Contractubex ile Skar Tedavisi Nasıl Yapılır ?

CowardFace

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2014
32
0
86
39
  • İlk öncelikle yüz çukurlarına nasıl uygulayacağım ?
  • Ne kadar süre yüzümde kalacak ? ne kadar süre sonra yüzümü yıkayabileceğim ?
  • Ayrıca steril gazlı bez aldım merhemden hemen sonra nasıl uygulayacağım ve merhemi sürer sürmez mi üstüne yapıştıracağım ? Steril gazlı bezi tavsiye eder misiniz ? sizce cildin nefes alması daha iyi değil midir ?

benimde merak ettiğim bir konu, konu güncel kalsın, cevapları takipteyim

contraxtubex yüz çukurlarına kullanım için yanlış bir tercih cnm..cildi yumuşatmaktan başka bı işe yaramıor..sadece ameliyat dikişlerinin görüntüsünü hafifletmede yardımcı olduğunu bı plastık cerrah sölemştı bana..

contraxtubex yüz çukurlarına kullanım için yanlış bir tercih cnm..cildi yumuşatmaktan başka bı işe yaramıor..sadece ameliyat dikişlerinin görüntüsünü hafifletmede yardımcı olduğunu bı plastık cerrah sölemştı bana..
hadi ya :( dün 120mg aldım 85 tl'e sürdükten sonra kabuklaşıyor ve çok aşırı bi şekilde kaşınma hissi uyandırıyor 6 ay boyunca devam etmeliymişim :(

derıyı soymuyor soyulan zaten jelin kendısı ..lekeler ıçın belkı ışe yarar ama sen yuz çukuru dıyorsun bunun ıçn farklı bı tedavı yöntemı denemelısın..contractubex sadece skarların göruntusunu yumuşatmada kullanılır..

derıyı soymuyor soyulan zaten jelin kendısı ..lekeler ıçın belkı ışe yarar ama sen yuz çukuru dıyorsun bunun ıçn farklı bı tedavı yöntemı denemelısın..contractubex sadece skarların göruntusunu yumuşatmada kullanılır..
eczacı bana leke tedavisi için kullanılmaz demişti lekeleri bi faydası yok diye hatta ilacpedia.com sitesinde uzman doktorlara sordum skarlara iyi lekelere bi etkisi olmaz demişti

Ameliyat Yarası için kullandım. Hiç bir işe yaramadı izlerin rengi çok az açıldı o kadar. Yüz çukurları için bence lazer yaptırılmalı. Çünkü kardeşim yaptırdı. Çok sivilce izi vardı yüzünde. Yüzde 70 geçti ama cılt çok guzel parladı. Bu işin yüzde yüzü yok sanırım. Hele kremlerle.......

Yüz çukuru için işe yarayacağını düşünmüyorum ancak kullanımı şöyle kremi mercimek tanesi kadar alıp bastırarak masaj yapa yapa yani yedire yedire sürmek lazım zaten yedirilmesi iki dk yı buluyo ve kurumuş oluyo gazlı beze gerek yok

Back
X