teşekkür ederim

sendemi sınava hazırlanıyorsun? umut oluyor bana yazdıklarınız çok teşekkür ederim sahiden
yeni üye olduğumdan sürekli bakıyorum foruma ancak en çok ilgimi çeken sonucunu merak ettiğim bu konu oldu,çünkü hayatta en önemli şey mutlu olmak ve bunun en önemli yolu da emin ol sevdiğin işi yapmak,kendim yapamadığımdan biliyorum herşeyime yansıyor bütün hayatımı etkiliyor başka hiçbirşey yapmak istemiyorum,sana sölenecek onca şey var ki tek tek düşünürsen aslında hiç de senin için zor olmadığını göreceksin
maddi sorunun yokmuş en önemlisi kimseye yük olmayacaksın bekar ve çocuk sahibi olmaman seni daha da rahat yapacak ayrıca kurulu bi düzende ailenle yaşamak bunlar çok büyük fırsat
zaten istediğin zaman iş bulabileceğin güzel bi mesleğin var gelecek kaygın yok
kpsszede olduğumdan çok iyi biliyorum ki sınavlarda en önemli sorun sayısal o zaten sende var dediğim gibi sözel de okumayla anlaşılabiliyor yeter ki dediğim yöntemi dene
ve emin ol istemek başarmanın yarısıdır şimdi sana açıktan okulları bitirip doktor mühendis olanları çocuklu çocuklu üniversiteye giden kadınları işçiyken aynı kuruma atanan insanları anlatmaya gerek yok zaman zaman başarı hikayeleriyle karşımıza çıkıyorlar zaten sen de hatırlarsın basından
bu devirde üni okumak değil iş bulmak zor arkadaşım o yüzden sistem mistem faso fiso iistedikten sonra herşey yaparsın kendi adıma herkesin 2. okulu okuması taraftarıyım çok daha bilinçli istekli ve başarılı oluyor insan hemde böyle yarım kalan hayalleri gerçekleştiriyor
anneni de çok takma çevreni de tamam annedir önemlidir allah gecinden versin ama bizi bırakıp gidecekler kalıcaz biz bize o zaman mutsuz umutsuz annesiz bir insan olmak daha kötü
ahha ah bana kalsa çocuğuma bakacak biri olsa babam trilyoner olsa her zaman derim bütün -lojileri okurum (mesleğim bir -loji de =)) )okumanın yaşı yok insan meslek için bir kere okumalı ,öğrenmek için her zaman..
herşey gönlünce olsun
sınava hazırlanmıyorum bu arada açıköğretim sosyoloji okuyacam sınavsız ha ama kpssye hazırlanıyorum yıllardır ah o matematik olmasa ah
yaw uzun oldu ama bişi daha dicem hiç çalışmasan geçen yılların sorularına bak ve mutlaka çözümlü sorular çöz çok faydası oluyor bence dershaneye bile gerek yok ben istiyorum yaparım demen yeterli