contractubex krem

nisangunesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2014
138
19
48
35
İstanbul
arkadaşlar umarım konuyu doğru yere açmışımdır benim contractubex adlı kreme ihtiyacım var kolumdaki yara izi için eczaneye gittim 70 tl dedi alamadım öğrenci olduğum için fazla geldi tutarı doktorlarda yazmıyormuş sadece estetik cerrahları yazıyormuş acaba elinde olup bana uygun bir fiyata yollayabilecek olan var mı :26: :26:

Ben almıstım oğlumun başındakı çarpma izi için

Ama başkasına verdım((

Keşke yardım edebılseydım

Kolundaki yara izi falan faça mı?
Yani sen nasıl güvenip de başkasının gönderdiği kremi kullanabilirsin ki?
Annen baban yok mu yara izi için seni dr ye götürsün..sosyal güvencen varsa zaten gerekliyse dr yazar.

Ben almıstım oğlumun başındakı çarpma izi için

Ama başkasına verdım((

Keşke yardım edebılseydım

olsun inşallah verdiğiniz kişide işe yarar iyi gelir :107: :107:

1 seneye yakın maket bıcagıyla kesildi yanlışlıkla 12 dikiş atıldı gecer diye bekledim hep ama geçmiyor sadece estetik cerrahları yazıyor onlarda yaralar yeni olduğu zaman yazıyor benim üstünden zaman geçtiği için yazmıyorlar :26:

canım ben de var eve gidip tarihine bakıp yazayım mı sana?

tatlım hangi ildesin bende var

Maket bıçağıyla yanlışlıkla mı kesildi?
Bir kere doğru olan bu mu gerçekten? Tek bir tane yanlışlıkla kesik izi varsa zaten bu sorun olmaz ki anlaşılır yani ameliyat vs gibi bir şeyden kalma olduğunu.
Ancak yanlışlıkla birkaç veya daha fazla iz varsa ki bu durumda insanların senin bunalım anında kollarını jiletlediğini düşünecektir.
Ailenin bu konuda yardımı yok mu sana?
Bu tür kremlerden mucize bekleme. Jilet izi derindir. O krem jilet izini geçirecek olsaydı estetikçiler iş yapamazdı.
Bir yerde lazerle bu izlerin hafifletildiğini okumuştum.

Canım üzüldüm umarım bulursun kremi :)

Bana gönderebilirmisin? benimde oğlumun bacagında yanık izi var ona kullanayım. 2,5 yaşında ütünün kenarı değdi bacagına. geçen yıl yandı geçirir miki acaba?
Gondermek sorun degil canim tabiiki gonderirirm ama yanik izine iyi gelirmi bilmiyorum dikis izine kesikleree filan diye biliyorum bi

Gondermek sorun degil canim tabiiki gonderirirm ama yanik izine iyi gelirmi bilmiyorum dikis izine kesikleree filan diye biliyorum bi

Kafamızda yarık izide var çok yaramaz bir oğlum var ablası tüm izler mevcut bizde.
Geçen kurban bayramında yarılmıştı kafası. Alnının bitimi saçların başladıgı yerde 6 dişişi var doktor iz kalmaz dedi ama kaldı.
saçlarını kısa kestirdiğimizde çok belli oluyo. üzerinden nerdeyse 1 yıl geçti etki edermi ki? Etmezse zahmet etme canım.

ev tasırken arkadasım kolileri kesiyordu bende kolumu uzattım ve kolumu kesmiş oldu tek bir tane kesik var oda derin ve görüntüsü beni rahatsız ediyor bu kreminde geçiridiğini biliyorum tamamen silinmese bile biraz gecmeside yeterli bana :107: :107:

özelden adresini ver gönderiyim kargoyla Ankaradayım ben
cok teşekkür ederim hemen yazıyorum :107: :107:

Bendede var istersen gonderebilirim

cok teşekkür ederim ben buldum sizde diğer arkadasa gönderirsiniz cok sağolun :107:

edermiş cok fazla olmasada ediyormuş ama bir nebzede olsa azaltması yeter görünen yerlerde iz olması gercekten cok rahatsız edici oluyor anlıyorum sizide inşallah işinize yarar iyi gelir :107:

Bende var ama kendim kullanıyorum. Bir plastik cerraha giderseniz yazar 10 lira oluyor reçeteyle alınınca. En fazla 15 olur.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bulmuşsunuz :) umarım faydalı olur. Üzerinden zaman geçen yaralarda çok etkisi yok deniyor. Umarım faydasını görürsünüz.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

BAna ozelden adresini gondersene canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…