• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÇÖKTÜM KIZLAR TOPARLAYIN BENİ

Öğle arası yemekle uğraşacağına akşam yemeğini çok yap, öğlen de onu ye? Böylece sana dinlenecek zaman kalır. Çalışan kadın olmak çok zor, ev işi bitmiyor. Yardım eden de yoksa yandın yani, ne kadar saçlarını süpürge edersen et yetmez, yeterli gelmez. Bugün artık dayanamadım oturdum ağladım (hoş bu 3.5 yıldır rutin oldu ya her temizlik öncesi), eşim de gördü. Yeter dedim ya, kendimi değersiz hissediyorum, her hafta aynı şey, yap yap bitmiyor, her yer dağınık, her yeri b*k götürüyor vs vs ki gerçekten ev çok dağınık ve kirliydi, 2-3 gündür hastayım elim değmedi. Aman neyse öyle işte, bakalım bundan sonra yatmadan toplayalım falan dedik de gene lafta kaldı yani :)

Özetle yaşasın pipili olmak, bazen sahte pipi takasım geliyor:halay:
benim evi hergün temizlessemde evi moklar götürüyor.Aynı şekilde saat 5 ten sonra da koş eve koş, çocuklara koş, işe koş, ev işine koş Bir pipide bana ayarlasana cnm.

benim evi hergün temizlessemde evi moklar götürüyor.Aynı şekilde saat 5 ten sonra da koş eve koş, çocuklara koş, işe koş, ev işine koş Bir pipide bana ayarlasana cnm.

Ay valla çok zor ya, benim oğlan daha 8 aylık hani öyle dağıtacak çocuk da yok yani. Bu hafta evi iki günde bir süpüreyim dedm haftasonu gene aynı oranda pisti ev düşün yani.

Ayarlarım tabii sana da :KK49:

Back