Kızım 2 yaşında hiç konuşmuyordu belediyenin aile terapistine götürdüm 2 ay sonra tekrarlamalar başladı. 3.5 yaşındayken ikinci bebeğim olmuştu ve pandemi zamanıydı çocuğun söylediklerini anlayamadık. Hastaneye psikiyatriye götürdüm ya terapi ya kreś dedi ayrıca duyu eksikliği de vardı. Onun içinde ergoterapi aldı. Her zaman karşımda dudak büken imali konuşanlar oldu.Bana kalsa 4 yaşında goturcektım esım esımın ailesi boylemı kalacak bu çocuk nasılsa konuşur dedıler ozamanlar neredeyse hıc konusamıyordu. Sonra okula yaZdırdım bıraz daha duzeldı. Ama haala tam degıl. 7 yaşına gelmıs çocuk 5 harf sıkıntılı neden sasırırlar anlamıyorum işte canımı sıkıyorlar
Çevremde sonradan kendi kendine öğrenen oldu, sizde diyin belki söyleyemez ben baştan tedbirimi alim , her çocuk bir olmuyor, bunlar sıkıntı değil, komşunun dedikleride normal , herkes biseyler söyler siz takılmayın her soylenene3.5 yaş çocuğumu kreşe verdim komşular aaa çok küçük bu dıye tuhaf tuhaf baktı yüzüme evde napcak sosyallessın dedım okuldan soğur daha çok okuyacak yıllarca erkenden gondermıssın dedıler... Neyse bugünde 7 yaş büyük çocuğum r harfını söylemıyor ve 4 harfte sıkıntı var Dr a götürdüm rapor çıktı kursa gıdıyot hafta da bır. Bugün yıne aynı komsularım aaa sende ya ogrenır o r harfını benım oğlan da geç ogrendı dedı. Dıgerı sen çok ustlerınr dusuyosun çocukların ne gerek var dıl kursına falan dedı. Kötü komşum degıller ıyılerdır ama diyorum bende mı sorun var ya...
Bizim burada çocuklar en geç 3 yaşında kreşe başlıyor, gayet normal. Diğer çocuğunuzu da doktora götürmeniz çok yerinde olmuş.3.5 yaş çocuğumu kreşe verdim komşular aaa çok küçük bu dıye tuhaf tuhaf baktı yüzüme evde napcak sosyallessın dedım okuldan soğur daha çok okuyacak yıllarca erkenden gondermıssın dedıler... Neyse bugünde 7 yaş büyük çocuğum r harfını söylemıyor ve 4 harfte sıkıntı var Dr a götürdüm rapor çıktı kursa gıdıyot hafta da bır. Bugün yıne aynı komsularım aaa sende ya ogrenır o r harfını benım oğlan da geç ogrendı dedı. Dıgerı sen çok ustlerınr dusuyosun çocukların ne gerek var dıl kursına falan dedı. Kötü komşum degıller ıyılerdır ama diyorum bende mı sorun var ya...
çoçuğun tabi ki üstüne düşeceksin sen başkalarının lafına bakma doğru yoldasın devaaammm3.5 yaş çocuğumu kreşe verdim komşular aaa çok küçük bu dıye tuhaf tuhaf baktı yüzüme evde napcak sosyallessın dedım okuldan soğur daha çok okuyacak yıllarca erkenden gondermıssın dedıler... Neyse bugünde 7 yaş büyük çocuğum r harfını söylemıyor ve 4 harfte sıkıntı var Dr a götürdüm rapor çıktı kursa gıdıyot hafta da bır. Bugün yıne aynı komsularım aaa sende ya ogrenır o r harfını benım oğlan da geç ogrendı dedı. Dıgerı sen çok ustlerınr dusuyosun çocukların ne gerek var dıl kursına falan dedı. Kötü komşum degıller ıyılerdır ama diyorum bende mı sorun var ya...
Keske rapor cikartmadan ozel dil terapistine goturseydiniz.Hayır tuhaf tuhaf bakıyolar yüzüme ay sen çok dusuyosun ustlerıne dıyolar beklesem r harfını söylermiş sonuçta rapor çıktı Dr herkese onay vermıyo heyete girdik. 5 harf sorunlu mesela sacımı tara demez hacımı yaya der...
NedenKeske rapor cikartmadan ozel dil terapistine goturseydiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?