• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cokmu geç kaldim

neden olmaz diye dusunuyorum
1 asosyal bir insanim
2 bu yastaki erkeklerin cogu evli ve pek ciddi degiller sanki
3 kirk yas dusununce cok yas gibi ama o kadar cok icimde kalan varki

1- çözüm bulunur, sizin gibi insanlarla takılabilirsiniz en azından, herkes sosyal değil. Bir de yakınlarınıza çıtlatabilirsiniz artık yeni bir evliliğe hazır olduğunuzu, siz yapmasanız da onlar sizi birileri ile tanıştırabilirler.
2-bekar da çok merak etmeyin.
3- 30 yaşındayım, yeni yeni olgunlaştığımı hissediyorum, 40 yaşa eskiden yüksek bir yaş gibi bakardım, şimdi baya genç duruyor buradan bakınca :)

hayatı sevin, hayat da sizi sevsin. Mutlu olursunuz inş.

1 asosyal bir insanim
40 çok genç bir yaş..ne güzel kızınız üniversitede..harika bişey bu..ben 37 yaşındayım,oğlum henüz 5:):)
çalışıyorsunuz sanırım? nedne asosyalsiniz?? kızınız da büyümüş artık dışarı çıkma zamanı..;)

40 yaş ne ki yapma lütfen
maşallah Allah sana bağışlasın kızını da büyütmüşsün
senin de yaşın genç gerçekten
senin yaşında insanlar ilk evliliğini yapıp ilk çocuğunu doğuruyor
bence yapman gereken asosyalliğini kırman
maddi durumun elveriyorsa hoşuna gidecek bi hobi edin kendine ve kursa git
ya da mesleki anlamda kendini geliştirebileceğin bi kursa git
bakarsın kısmetin orda bi yerde bulur seni :KK68:
bu arada ben 31 yaşındayım 1 yaşında bir kızım var, keşke keşke diyorum ben de genç bir anne olabilseydim ne güzel kızınla abla kardeş gibisindir sen :KK200:

1 asosyal bir insanim

Kıyamam sana ben
Böyle düşünme
40 yaş ne ki, ben de 38 oldum ama 20 ler daha dünmüş gibi geliyor =)
Hiç bir şeye geç kalmış değilsin bunu çok içten söylüyorum
Bende 35 den sonra kurdum bu hayatı, inan her şey olabiliyor
Asosyalliğe bakarsan aslında hepimiz öyleyiz, eve işe ama biraz çevrene açılabilirsin
Ailene, akrabalarına yani güvenebileceğin kimselere bu isteğini açabilirsin
Yalnızlık Allah'a mahsustur, biz kullar için mutlaka var bir çıkar yol
Bol bol dua et, biraz kendine bak, pozitif olmaya gayret et
Gel buraya bize içini dök, pamuklara sarar sarmalarız kalbini, dost oluruz
Üzülme n'olur, umudunu yitirme, değerli ve başarılısın, aslan gibi annesin her şeyden önce, dünyada senden başarılısı varmı, üniversite çağına getirmişsin evladını bu ne büyük iştir.

yaşın önemi yok sevginin tanımı içinizdeyse herşey yoluna girer
karşınızdaki insanı doğru seçin yeter

Doğru adam diye bir şey yoktur derler, ama var bence, önemli olan doğru seçim yapabilmek, yaşanmışlıkları olan birikimleri olan kadın/erkek fark etmez, aşşa yukarı doğruyu yanlışı ayırt eder, gençlik çağlarımızda daha çok duygusal düşünürüz, hayat yükünü almaya tam hazır olmadığımız halde biz bunu yok sayar ve karşımızdaki insanı olduğu gibi kabul etmeye başlarız, sonra sıkıntılar başlar, (bazı istisnalar dışında) Olduğu gibi kabul ettiklerimiz bu sefer bizi değiştirmeye çalışır, yada biz onları. Okadar derde dalarız ki kendimizi unuturuz.
2. birliktelik, evlilik, 1. de aldığımız dersleri almışsak bunları kabul etmişsek yaşadıklarımızın farkındaysak ve affetmişsek kendimizi, (affetmek derken kendimizi kabul etmek, acı veren kişiyi affedip onu orada bırakmak) işte hayat o zaman başlar.
Bence hiç te geç kalmamışsınız, tam tersine hayat size yeni başlıyor, mutlu olun inşallah..

Daha 40 yasindasiniz neyin gec kalmasi bu, insanlar 40 yasinda ilk evliligini yapip cocuk sahibi oluyor.

asla olur mu hiç sevginin yaşı mı var hep sizinle olsun inşallah..

Sevginin askin yasi yok. İnsallah cok mutlu olrsun dogru kisiyi bulup:oops:

Merhaba arkadaşlar
bilmiyorum konuyu acmam ne kadar doğru sizin evinize gelmis kahvenizi icerken icini döken bi ablaniz kardesiniz düşünün
40 yasindayim 8 sene önce bosandim
bir kizim var universiteye basladi bu sene cok şükür
yillardir kendi kendime ayaktayim maddi manevi destek görmedim kimseden
is ev bir hayatim var asosyal bir insanim bunun nedeni de arkadaslarimin cogu evli gorusemiyoruz
kendimi kizima isime adadim
hayatimda dogru duzgun kimse olmadi görüşmek için ufak tefek birileri cikti ama ilerlemedi
zaten sevgi dolu bir evlilik yasamadim
ve simdi sanki ihtiyaç duyuyorum sevgiye belkide yalnizlik korkusu sardı
sizce ben cokmu geç kaldim sevgiye olmazmi bu saatten sonra
Neden olmasın hayat devam ediyor

hadi ya...bide dort cocukla kadin manken falanmiydi
masallah valla ne cesaret
mal mulkte gözüm yok durust olsun yeter dunya mali gecici

Yok, yani sıradan yurdum kadını. Sokakta görsen bakmazsın ama tanışırsan ayılıp bayılırsın. Güzel muhabbeti var, pozitif, eğlenceli bir tip.

Kıyamam sana ben
Böyle düşünme
40 yaş ne ki, ben de 38 oldum ama 20 ler daha dünmüş gibi geliyor =)
Hiç bir şeye geç kalmış değilsin bunu çok içten söylüyorum
Bende 35 den sonra kurdum bu hayatı, inan her şey olabiliyor
Asosyalliğe bakarsan aslında hepimiz öyleyiz, eve işe ama biraz çevrene açılabilirsin
Ailene, akrabalarına yani güvenebileceğin kimselere bu isteğini açabilirsin
Yalnızlık Allah'a mahsustur, biz kullar için mutlaka var bir çıkar yol
Bol bol dua et, biraz kendine bak, pozitif olmaya gayret et
Gel buraya bize içini dök, pamuklara sarar sarmalarız kalbini, dost oluruz
Üzülme n'olur, umudunu yitirme, değerli ve başarılısın, aslan gibi annesin her şeyden önce, dünyada senden başarılısı varmı, üniversite çağına getirmişsin evladını bu ne büyük iştir.

canimmm
beni anlayacaginizi biliyordum o yuzden buraya geldim sevin azicik beni
cok mucadeleyle gecti hayatim hani 40 yasi 80 olarak yasadim belki bundan oyle hissediyorum
bir sey tutuyor beni sanki bir silkelensem gececek gibi ama bir sey var iste ne oldugu bilmedigim
hep o gunlerde rabbim kuluna tasiyamadigi yuku vermezmis buda gecer diyerek teselli ettim kendimi cok şükür rabbime alnimin akiyla kendimce cok sey basardim
ablasi biliyormusun kizim ingiliz dili edebiyati kazandi ben naparim nasil okuturum derken rabbim öyle bir kolaylik yaptiki hersey tereyagindan kil ceker gibi oldu
karisik yazdim galiba

merhaba kizlar...
oncelikle hepinizden Özür dilerim giremedim siteye malum bugün cuma muhasebeyle ugrasanlar bilirler cok yogun bir gundur
yazdiklarinizi tek tek okudum öyle mutlu ettinizki beni ..kaybettigim ozguvenimi geri kazandim..inanin hepinizin cevaplarini kardesimden gelmiscesine keyfle gözlerim dola dola gülümseyerek okudum
dualariniz dilekleriniz icin hepnize sonsuz teşekkürler hepinizi cevaplayamadim o kadar guzelsinizki..rabbim hepimizin gönlüne göre versin insallah. .sevgiler

Back
X