Bebek İkinci El CONCORD NEO TRAVEL SET BEBEK ARABASI ARIYORUM...22 Mart 2015

fenesis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2015
6
0
40
Merhaba hanımlar. Concord Neo Travel Set Bebek Arabası arıyorum. Bütçemize uygun olursa ciddi alıcıyım. Satmak isteyen varsa ikimizinde işi görülmüş olur.Teşekkürler.

merhaba bende concord neo set var ve satmak istiyorum çok az kullanıldı onada kullanıldı denirse. eğer görmek isterseniz fotoların yollarım..

Baktım hatice hanım,teşekkürler. Biz kızımız olacağı için açıkçası kırmızı veya pembe gibi renkler düşünüyoruz Malum. hatta eşim sıfır alalım markası önemli değil 2 yıl garantili olsun filan diyor.ama fiyatınız makul olursa eşimi ikna edebilirim diye düşünüyorum. Teşekkürler..

Rica ederim Hatice hanım, önemli değil. Fiyat yüksek geldi ama bize çünkü bebeport ile birlikte 1000 tl ye 3 lü set bulmştum nette. Yine de teşekkür ederim,iyi akşamlar.

anladım hayırlısı olsun ben bunu aldım ama hiç kullanmadım dersem yeridir sıfır gibi.çünkü oğlum bebek arabasına binmedi bende bindirebilmek için 3. arabayı aldım. Ama size tavsiyem bebeğiniz daha doğmadıysa acele etmeyin derim nacizane fikrim. çünkü bebek arabada oturmak istemeyebiliyor sonuçta o kadar para vereceksiniz biz oturtabilmek için çok uğraştık 6 ay hiç durmadı içinde bi türlü begendiremedik :) iyi akşamlar.

X