasindan konuşuyormus çocuk. Kizin istegi de o cocuga soyle telefonumu alsin ailem sikistiriyo diye yalvariyomus. Ama bu sanki simdi beni ikna etmek icin sanki farkli anlatti gibi . Şimdi biraz daha yardımcı olabilmisimdir umarimm
Siz normalde de böyleyseniz yandınız, daha tam ne dedi ne demek istedi belki de ben kızaırm diye değiştirip anlattı diyosunuz.

Neyse, kendi sorununu kendileri çözmeli
Sevgilin araya girince daha da yanlış anlaşılmasın
Hani hangi sıfatla karışıyosun da denebilir
Kızın abisi babası vs. yok mu sevgiline sıra gelene kadar
Kırıp atan bi psikopat, senin sevgilin al deyince yeni telefon alıp özür mü dileyecek sanki..

Kizin istegi de o cocuga soyle telefonumu alsin ailem sikistiriyo diye yalvariyomus. Ama bu sanki simdi beni ikna etmek icin sanki farkli anlatti gibi . Şimdi biraz daha yardımcıolabilmisimdir umarimm
hım o zaman bişey diyemem
umarım alabilir telefonunu

telefon almasını istiyor ozaman.. sende anlamadan hayır yapmayacaksın demişsin. neyi yapmayacak?
Ne istediği önemli değil
Ben kıskancım ne isterse istesin yapma derim zaten
O yüzden ne istediği umrumda değildi hayır dedim peşin peşin, siz sorunca aklıma geldi durun bi sorayım diyor konu sahibi

Ne istediği önemli değil
Ben kıskancım ne isterse istesin yapma derim zaten
O yüzden ne istediği umrumda değildi hayır dedim peşin peşin, siz sorunca aklıma geldi durun bi sorayım diyor konu sahibi
:KK24: gidip sorsun bakalım aklına gelmişken

Yanlış mı anlamışım n'oldu
xenforo-smilies-kk48.gif

Okurken kendini Anlatiyorsuun sandım Tam diyecektim ki "oh be yanlız değilim yaa aynı benim gibi biri var ":KK70:
Bazen tercümanlık yapasım tutuyo :KK70: seni anlatıyordum
Aman o kadar kıskanılacak bişey yok bence, çok kıskançsan da çaktırma bari

anladığım kadarıyla sevgilinizden maddi yardım istiyor yeni telefon için
onun yerine kız ailesine ya gerçeği söylesin sevgilisi hakkında olmadı telefonu çaldırdım kaybettim desin
sanki kız sevgilini kullanarak yeni telefon alacak gibi
eğer yanlış anlamadıysam

Back
X