• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cokmu geç kaldim

Ne hayal ediyorsan enerjini o yönde yoğunlaştır.
İçimde kalanları yaşayabileceğim, uyum içinde sevgi dolu bir hayat arkadaşı istiyorum de.
İste, çağır, yoğunlaş. Olur elbette.
proposal-ring-smiley-emoticon.gif

cok teşekkür ederim
ancak sanirim sadece dusunerek olmuyor
belki zamani var belkide biseyler yapmak gerek

tabiki bunuda düşünüyorum
ancak kizimda yarin hayatini kuracak
ve yalnizlik beni fazlasiyla yordu dahads yalnizlasacagim
yooo neden öyle düsünüyosun ki bence iyi yerden bak kızına yakın oturursun zaten sık sık gider gelirsin 2 ci evlilik her zaman risktir haa kafana cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk uygun cöpsüz üzüm bulursun o ayrı ama bu saatten sonra adamında cocukları büyük olucak sorun lar vsvs kaynanan yaslanmıs olur gelgit ister ooo neler var neler bence hic bulasma olucagı varsa gelir seni bulur ama cokta sey yapma yani böyle karamsar olma allah sana en büyük nimet vermis bir kız cocugu ne mutlu sana.....

yooo neden öyle düsünüyosun ki bence iyi yerden bak kızına yakın oturursun zaten sık sık gider gelirsin 2 ci evlilik her zaman risktir haa kafana cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk uygun cöpsüz üzüm bulursun o ayrı ama bu saatten sonra adamında cocukları büyük olucak sorun lar vsvs kaynanan yaslanmıs olur gelgit ister ooo neler var neler bence hic bulasma olucagı varsa gelir seni bulur ama cokta sey yapma yani böyle karamsar olma allah sana en büyük nimet vermis bir kız cocugu ne mutlu sana.....

ortada henuz bir aday yokki canim
ben bir silkelensem tabiki bunlari dusunecegim
suan sevgi eksikligi benimki

canimsin sen ya

yaslandim diyordum icim acildi
iyiki varsiniz

Bizim komşu hatun boşandı 4 çocuklu.

İş ortağı bununla evlenmek istiyormuş bizimki de düğün ve kendi üstüne ev istemiş.

Bize dedi ki genç kızlar bedavaya gidiyor, 3-5 altına fitler ben taşınmaz mal isterim:KK16::KK30::KK37: Adam yarım milyonluk daire aldı hatuna malum evler çok pahalandı:KK33:

Limoncu kendini uyanık sanıyorsun ama bak bedavaya gitmişsin:KK70::KK70::KK70:

cok teşekkür ederim
ancak sanirim sadece dusunerek olmuyor
belki zamani var belkide biseyler yapmak gerek

Bazen bi seyler yapincada olmuyor. Kismetinde varsa olur. Hayattan zevk almaya bak. Cok cabuk geciyor zaman. Dunu bile ararken yarinimizi kahretmeyelim.

Bana dert değil de teyzem başıma kaldı diyip duruyor. Yemek seçip teyzemi sinir ediyormuş:KK12: Biri gelse de alsa diye kadın her gün dua ediyor artık.:KK12:

Gelsin, ben yemek yapmiyorum zaten secme imkani yok. :KK70:

Bizim komşu hatun boşandı 4 çocuklu.

İş ortağı bununla evlenmek istiyormuş bizimki de düğün ve kendi üstüne ev istemiş.

Bize dedi ki genç kızlar bedavaya gidiyor, 3-5 altına fitler ben taşınmaz mal isterim:KK16::KK30::KK37: Adam yarım milyonluk daire aldı hatuna malum evler çok pahalandı:KK33:

Limoncu kendini uyanık sanıyorsun ama bak bedavaya gitmişsin:KK70::KK70::KK70:

hadi ya...bide dort cocukla kadin manken falanmiydi
masallah valla ne cesaret
mal mulkte gözüm yok durust olsun yeter dunya mali gecici

Geç de ne demek. :KK16: Rabbim iyi insanlar çıkarsın karşınıza. İkinci baharınızı yaşayın :KK68:

Back
X