aslında yılların birikimi annem ve babam inanç konusunda taban tabana zıt daha öncede anlaşamıyrlardı ben ewlendikten sonra bunlara bi haller oldu bir yıldır her gün bişey olacak korkusundayım.annem babamla zaten anlaşamıyordu eşimide onaylamadı babam bu konuda yanımda olunca araları iyice açıldı heleki ben anlaşamıyorum dedikten sonra annem tamamen babamı suçladı.bugün ordan geldim annem bi kaçgündür yanımdaydı onu alıp gittim ben ewe döndüktan hemen sonra ewden gitmiş aradım kendimi öldürecem falan dedimde ewe döndücnm özell değilse ne oldu böyle herkes babana karrşı ya her nee olursa olsun insan vurlurmu hi annenin yanına 1 kaç günlüğünede olsa gitme şansın yokmu cnm allah yardımcın olsn canım hayırlısı ile düzelir inş.bu durum
Canım geçmiş olsun öncelikle...
Ben boşanmış anne babanın çocuğuyum, ama benimkiler ben çok küçükken boşandılar. Sana bir kaç tavsiyem olacak.
1. Asla hiç bir şey için kendini sorumlu hissetme, sen çocuksun, onların aralarını yapmaya çalışsan da seni ciddiye almazlar, yine bildiklerini okurlar
2. Aralarında kalmamaya, birbirlerine laf iletme kuryeliği yapma durumuna düşmemeye çalış. Bak bu çok önemli! Yoksa onların öfkeleri arasında sen ezilirsin, kimsenin umurunda bile olmaz
3. Onlar şu anda kendi dertlerindeler, kimsenin senin ne kadar üzüldüğünü, hatta intiharı düşündüğünü akıl edecek hali yok.
4. Dolayısıyla intihar falan diyerek saçma bir harekette bulunma. Çoğu intihar ilgi çekmek için yapılır ve 3'te 2'si gerçekten ölümle sonuçlanır. SAKIN YAPMA!
Lütfen bir uzmandan yardım almaya çalış bu durum için, ama annen ve baban için değil, kendi psikolojin i
ya ben ewleneli 15 ay oldu 12 ayımız berbattı temuzda ayrılma kararı almıştık neyse biz düzelttik durumları bizden sonra bu beş aydır bir türlü düzelmediler.hem inanki dikkat çekmek değildi şimdi düşündüklerimden utanıyorum tabiki öyle birşey yapmayacam da ama çıkış yolu bulamıyordum.yardıma ihtiyacım war b,liyorum ama bi türlü gitmiyorum hastanede çalışmama rağmen..
ortalığı sakinleştirme görevi bizim evde de bana aittir.burda da sana düşmüş anlaşılan.ve eminim uzakta için hiç rahat etmiyor.gitme şansın var mı?
aileler arasında kalmak hele anne baba arasında kalmak çok zor allah yardım etsn ama bnce hayılısı ve güzel bir şekilde ayrılsınlar cnm devamlı kavga nereye kadar
canım öncelikle sakin ol.benim annemle babam da boşanma arefesinde.evde huzursuzluklar var.seni en iyi ben anlarım.öncelikle o intihar fikrini aklından çıkar lütfen.hayat tüm yaşananlara rağmen devam ediyor.babanı neden vurmak istiyorlar ben oaraya takıldım.annenin ailesi boşanmaları taraftarı değil mi?
canım öncelikle sakin ol.benim annemle babam da boşanma arefesinde.evde huzursuzluklar var.seni en iyi ben anlarım.öncelikle o intihar fikrini aklından çıkar lütfen.hayat tüm yaşananlara rağmen devam ediyor.babanı neden vurmak istiyorlar ben oaraya takıldım.annenin ailesi boşanmaları taraftarı değil mi?
canım Allah yardımcın olsun zor bir durum ama kesinlikle intihar düşüncesini kafandan çıkarannenle babanla konuş nebileyim bir akşam yemeğe davet et mesela ikisininde sevdiği sözünü dinlediği bir aile büyüğünüz falan varsda onuda çağır beraber konuşun inşallah hayırlısı olsun onlar içinde senin içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?