- Konu Sahibi pretty_angel
-
bence sarı olanı çok güzel ama ben fıstık yeşilini aldım hem kıza hem erkeğe gider kırmızı herkeste var maviyi sevmem kremde klasikleşmiş artık
Arkadaşlar ya sizde oluyor mu valla gece gündüz yanlış yaptığımı düşünüyorum. Psikolojim bozulacak gerçekten. Hamilelikten midir nedir ya anlayamıyorum.
Fıstık derken yukardaki apple olanını mı kastediyorsun?
Merhaba concord diye gittim jane rıder alıp çıktım ürünü detaylıca inceleyince bariz 7 tane fark var 2011 janelerde katlanış ve kulanışı aynı arkatekerlerde bilya ve kaldırım ve merdivenlerdeki darbeleri emen yay yani sispansiyon eklemişler kadroya kumaşlardaki aşınmalar karşı nano teknolojiyle üretilen kumaş kulanmışlar concordlardaki gibi koldaki 2 taraflı duymeyle değil tek hareketle daha kolay katlanıyor ön tekerler ve bağlantıları 2 kat güçlendirmişler bir buçuk aylık araştırmadan sonra jane rıderde karar verdim anne cocuk fuarından aldım satıcı arkadaşlar çok şey anlattı 1 aydır kulanıyorum çok kulanışlı bakmanızı tavsiye ederim bir tavsiye koyu mumaşları tercih etmeyin kendimize depil bebeğimize alıyoruz
iyi bi tercih yapmışssın canım o olmazsa apple güzelmiş bence
bende 2009 concord neo aldım yeşil rengi port bebe de var ama o turuncu renk
araba süper
doğru tercih güzel günlerde inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?