çook büyük bi derdim war dua edin lütfenn!!!!

Peki evlenirken böyle değillermiydi,yani anneniz sonradan mı kapandı,
babanızda evlendikten sonramı alkol almaya başladı..?

bence huzursuzluk çıkaran bu durumda annen olamaz.babandır.Allah ıslah etsin babanı.
içki bütün kötülüklerin anasıdır sözü aynen sizin durumunuzu anlatıyor.
tabiki inançlı bir kadın alkol alan biriyle evli kalmak istemez.
siz niye babanızı ikna etmeye çalışmıyosunuz içkiyi bırakması konusunda?
eğer bu lanet şeyi bırakmıyosa bi de tesettüre laf söylüyosa gerçekten Allah korkusu yok demekki onda.olsa Allahın haram kıldığı lanet bir şey için karısını üzmezdi.

annenin yaşamına bu kadar müdahale etmen doğru değil bu birazda onun hayatı kendi kararını vermiş..
durum nedir tam okumadım sadece birinci mesajını okudum..
hergün üzülüyorlarsa eğer ayrı olmak daha doğru..

bu hayatı bir kere yaşayacağız ama birlikte olalımda diyip kendimize zehir etmeye gerek yok..
evlilikte anlaşılamayabilinirde..

not: annem ve babam ayrı ama birlikte olduklarından daha mutlulular..
onları mutlu görmekten de ben mutluyum..şuan tartışıyolarlar birbirlerini üzüyorlar mı,annem ağlıyor mu acaba diye düşünmemede gerek kalmadı..

ama baban için annenin ailesinin yorumu kötü olmuş..o ne demek öyle vurmak falan,anlaşılamamışsa herkes kendi kabuğuna çekilir biter..

haklısın müdahale etmem konusunda( önce ki tartışmalarında hep ayrılın diyordum ama bu sefer işin rengi değiştiği için istemiyorum artık.annemn ailesi olayı bulandu-ırıyor bende korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…