bazı erkekler böyle oluyo canım özel günleri hatırlamıyolar çok fazla üstünde durma bence anlaşıyo musunuz birbirinizi seviyo musunuz diğer şeyler önemsiz olsun bence
bence erkeklerin geneli boyle seylere dikkat etmiyor
ozel gunleri kutlayan, ilgi gosteren erkeklerde var elbette
ama ben onlarin ya sinsi tipler olduklarini (bayanlari kandirmak için) yada gerçekten esini çok seven ve sevdigi için herseyi yapan yapida birileri olduklarini dusunuyorum
uzulmekte haklisin ama ERKEKLERIN %90 i OKUZ
mutlu olmak istiyorsan fazla beklenti içine girme derim
Herkws ilgi alaka seviyor, esinden bu tip incelikler bekliyor ama adamin boyle aliskanliklari yoksa ama
Genel olarak evliliginizden memnunsaniz takmayin deerim.
Soyle bir forumda dolasin , okuyun diger arkadaslarin yasadiklarini tek derdim bu olsun diyeceksiniz.
Siz evinizde mutlu olun yeter gerisi bos inanin.
Her insan sevgisini farklı ifade eder..
Önemli olan seni sevdiğine gönülden inanıyor olman.
Tabi her kadın süprız ister hatırlanmak ister ama kimi erkeklerin (hatta bazı kadınların) mizacı böyledir ..
Rahatsız olduğunu tatlı bir dille söyleyebilirsin ama aşırı bir tepki verme bnce
Bugün eşimle evleneli 3. yılımızı dolduruyoruz evlilik yıl dönümümüz ama eşim ne evlilik yıl dönümümüzü ne dogum günümü herseyimi unutuyor bu kadarmı kıymetim yok benim cok üzülüyorum daha 20 gün önce 3.bebegimizi kaybettik psikolojikmen hiç iyi degilim her zmankinden daha cok ilgiye sevgiye ihtiyacım var tamam oda cok üzüldü ama normal hayata devam eşim iyidiir hostur ama hiç ince fikirli degildir hediye falanda istemiyorum bir dogum günün kutlu olsun vs vs dese yokkk yokkk cokmu büyütüyorum arkadaslar gittim dün dolastım hasta halimle sırf mutlu olsun diye hediye aldım verdim tabi bende böyle alınca hemen bir yere götürüp bana birseyler almaya kalkıyor bende öyle olsun istemiyorum hadi istedigini al hediyem olsunn varmı böyle birsey yaa anlamıyorummmm.....
Bugün eşimle evleneli 3. yılımızı dolduruyoruz evlilik yıl dönümümüz ama eşim ne evlilik yıl dönümümüzü ne dogum günümü herseyimi unutuyor bu kadarmı kıymetim yok benim cok üzülüyorum daha 20 gün önce 3.bebegimizi kaybettik psikolojikmen hiç iyi degilim her zmankinden daha cok ilgiye sevgiye ihtiyacım var tamam oda cok üzüldü ama normal hayata devam eşim iyidiir hostur ama hiç ince fikirli degildir hediye falanda istemiyorum bir dogum günün kutlu olsun vs vs dese yokkk yokkk cokmu büyütüyorum arkadaslar gittim dün dolastım hasta halimle sırf mutlu olsun diye hediye aldım verdim tabi bende böyle alınca hemen bir yere götürüp bana birseyler almaya kalkıyor bende öyle olsun istemiyorum hadi istedigini al hediyem olsunn varmı böyle birsey yaa anlamıyorummmm.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?