Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Concord Neo 3'lü set

Sizce hangi renk güzel?

• Chilli(Kırmızı)

OY: 20 33,3%
  • Polar(Mavi)

OY: 12 20,0%
  • Apple(Sarı)

OY: 10 16,7%
  • Bamboo(Krem)

OY: 17 28,3%
  • Diğer...

OY: 1 1,7%

• Ankete Katılan
    60

pretty_angel

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2009
224
3
641
İstanbul
Kızlar ben bir de bu arabaya takıldım, alıp almama konusunda henüz net karar vermedim. Renk konusu da kafamı kurcalıyor. Oylarınızı ve yorumlarınız bekliyorum. Bamboo renginin portbebesi yokmuş. Ama bana portbebeli lazım. Daha fazla rengi var ama bulamadım şimdi. Pahalı olduğu için danışmak istedim.

Kızlar ben chilliyi aldım, kırmızı olanını sizce yanlış mı yaptım acaba. Bir türlü karar veremiyorum. Önceden hiç karar veremiyordum şimdi hamileyken iyice kararsız bir insan oldum, çıktım.

iyi bi tercih yapmışssın canım o olmazsa apple güzelmiş bence
bende 2009 concord neo aldım yeşil rengi port bebe de var ama o turuncu renk
araba süper
doğru tercih güzel günlerde inşallah canım

Arkadaşlar ya sizde oluyor mu valla gece gündüz yanlış yaptığımı düşünüyorum. Psikolojim bozulacak gerçekten. Hamilelikten midir nedir ya anlayamıyorum.

bence sarı olanı çok güzel ama ben fıstık yeşilini aldım hem kıza hem erkeğe gider kırmızı herkeste var maviyi sevmem kremde klasikleşmiş artık

Arkadaşlar ya sizde oluyor mu valla gece gündüz yanlış yaptığımı düşünüyorum. Psikolojim bozulacak gerçekten. Hamilelikten midir nedir ya anlayamıyorum.

yanlış yaptığın bişey yokki canım
canını sıkmasana bebeğin sağlıcakla gelsin hepimizin kullansınlar
çok güzel bir araba concord açıkcası dediğim gibi bizde yeşil rengini aldık apple deki renk gibi
ve çok memnunuz
senin aldığında güzel hem kumaşları biraz daha iyi 2009 modeline göre

Teşekkür ediyorum kızlar, artık evde kimse bana tahammül edemiyor sürekli bir kararsızlık içerisindeyim. Büyük ihtimalle bir daha gidip renkleri yerinde göreceğim. Son kez bakıp karar vermek istiyorum.

Merhaba concord diye gittim jane rıder alıp çıktım ürünü detaylıca inceleyince bariz 7 tane fark var 2011 janelerde katlanış ve kulanışı aynı arkatekerlerde bilya ve kaldırım ve merdivenlerdeki darbeleri emen yay yani sispansiyon eklemişler kadroya kumaşlardaki aşınmalar karşı nano teknolojiyle üretilen kumaş kulanmışlar concordlardaki gibi koldaki 2 taraflı duymeyle değil tek hareketle daha kolay katlanıyor ön tekerler ve bağlantıları 2 kat güçlendirmişler bir buçuk aylık araştırmadan sonra jane rıderde karar verdim anne cocuk fuarından aldım satıcı arkadaşlar çok şey anlattı 1 aydır kulanıyorum çok kulanışlı bakmanızı tavsiye ederim bir tavsiye koyu mumaşları tercih etmeyin kendimize depil bebeğimize alıyoruz:33:

Merhaba concord diye gittim jane rıder alıp çıktım ürünü detaylıca inceleyince bariz 7 tane fark var 2011 janelerde katlanış ve kulanışı aynı arkatekerlerde bilya ve kaldırım ve merdivenlerdeki darbeleri emen yay yani sispansiyon eklemişler kadroya kumaşlardaki aşınmalar karşı nano teknolojiyle üretilen kumaş kulanmışlar concordlardaki gibi koldaki 2 taraflı duymeyle değil tek hareketle daha kolay katlanıyor ön tekerler ve bağlantıları 2 kat güçlendirmişler bir buçuk aylık araştırmadan sonra jane rıderde karar verdim anne cocuk fuarından aldım satıcı arkadaşlar çok şey anlattı 1 aydır kulanıyorum çok kulanışlı bakmanızı tavsiye ederim bir tavsiye koyu mumaşları tercih etmeyin kendimize depil bebeğimize alıyoruz:33:

mrb nerden aldınız acaba rideri bilgi verir seniz sevinirim ...tşk

kızlar internetten baktığım kadarıyla bu araba çok kafama yattı ama bulunduğum şehirde satılmıyo alırsam internetten getirteceğim sizce bu riske gireyim mi kullananlar memnun musunuz bebek arabasından beklenen herşeyi veriyo mu sizce?

iyi bi tercih yapmışssın canım o olmazsa apple güzelmiş bence
bende 2009 concord neo aldım yeşil rengi port bebe de var ama o turuncu renk
araba süper
doğru tercih güzel günlerde inşallah canım

Merhaba, portbebesini satmak istermisiniz? Ikili set olarak mevcut elimde ama portbebesini bi türlü bulamadım ilgilenirseniz çok sevinirim

Back
X