Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Takviye. Bende pcos var tedaviye ek destek için vermişti doktorumMerhaba kızlar ben 4 gündür combinol kullanıyorum combinol ne için kullanılır yardımcı olur musunuz bana
Peki bi sonuca vardın mı benim adetlerim düzensiz bana pcos var demediler gerçekten kafam karma karışıkMerhaba kızlar ben 4 gündür combinol kullanıyorum combinol ne için kullanılır yardımcı olur musunuz bana
Peki bende pcos ve demedi doktorum adet düzensizliği için verdi çok korkuyorum 2 yıl çocuğum olmuyorTakviye. Bende pcos var tedaviye ek destek için vermişti doktorum
Pcosla alakalı bişey demediyse yoktur canım korkma niye korkuyorsun eşiniz de gerekli muayeneleri oldu muPeki bende pcos ve demedi doktorum adet düzensizliği için verdi çok korkuyorum 2 yıl çocuğum olmuyor
Oldu tek sıkıntı benimPcosla alakalı bişey demediyse yoktur canım korkma niye korkuyorsun eşiniz de gerekli muayeneleri oldu mu
Bak böyle düşünmen bile bi engel biliyormusun. Sende de bişey çıkmamış ki pcosun falan da yok büyük ihtimalle sebepiz infertilite diye geçiyor sizinki. Hiç tedavi başlandı mı klomen femara falanOldu tek sıkıntı benim
Hayır hiç öyle bir şey denenmedi sadece ben 3ayda bir regl oluyorum ve doktor kilodan dolayı dedi bende kilo verdim 2 ay düzenli oldum ama tekrar etti bu durum bende combinol hapı kullanıyorum hamilelik için gel gör ki eşim evde değilBak böyle düşünmen bile bi engel biliyormusun. Sende de bişey çıkmamış ki pcosun falan da yok büyük ihtimalle sebepiz infertilite diye geçiyor sizinki. Hiç tedavi başlandı mı klomen femara falan
Hayır hiç öyle bir şey denenmedi sadece ben 3ayda bir regl oluyorum ve doktor kilodan dolayı dedi bende kilo verdim 2 ay düzenli oldum ama tekrar etti bu durum bende combinol hapı kullanıyorum hamilelik için gel gör ki eşim evde değil![]()
Aynen öyle ya bu arada teşekkür ederim bana moral verdiğin içinhep böyle zamanlara denk gelir zaten
![]()
Ne demek bu çaresizliği yaşayan anlarAynen öyle ya bu arada teşekkür ederim bana moral verdiğin için![]()
Aynen öyle cnmNe demek bu çaresizliği yaşayan anlar