Cokmu ustune düşüyorum çocuklarımın abartımı

Se_n_299

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2018
2.836
1.745
133
39
3.5 yaş çocuğumu kreşe verdim komşular aaa çok küçük bu dıye tuhaf tuhaf baktı yüzüme evde napcak sosyallessın dedım okuldan soğur daha çok okuyacak yıllarca erkenden gondermıssın dedıler... Neyse bugünde 7 yaş büyük çocuğum r harfını söylemıyor ve 4 harfte sıkıntı var Dr a götürdüm rapor çıktı kursa gıdıyot hafta da bır. Bugün yıne aynı komsularım aaa sende ya ogrenır o r harfını benım oğlan da geç ogrendı dedı. Dıgerı sen çok ustlerınr dusuyosun çocukların ne gerek var dıl kursına falan dedı. Kötü komşum degıller ıyılerdır ama diyorum bende mı sorun var ya...

Çocuk ve anne kreşe gitme de istekliyse digerlerine bir şey söylemek düşmez. Çocuğunuzun birkaç harfte sikinti yaşaması okulda akranları arasında da zorluk yaşamasına sebep olabilir, zaten rapor çıktığına göre gerekli görülmüş demektir. Başkalarının sözlerine bakmayın

Çok üstüne düşecek birşey yapmamışsınız ki alt tarafı kreşe vermişsin sosyalleşmesi için. Valla baya kötü komşular sizi kötü hissettirmişler.

Çok üstüne düşecek birşey yapmamışsınız ki alt tarafı kreşe vermişsin sosyalleşmesi için. Valla baya kötü komşular sizi kötü hissettirmişler.
Hayır tuhaf tuhaf bakıyolar yüzüme ay sen çok dusuyosun ustlerıne dıyolar beklesem r harfını söylermiş sonuçta rapor çıktı Dr herkese onay vermıyo heyete girdik. 5 harf sorunlu mesela sacımı tara demez hacımı yaya der...

İnsanlar bazen önünü ardını çok düşünmeden ama anne üzerinde olumsuz etkiler yaratacak şeyleri söyleyiveriyor. Birçoğunun kötü niyetli olmadığını düşünsem de can sıkıyor mu evet sıkıyor.
Siz tuhaf bir şey yapmamışsınız, rahat olun.
Ben bazı şeyleri başkalarıyla paylaşmamayı tercih ediyorum artık, en temizi.
Ve ayrıca bir annenin evladının üzerine düşmesi son derece normal bir durum. Bu tip insanlar genelde kendileri yapmaları gereken şeyleri yapmayıp yapanları eleştirmeyi de seviyorlar.

Benim çocuklar 3 yıldır anaokuluna gidiyor evde oturacaklarina okulda kaliteli vakit geçirir..büyük çocuğunuz için en iyisini yapmissin

Komşularınız insan olarak iyi olabilirler ama belli ki cahiller.

Benım arkadaşım da götğrmüştü dil terapistine
Hatta iki yiğenim de gitti

Maalesef bu konuda gerek yok deniliyor ben de hiç anlamıyorum
Çocuk akran zorbalığına uğruyor okulda
Hatta arkadaşımın eşi bile çok zorluk çıkarmıştı kıza ne gerek var diyerek

Kimsenin söylediğini takmayın
Eğer hastalık hastası değilseniz bir anne çocugu için birşeye gerek var dıyorsa evet gerek vardır
Ayrıca rapor çıkmış daha ne konuşuyolar ki

En iyisi paylaşmamak sanırım

Bana kalsa 4 yaşında goturcektım esım esımın ailesi boylemı kalacak bu çocuk nasılsa konuşur dedıler ozamanlar neredeyse hıc konusamıyordu. Sonra okula yaZdırdım bıraz daha duzeldı. Ama haala tam degıl. 7 yaşına gelmıs çocuk 5 harf sıkıntılı neden sasırırlar anlamıyorum işte canımı sıkıyorlar

Boşverin hiç canınızı sıkmayın

Konuşup konuşup susarlar

Komşularla görüsmeyin. Size sormadım zaten göndereyimi diye dersiniz.

Komsularin mal.

Komşuların cahil olup etrafındaki herkesi de kendilerine benzetmeye çalışan çok bilmişcilerden, hiç kulak asma dinleme. Yaptığınız abartı bir şey yok bilakis en doğru olanı yapıp erkenden çözüm yollarını aramaya girmişsiniz. 3.5 yaş da erken değil ne kadar erken hayata karışırsa o kadar iyi oluyor inanın

En iyisini siz bilirsiniz onlara birşey anlatmayın boş konuşmasınlar

siz de hiç sorun yok asıl komşular sorunlu. bende küçükler r leri söyleyemiyormuşum. benimkilerde çözüm yolları aramışlar zamanında. ne yani benimkilerde o zaman çok üstüme düşmüşler. abartmışlar o zaman komşularınıza göre. o komşularınızın ilgisizliği boşverin. ne güzel sorumluluk sahibi, ilgili bir ebeveynsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…