Saç Bakım Ürünleri Complex 41 Saç Bakım Seti Kullanan var mı?

Umudum100

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2009
111
9
296
35
Bu üründen almayı düşünüyorum fakat kullanan arkadaşlar varsa görüşlerini bilmek isterim :1rolleyes:

Televizyondaki iddialı reklamlarını görünce internetten araştırma yaptım fakat çok fazla kullanana ulaşamadım. Ben saç dökülmesi ve saç derimde oluşan deri döküntüleri için sipariş ettim ve az önce elime ulaştı.

10 gün içinde etkilerini gösteriyormuş ama her gün kullanılırsa. Ben 2 günde bir kullanacağım, 20 gün sonra merakla araştıranlar için tarafsız bir yorum yapabilirim sanıyorum.

Son düzenleme:
Televizyondaki iddialı reklamlarını görünce internetten araştırma yaptım fakat çok fazla kullanana ulaşamadım. Ben saç dökülmesi ve saç derimde oluşan deri döküntüleri için sipariş ettim ve az önce elime ulaştı.

10 gün içinde etkilerini gösteriyormuş ama her gün kullanılırsa. Ben 2 günde bir kullanacağım, 20 gün sonra merakla araştıranlar için tarafsız bir yorum yapabilirim sanıyorum.

NZCN bu Complex41 setini deneyip tarafsız yorumlayacağınızı yazmışsınız.Acaba yorumunuz nedir?

Diğer yandan, her gün kullanıldığında 10 gün içinde etkisini göstereceği söylenen bir ürünü neden iki günde bir kullanacağım diye yazdınız anlayamadım. Demem o ki söylenilenin dışında bir uygulama işe yarar mı acaba?:44:

Son düzenleme:
hanği kanalı acsam hemen hemen bütün tv,lerde bu üründen bahsediliyor kansızlık ve saç dökülmesi yaşaıyan birisi olarak beni umutlandırdı gercekten sac dökülmesini önleyip ölmeyen kök hücreleri hareketlendirip saç cıkmasına yardımcı oluyormudur,kullananlar varsa lütfen bizleri aydınlatsınlar :26:

Complex 41 kullandım, bende saçkıran vardı bu ürünü yaklaşık 3 ay kullandım evet dökülmeyi durdurdu fakat yeni saç çıkmadı, kepek vardı düzene girdi ve saçlarımın canlandığını fark ettim. Eğer saçlarınızda cansızlık varsa kuru ve kepekliyse tavsiye ederim, benim gibi saç kıran probleminiz varsa dermataloğa gitmeniz en doğrusu.

NZCN bu Complex41 setini deneyip tarafsız yorumlayacağınızı yazmışsınız.Acaba yorumunuz nedir?

Diğer yandan, her gün kullanıldığında 10 gün içinde etkisini göstereceği söylenen bir ürünü neden iki günde bir kullanacağım diye yazdınız anlayamadım. Demem o ki söylenilenin dışında bir uygulama işe yarar mı acaba?:44:

ozelden msj atmıssınız ama arkadas eklı olmadıgımızdan cevap yazamıyormusum, sıteyı bırakmıstım coktandır gormedım mesajı, benım sac sorunum bıttı ama forcapılle falan ılgısı yok, bı ara vıchy nın ampullerını kullandm sımdıde aylardır bıozcın femına kullanıyorum ıkısınınde etkısının oldugunu dusunuyorum ve dualarımın tabıı. ınsallah sızın de bıtmıstır bu sorun

Back
X