cokmu erken?

oladybird

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2012
70
0
36
Avusturya
merhabalar. ben yaklasik iki ay önce sevgilimden ayrilmistim ama sonra bi sekilde yine baristik bi kac hafta sürdü yine ve 2-3 hafta önce yine ayrildik ve ozamandir konusmuyoruz.. benimle ilgilenen baska birisi var simdi bende ondan hoslanmaya basladim ama bu olabilirmi bilmiyorum, henüz cok erkenmis gibi geliyor bana.. ne yapmaliyim sizce kizlar?

bir ilişkiden çıkıp diğerine atlamak sağlıksız olur biraz kendine gel düşün taşın zaten seninle ilgileniyorsa hiç bırakmaz peşini ama hemen olmasın cnmm

bir ilişkiden çıkıp diğerine atlamak sağlıksız olur biraz kendine gel düşün taşın zaten seninle ilgileniyorsa hiç bırakmaz peşini ama hemen olmasın cnmm

haklisin :) daha zaten tam olarak duygusalliktan cikamadim ben..ama onunla konusunca unutuyorum herseyi ne bileyim.. belki onunla olursam mutlu olurum gibi geldi

4 yıllık ilişkimi bitirdikten 3 gün sonra yeni bir ilişkiye başladım. 5 senedir birlikteyiz ve 1,5 ay sonra evleniyoruz. Eğer bir önceki ilişkin zaten iyi gitmiyorsa (anladığım kadarıyla öyle), sen ona karşı artık birşey hissetmediğinden eminsen, yeni çocuktan etkileniyorsan neden yeni bir ilişki başlamasın ki? Çabuk oldu diye kötü gidecek değil. Ama buna kendin karar vermelisin kendini dinleyerek.

demekki senin kismetin bumus :)) allah tamamina erdirsin insallah :) yeni cocuktan etkilenmesne etkilendim cok ilgili davraniyor ama kafamda cok soru isareti var simdilik.. en iyisi araya biraz zaman girmesi sanirim :)

sıcagı sıcagına atlama bence
hem daha saglıklı karar verırsın
hem de adamın gozunde bıraz zor ol, degerın olur

Bencede kendine biraz zaman tanimalisin... Yaralarini baskasiyla sarma ve once kendinden emin ol :)

Kimseyi yara bandi olarak kullanmayin.
Acinizi yasayin, disari cikin, arkadaslarinizla zaman gecirin.
Hayat bir erkek olmadan da devam edebilir, bunu kaniksayin ondan
sonra yeni bir iliskiye baslayin.
Daha önceki iliskinizde ne eksikti, ben bir erkekten ne bekliyorum,
kimim ben? diye sorun kendinize. Bir ic hesaplasma yasayin, kendinizi taniyin.

bir ılıskıden cıkıp yenı bır ılıskıye baslamak demek ,

hem sızı cok yıpratır hem de yasadıgın ılıskıye saygısızlık olur .

ama ılıskının suresı de cok onemlı .

eger 3-4 aylık bır ılıskı ıse yasadıgın

yenı bırıyle tanısman da sorun degıl bence .

cunku 3-4 aylık ılıskıye ben ılıskı olarak bıle adlandıramıyorum

yanı ne yapacaksın kı aylık ılıskı ıcın karaları baglayıp yas tutacak degılsın ya

Son düzenleme:
2 ay önce ayrılmışsınız.Sonrasını saymıyorum,uzatmaları oynamışsınız.

Eğer eski ilişkin kısaysa,2 ay az değil.

Ama şu da var,yeni birisinin ilgisi,beğenisi hoşa gider.
O senden hoşlanıyor diye etkilenip ona yönelebilirsin.
Çok çabuk adım atmanı önermem.
Kesip atmazsın belki ama ilişki boyutuna getirmeden biraz zaman geçirsen iyi olur.

eğer hala eskisine karşı bir şeyler hissediyorsan evet çok erken.. Ama hayat senin boşver istiyorsan eğer kim ne der diye düşünme yeni kişiden hoşlanıyorsan neden olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…