• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cokmu geç kaldim

honeysuckle

istanbul delisi
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2010
3.161
1.515
373
İstanbul
Merhaba arkadaşlar
bilmiyorum konuyu acmam ne kadar doğru sizin evinize gelmis kahvenizi icerken icini döken bi ablaniz kardesiniz düşünün
40 yasindayim 8 sene önce bosandim
bir kizim var universiteye basladi bu sene cok şükür
yillardir kendi kendime ayaktayim maddi manevi destek görmedim kimseden
is ev bir hayatim var asosyal bir insanim bunun nedeni de arkadaslarimin cogu evli gorusemiyoruz
kendimi kizima isime adadim
hayatimda dogru duzgun kimse olmadi görüşmek için ufak tefek birileri cikti ama ilerlemedi
zaten sevgi dolu bir evlilik yasamadim
ve simdi sanki ihtiyaç duyuyorum sevgiye belkide yalnizlik korkusu sardı
sizce ben cokmu geç kaldim sevgiye olmazmi bu saatten sonra

neden olmaz diye dusunuyorum
1 asosyal bir insanim
2 bu yastaki erkeklerin cogu evli ve pek ciddi degiller sanki
3 kirk yas dusununce cok yas gibi ama o kadar cok icimde kalan varki

neden olmaz diye dusunuyorum
1 asosyal bir insanim
2 bu yastaki erkeklerin cogu evli ve pek ciddi degiller sanki
3 kirk yas dusununce cok yas gibi ama o kadar cok icimde kalan varki
Ortama ihtiyacınız var sadece. 40 yaş neden çok olsun 32 yaşında ayrılmışsınız ben 30a merdiven dayadım hayalleri düşününce muhakkak pek çok şey yarım kalmıştır. Ama bekar arkadaş ortamı lazım size

Daha çok gençsin..çocuğunu da buyutmuşsun. Kendini böyle eve kapatip olmaz deme..sevmenin evliliğin yaşı olmaz.. Çevrene evliliğe açık olduğunun sinyallerini ver. İnş.hayrli bi insan çıkar karşına..mutlu ol artık..kimseyi takma..

Ortama ihtiyacınız var sadece. 40 yaş neden çok olsun 32 yaşında ayrılmışsınız ben 30a merdiven dayadım hayalleri düşününce muhakkak pek çok şey yarım kalmıştır. Ama bekar arkadaş ortamı lazım size

yani ben evlilik yasamadim sadece kagit ustundeydi neler var istedigim cok basit ama o kadarda ulasilmasi zor

Annem hayırsız bir koca ve 2 çocuk peşinde bir ömür harcadı.
Şimdi 56 yaşında.
O kadar isterim ki kalbi tekrar çarpsın, aşık olsun, evlensin, bir hayat arkadaşı olsun.
Hiçbir şey için geç değildir.
İnşallah siz de kalbinizi çarptıracak, aşkı ve sevgiyi yaşayacak bir kişi ile en kısa sürede karşılaşır ve çok mutlu olursunuz.

Annem hayırsız bir koca ve 2 çocuk peşinde bir ömür harcadı.
Şimdi 56 yaşında.
O kadar isterim ki kalbi tekrar çarpsın, aşık olsun, evlensin, bir hayat arkadaşı olsun.
Hiçbir şey için geç değildir.
İnşallah siz de kalbinizi çarptıracak, aşkı ve sevgiyi yaşayacak bir kişi ile en kısa sürede karşılaşır ve çok mutlu olursunuz.

bebis hayirli ugurlu olsun canim
annenin yasadiklarindan beni az cok tahmin edebilirsin
hamilelerin duasi kabul olurmus bana annene dua et canim

Back
X