çook isteyince olmazmıs..

Peki içinde ki sese dair tecrüben nedir ? Çıktığı olur mu ? Hissetmiştim bak ben dediğin? Yoksa boşa hayale kapılmak mı? ( bu arada ağzımdan bak damlıyor resmen :KK43:)
vallahı cıktıgıda olduu apayrı bırsey cıktıgıda oldu o yuzden bende bılemıyorm :)

evet baya özgurlugune duskun alır kamp cantasını gıder cadır kurar 2 gun kalıp gerı gelır.bende kız basıma ona bu sekılde ayak uyduramam kı :KK43: ve galıba bnım nıyetımıde anladı
yanlış anlamayın ama size karşı bişey hissetmiyor olabilir
hisseden adam en azından elimden kaçmasın diye maalesef yalana sığınır

böyle açık olması sizin için en hayırlısı bence
ya zaafınızı anlayıp sizi oyalayıp oynasa.. işte o zaman daha fena
hayırlısı diyelim herşeyin.. bakalım zaman ne gösterir

24 yaşındasın. sen niye hemen evlenmek istiyosun ki? adamla evlilik hayali kurmadan önce bi tanış, sevgili ol, gez dolaş. sonra duruma bakarsın.
+1 bir numara yok evlenmekte. Adama yemek yapma, ütü, çamaşır vs sıkıntısı yok bonus olarak. Bizim ülkemizde sevişmek için evleniliyor zaten. Evlenmeden olmazcılardan değilsen seviş de tam olsun :)

yanlış anlamayın ama size karşı bişey hissetmiyor olabilir
hisseden adam en azından elimden kaçmasın diye maalesef yalana sığınır

böyle açık olması sizin için en hayırlısı bence
ya zaafınızı anlayıp sizi oyalayıp oynasa.. işte o zaman daha fena
hayırlısı diyelim herşeyin.. bakalım zaman ne gösterir
haklısınız herseyıın hayırlısı dıyen ınsanlardanım belkı benım ıcınde hayırlısı budur :)

+1 bir numara yok evlenmekte. Adama yemek yapma, ütü, çamaşır vs sıkıntısı yok bonus olarak. Bizim ülkemizde sevişmek için evleniliyor zaten. Evlenmeden olmazcılardan değilsen seviş de tam olsun :)
ayy alemsınız yaa cok guldm :D tepkı almcagmı bılsem smdı yazardm ama ılla kınayanlar olcak o yuzden yazmak ıstedıkleerımı yazamıyorm :)

bır nevı oyle.gezelım eglenelıp yıyıp ıcelım modunda.beraberken cook eglenıyorz arkadas ortamında da eglenıyorz ama benım ıcım gıdıyor..

Evliliği o kişiyle değil hiç düşünmesem bile bana bunu söyleyen adamın yanında durmazdım.
İlişkiniz nekadardır var senin düşüncelerin ne ?
Hani daha sevgili olmadan ilk buluşmada bunu söyleyenler var ama karşındakini tanıyınca 6 ay sonra evlenende
Ama seni tanıdıktan sonra bunu söylüyosa arkana bakma hakaret gibi

Canım ben de eşimle tanıştığımda daha 2. buluşmamızda ben ciddi düşünmüyorm evlilik bana uzak istemiyorum demişti.
Ben bir daha o konuyu açmadan ayrıldım ve sonrasında kendisi bana geri döndü 2 yıl daha çıktıktan sonra evlendik.
Doğru insan olduğumu sonradan farketti sanırım ve şuan 1.5 yıllık evliyiz.
zamana bırakmak en doğrusu , olmazsada her şeyde vardır bir hayır

Evliliği o kişiyle değil hiç düşünmesem bile bana bunu söyleyen adamın yanında durmazdım.
İlişkiniz nekadardır var senin düşüncelerin ne ?
Hani daha sevgili olmadan ilk buluşmada bunu söyleyenler var ama karşındakini tanıyınca 6 ay sonra evlenende
Ama seni tanıdıktan sonra bunu söylüyosa arkana bakma hakaret gibi
ılk tanıdıgım gunde bunu dıyordu.hatta bı arkadasın nısanında tanıstık ben evlenmıcem dıyordu o gunde

Canım ben de eşimle tanıştığımda daha 2. buluşmamızda ben ciddi düşünmüyorm evlilik bana uzak istemiyorum demişti.
Ben bir daha o konuyu açmadan ayrıldım ve sonrasında kendisi bana geri döndü 2 yıl daha çıktıktan sonra evlendik.
ayy ne guzel bır ornek buu.Allah mutlulugunuzu hııc bozmasın ınsallah.herseyın hayırlısı ama ınsallah sonumuz sızınkı gıbı olur :)

Benim koca da 35ten önce evlenmeyecekti. Şimdi 35 yaşında 4 yıllık evli ve bir kız babası :))

Ona vazgecilmez oldugunu hissetirmede ne yaprsan yap canim :)

bır nevı oyle.gezelım eglenelıp yıyıp ıcelım modunda.beraberken cook eglenıyorz arkadas ortamında da eglenıyorz ama benım ıcım gıdıyor..

Eşimle internetten tanışmıştık, ilk buluşmamız bile fazla elektrikliydi :) Bana daha o gün "ben evlenmeyi düşünmüyorum, öyle aşkım , canım, cicim muhabbetlerini sevmem" dedi...3-4 ay sonra "sen kitap okumayı çok seviyorsun,ileride evlenince evde sana bir kütüphane lazım" demeye başladı...Bu süre zarfında hiç evliliğin adını anmadım, ilerisi için plan program yapmadım. Hatta o bana "ileride evlenince....." diye başlayan cümleler kurduğunda bile duymazlıktan geldim ...Sonuç ? 3 yıllık evliyiz, 2. bebeğimizi bekliyoruz :) Ona büyü yaptığımı düşünüyor hala :KK48::KK48:

Böyle olur mu bilemem, hayatta hiç bir şeyin garantisi yok. Zamana bırak bence, belkide etrafında sürekli evlilik meraklısı kızlar olmuştur, sen farklı ol. İleride illa evlilik olacak diye bakılan ilişkilerde insanların çokta dürüst davrandığını düşünmüyorum ben, içinden geldiği gibi davran, evlenecek miyiz olacak mı düşüncelerini bırak kenara, germe kendini. Zamanla şekillenir zaten.

Back
X