- 22 Mayıs 2013
- 2.025
- 5.972
- 358
- Konu Sahibi LargeGemini
-
Isin zor canım ya seninki ipi koparmis galibaKizlar esimin telefonu kapali mesajda attım ama iletilmio kirmis guya telfonu ama bir saat once instagrama girmis birkac begeni yapmis nasil girebilir bana sizce?
bilgisayardan instagrama girilince foto begeniliyor mu bilmiyorum ama..
su durumda bile resim begenmis olmasi o kadar komik ki.
sevgilim yapsa ayrilir, esim yapsa ne yapardim bilmiyorum.
Allah yardim etsin telefon kirdim deyip hala foto begenen esinizle...
Bence tamamen sen hatalısın neden biliyormusun. EVLİSİN VE EŞİNİN TAKİPÇİSİ ARTSIN DİYE TANIMADIĞI KIZLARI EKLEMESİNE BAŞTA SESİNŞ CIKARMIYORSUN. Bu nasıl evlilik diye insan sorgular . Böyle evlilikmi olurmus. Size gelip ben aynı memleketten bir kızı ekledim diye rahat ve geniş bir şekilde size acıklıyorsa bence hata sizde. Ha eşinize gelince ona diyecek bir söz bulamıyorum. Boşanın demek istemiyorum sanırım hayata bakısınız benimkiyle cok farklı.
hanımefendi bana yazdığınız yorumda ben müsade etmedim tanımadıgı kız vardı 20 kişi kavga orda koptu derken ; yukarıda yazdığınz ortada sizinde ne dediğiniz belli değil..
Tanıdığı kisileri eklemeye basladi. Sonra gun geçtikçe hic tanımadığı kizlari ekledi o kizlarin bugüne kadar yukledikleri butun fotoğrafları begenmeye basladi.
Ilk baslarda ne gerek var gecmise girip bitun fotoğraflarını begeniyosun dedim yok begeni sayım artsin die yapıyorum dedi ses etmedim baktim bu yavas yavas hic tanimadigi kızları eklemeye devam etti ve fotoğraflarını beğendiniyo ondan sonra büyük kavgalar ettik tartıştık ağza alınmayacak sözler söyledik birbirimize, sonra yapmayacagini söyledi ve ben gizliden bu tanımadığı kızları engelledim uzun bir süre dedigimi yapiyodu
?
Esimle birbucuk yillik evliyiz sosyal medya kullanmami istemio (facebook twitter instagram) kullanmıyorum bende. Oda nisanliyken kullanmiyodu ama 3-4 ay once instagram kullanmaya başladı ses etmedim.
Haklisiniz kesinlikle abartmiyorsunuz. madem instagram veya face kullanmakta bu kadar ısrarli siz de beraber cekindiginiz fotolari yukleyin fotonun altina da "biricik esim " tarzi cumleler yazin yani onun agzindan. tanimadigi kizlari ekleyip fotosunu begenmek hic iyi niyetli bi durum degilMerhaba bayanlar..
Esimle birbucuk yillik evliyiz sosyal medya kullanmami istemio (facebook twitter instagram) kullanmıyorum bende. Oda nisanliyken kullanmiyodu ama 3-4 ay once instagram kullanmaya başladı ses etmedim.
Tanıdığı kisileri eklemeye basladi. Sonra gun geçtikçe hic tanımadığı kizlari ekledi o kizlarin bugüne kadar yukledikleri butun fotoğrafları begenmeye basladi.
Ilk baslarda ne gerek var gecmise girip bitun fotoğraflarını begeniyosun dedim yok begeni sayım artsin die yapıyorum dedi ses etmedim baktim bu yavas yavas hic tanimadigi kızları eklemeye devam etti ve fotoğraflarını beğendiniyo ondan sonra büyük kavgalar ettik tartıştık ağza alınmayacak sözler söyledik birbirimize, sonra yapmayacagini söyledi ve ben gizliden bu tanımadığı kızları engelledim uzun bir süre dedigimi yapiyodu
Neyse Dün gece eve gelip hiç tanımadığı bir kızın aynı memleketten ona takip isteği gönderdiğini söyledi bende ne gerek var dedim tanıdıkların ekli olsun Ne gerek var Hiç tanımadığın insanlara ekliyorsun dedim ve biraz agiz dalışi yaptık Ben sadece benim sozlerimi dinliyormu deger veriyomu die biraz usteledim acikcasi esimde bagirip küfretti yemek yemeden yataga girip yatti.
Sabah ise gidip kizin fotograflarini begenio sonra sifreyi degisiyo ve bana mesaj atiyo (ozur dilerim hayatim artik instagram kullanmayacam gibisinden) bende facebook ile giris yapip ogreniyom kizin fotograflarini beğendiğini l.
Neyse aradi yalan söylüyorsun falan dedim kizdim yine tartıştık oda sende ac kendine bi hesap kimi ekliyosan ekle banada karisma dedi.
Cok sinirliyim belki kiminiz icin cok sacma gelecek ama benim kizdigim nokto sözlerimin onun icin hic degeri yok ve hic tanimadigi kizlar icin bana bukadar sert davranmasi...
Simirlenmekte haklimiyim yoksa abaratiyomuyum ?
Gecen yil burada konu acan bi arkadas vardi. O aklima geldi. esi bundan habersiz hat ve telefon almis. arabada sakliyodu esi arabada tesadufen bulmustu o telefondan sevgilisiyle konusuyormus. dikkat edin sizden habersiz telefon alip ordan farkli isimle instagram ve face hesabi acabilirSinirden telefonunu kırmış artık telefonda kullanmayacam dio bilmiyorum ya off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?