Combiinol ve foli B Plus

Belirsizzzz

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2024
104
22
13
21
Bugün doktorum combiinol ve Foli B Plus ilacını verdi 6 ay kullanmam gerektiğini olmazsa 6 ay sonunda başka tedavilere başlayabiliriz diye söyledi Pcos başlangıcı var dedi işe yarıyor mu ne yapmam lazım birde adetten önce mi içmeye başlıyım yoksa adetim gelmeden içsem olur mu inşallah

Diğerini bilmiyorum ama Doktorum bana da combinol verdi. 3 ayda bir adet olurken onun sayesinde 45 günde bir oluyordum. Hemen başlayabilirsiniz Adetliyken de içeceksiniz sürekli içilecek yani her gün günde 2 kere. Içinde Folik asit de olduğu için düzenli kullanmak gerekiyor

Aç karnına mı acaba eczane yazmamışta banada günde iki kere yazmış

Aç karnına mı acaba eczane yazmamışta banada günde iki kere yazmış
Tok olsa daha iyi olur. İçinde d vitamini var çünkü. Bir de içindeki D vitamini yeterli gelmiyor o yüzden bence d vitamini takviyesi de alın O da çok önemli yumurtlama için. Benim 30 olan değerim içinde D vitamini olduğu için takviyeyi kullanmadığımdan 19'a düştü. Şimdi yine başladım. 60-70 civarına getirmek gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…