Cokmu üstüne gidiyorum :(

Öncesinde sizin kullanmanızı istemiyorken sırf kendisine karışmayın diye tamam sende aç demesi çok çirkin olmuş. Bence sizde hesap açıp milleti beğenerek onun seviyesine düşmeyin ama fake bir hesap açarak eşinizin diğer kadınlara yaklaşımını mesaj vs. atarak öğrenebilirsiniz. Öncesinde kendinizi hazırlayın ama ne ile karşılacağınız belli olmaz.
 
Ben nisanliyken pekte normal olmayan bi kızn resmini beğendi diye Nişan atmıştım az bile yapmışsınız ne demek sende aç ne yaparsan yap o kızları ekleyip beğenince kızların aklından geçenleri ve egolarını düşünemiyorum evli bu erkeğe yakışmayacak şeyler bunlar
 
Ay ne oluyormuş beğeni sayısı artınca cennetten yer mi veriyorlarmış...hiç haksız değilsin...seni beğenen beğenmiş almış sanalda kızlar beğeni sayını arttıran ne olur be adam.izin verme arkadaşım yoldan çıkar bu gidişle.
 
Kizlar esimin telefonu kapali mesajda attım ama iletilmio kirmis guya telfonu ama bir saat once instagrama girmis birkac begeni yapmis nasil girebilir bana sizce?
 
"Beğeni sayım artsın" nasıl saçma bir bahanedir?
İnstagram üzerinden Satış pazarlama yapıyorsa tamam ama yoksa beğeni sayısı artırıp ne yapacakmış? Koskoca evli barklı herif ergenler gibi bununla mı tatmin olacak?

Çok haklısınız, bırakın abartmayı çok sakin bile kalıyorsunuz.
 
bilgisayardan instagrama girilince foto begeniliyor mu bilmiyorum ama..

su durumda bile resim begenmis olmasi o kadar komik ki.
sevgilim yapsa ayrilir, esim yapsa ne yapardim bilmiyorum.
Allah yardim etsin telefon kirdim deyip hala foto begenen esinizle...
 
Benimde en cok bu zoruma gidiyo zaten
 
Bence tamamen sen hatalısın neden biliyormusun. EVLİSİN VE EŞİNİN TAKİPÇİSİ ARTSIN DİYE TANIMADIĞI KIZLARI EKLEMESİNE BAŞTA SESİNŞ CIKARMIYORSUN. Bu nasıl evlilik diye insan sorgular . Böyle evlilikmi olurmus. Size gelip ben aynı memleketten bir kızı ekledim diye rahat ve geniş bir şekilde size acıklıyorsa bence hata sizde. Ha eşinize gelince ona diyecek bir söz bulamıyorum. Boşanın demek istemiyorum sanırım hayata bakısınız benimkiyle cok farklı.
 
Ben sesimi cikartmadim demedim ki zaten instagram kullanali 3 AY oluyo ve tanıdıklarımi ekliyorum dedi bende takip etmeye basladim 250 kişi yi taakip edip eklemeye baslayinca baktim yaklasik bi 20 kız taninmadik kişiler ve fotograaflarini hepsini begemmis zaten ilk burdan koptu basladik kavgaya sonra tamam soz verince yapmadi bir ay dun aksamda gelip bana soylenesinin sebebide guya bak ben sana diom kizin biri istek yollamis senden gizli kabul etmedim haberin olsun hesabi soyluyo ve zaten sonuc kavgaliyiz.

Ben rahat bi sekilde gozyummadim ki simdilik 300 kisi ekli hep eklemio hani her onune gelenide eklemiyo yani hatayi nerde yapmisim peki...
 
hanımefendi bana yazdığınız yorumda ben müsade etmedim tanımadıgı kız vardı 20 kişi kavga orda koptu derken ; yukarıda yazdığınz ortada sizinde ne dediğiniz belli değil.
 
Esimle birbucuk yillik evliyiz sosyal medya kullanmami istemio (facebook twitter instagram) kullanmıyorum bende. Oda nisanliyken kullanmiyodu ama 3-4 ay once instagram kullanmaya başladı ses etmedim.

Bana bu şekilde olan insanlar nasıl bu durumu kabul ediyorsunuz bir anlatabilir mi? Sosyal medya olması şart değil. Size yasakladığı şeyleri yapan eşe ses çıkarmamak nedir? Nedendir? Bunu biri bana anlatsın rica ediyorum.

Konunuz tam bu noktada başlayan hatalar silsilesi.
 
Son düzenleme:
Haklisiniz kesinlikle abartmiyorsunuz. madem instagram veya face kullanmakta bu kadar ısrarli siz de beraber cekindiginiz fotolari yukleyin fotonun altina da "biricik esim " tarzi cumleler yazin yani onun agzindan. tanimadigi kizlari ekleyip fotosunu begenmek hic iyi niyetli bi durum degil
 
Sinirden telefonunu kırmış artık telefonda kullanmayacam dio bilmiyorum ya off
Gecen yil burada konu acan bi arkadas vardi. O aklima geldi. esi bundan habersiz hat ve telefon almis. arabada sakliyodu esi arabada tesadufen bulmustu o telefondan sevgilisiyle konusuyormus. dikkat edin sizden habersiz telefon alip ordan farkli isimle instagram ve face hesabi acabilir
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…