Hayır tuhaf tuhaf bakıyolar yüzüme ay sen çok dusuyosun ustlerıne dıyolar beklesem r harfını söylermiş sonuçta rapor çıktı Dr herkese onay vermıyo heyete girdik. 5 harf sorunlu mesela sacımı tara demez hacımı yaya der...Çok üstüne düşecek birşey yapmamışsınız ki alt tarafı kreşe vermişsin sosyalleşmesi için. Valla baya kötü komşular sizi kötü hissettirmişler.
Komşularınız insan olarak iyi olabilirler ama belli ki cahiller.3.5 yaş çocuğumu kreşe verdim komşular aaa çok küçük bu dıye tuhaf tuhaf baktı yüzüme evde napcak sosyallessın dedım okuldan soğur daha çok okuyacak yıllarca erkenden gondermıssın dedıler... Neyse bugünde 7 yaş büyük çocuğum r harfını söylemıyor ve 4 harfte sıkıntı var Dr a götürdüm rapor çıktı kursa gıdıyot hafta da bır. Bugün yıne aynı komsularım aaa sende ya ogrenır o r harfını benım oğlan da geç ogrendı dedı. Dıgerı sen çok ustlerınr dusuyosun çocukların ne gerek var dıl kursına falan dedı. Kötü komşum degıller ıyılerdır ama diyorum bende mı sorun var ya...
Bana kalsa 4 yaşında goturcektım esım esımın ailesi boylemı kalacak bu çocuk nasılsa konuşur dedıler ozamanlar neredeyse hıc konusamıyordu. Sonra okula yaZdırdım bıraz daha duzeldı. Ama haala tam degıl. 7 yaşına gelmıs çocuk 5 harf sıkıntılı neden sasırırlar anlamıyorum işte canımı sıkıyorlarBenım arkadaşım da götğrmüştü dil terapistine
Hatta iki yiğenim de gitti
Maalesef bu konuda gerek yok deniliyor ben de hiç anlamıyorum
Çocuk akran zorbalığına uğruyor okulda
Hatta arkadaşımın eşi bile çok zorluk çıkarmıştı kıza ne gerek var diyerek
Kimsenin söylediğini takmayın
Eğer hastalık hastası değilseniz bir anne çocugu için birşeye gerek var dıyorsa evet gerek vardır
Ayrıca rapor çıkmış daha ne konuşuyolar ki
En iyisi paylaşmamak sanırım
Boşverin hiç canınızı sıkmayınBana kalsa 4 yaşında goturcektım esım esımın ailesi boylemı kalacak bu çocuk nasılsa konuşur dedıler ozamanlar neredeyse hıc konusamıyordu. Sonra okula yaZdırdım bıraz daha duzeldı. Ama haala tam degıl. 7 yaşına gelmıs çocuk 5 harf sıkıntılı neden sasırırlar anlamıyorum işte canımı sıkıyorlar
Komşularla görüsmeyin. Size sormadım zaten göndereyimi diye dersiniz.3.5 yaş çocuğumu kreşe verdim komşular aaa çok küçük bu dıye tuhaf tuhaf baktı yüzüme evde napcak sosyallessın dedım okuldan soğur daha çok okuyacak yıllarca erkenden gondermıssın dedıler... Neyse bugünde 7 yaş büyük çocuğum r harfını söylemıyor ve 4 harfte sıkıntı var Dr a götürdüm rapor çıktı kursa gıdıyot hafta da bır. Bugün yıne aynı komsularım aaa sende ya ogrenır o r harfını benım oğlan da geç ogrendı dedı. Dıgerı sen çok ustlerınr dusuyosun çocukların ne gerek var dıl kursına falan dedı. Kötü komşum degıller ıyılerdır ama diyorum bende mı sorun var ya...
Komsularin mal.3.5 yaş çocuğumu kreşe verdim komşular aaa çok küçük bu dıye tuhaf tuhaf baktı yüzüme evde napcak sosyallessın dedım okuldan soğur daha çok okuyacak yıllarca erkenden gondermıssın dedıler... Neyse bugünde 7 yaş büyük çocuğum r harfını söylemıyor ve 4 harfte sıkıntı var Dr a götürdüm rapor çıktı kursa gıdıyot hafta da bır. Bugün yıne aynı komsularım aaa sende ya ogrenır o r harfını benım oğlan da geç ogrendı dedı. Dıgerı sen çok ustlerınr dusuyosun çocukların ne gerek var dıl kursına falan dedı. Kötü komşum degıller ıyılerdır ama diyorum bende mı sorun var ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?