Cokmu üstüne gidiyorum :(

Gayet de haklisin bir kere. Ben olsam ben de bi hesap acip gayet hos guzel fotolar galan yukleyip tanimadigim yakisikli erkekleri ekler ve resimlerini teeek tek begenirdim. Gor bak o zaman elin karisini kizini ekleyip begeniyor mu? Ne demek ya bana karisma, hem sana karisacak hem de kendine karistirtmayacak, var mi oyle bi dunya?

Durmak yok yola devam, sonuna kadar haklisin.

Senelerdir izin vermeyip şimdi sen ona karışma diye hesap aç bile demiş bence abartmamışsın eşin bariz saçmalamış

Hiiç abartmıyorsunuz.
Sizin kullanmanızı istemiyor kendi açıyor bir de kızları ekleyip her şeylerini beğeniyor öyle mi, üstüne size tamam diyor ama gizliden devam ediyor.
Tepkiniz az bile.
Olmadı siz de açıverin bir hesap.

Ne olcagi belli degil mi? Isi ilerletip kizlarla tanisip sevgili olacak. Sen de evde otur kocani bekle!

Bence az bile söylenmissin bügün Foto beyeni yapip yarinda sohbette girisir sonrada neymis efendim evimde huzurum yok disardan huzur aradim deyip esini suclu gösterirler.ben esimle tanistigimda ikimizinde face vardi evlendikten sonra ikimizde kapatik ne geregi var dengesizler yüzünden huzurumuzu bozmaya deyip kapatik iyide yapmissiz.sende huzurun icin kapatir bence

Sen de ac bi hesap demis ya... Hic ikiletme ac hesap, ekle tanimadigin adamlari.
Ondan sonra bakalim neler oluyor.
Esin cok saygisiz. Gozu disarda.
Ergenligini de yasayamamis galiba.

+1
Evli erkek mi ergen abaza mı belli değil. Bu nedir yahu????

Hic hos bir durum degil evli barkli bir adamin tanimadigi kadinlari takip edip ustune sapik gibi butun fotograflarini begenmesi. Benim fotograflarimi boyle biri begense ay sapik herife bak karindan cocugundan utan diyip bir de ustune onlar icin uzulurdum. Yani sizi dusurdugu konum hic hos olmuyor. Bu acidan yaklasip empati yapmasini isteyebilirsiniz.

İnstagramda daş gibi,analar neler doğurmuş cinsinden abiler var.
Sen de onları takip et,beğen.
Bakalım nasıl oluyormuş.
Bir şey derse şunu beğenmiyeyim de seni mi beğeneyim de

Elbette haklısınız. Tanımadığı insanları eklemek , beğeni yapmak , takip etmek büyük saygısızlık. Üstelik size engel koymusken.
Çözümü ne olur bilemedim.
Aynısını yapsanız rahatsız olur mu acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…