çook isteyince olmazmıs..

karşılıklı aşk olsaydı ya da ikiniz de birbirinizle hoş vakit geçirip sevgililiği düşünmeseydiniz güzeldi ama bence şu şartlarda çok üzülebilirsin. görüşme diyemiyorum mutlusun. anı yaşamak güzeldir. o an mutluysan bitti.
bunu kafanda tartmak sana kalmış ne istediğine karar ver ona göre yaşa. ama o adamdan bişey bekleme.

karşılıklı aşk olsaydı ya da ikiniz de birbirinizle hoş vakit geçirip sevgililiği düşünmeseydiniz güzeldi ama bence şu şartlarda çok üzülebilirsin. görüşme diyemiyorum mutlusun. anı yaşamak güzeldir. o an mutluysan bitti.
bunu kafanda tartmak sana kalmış ne istediğine karar ver ona göre yaşa. ama o adamdan bişey bekleme.
sonunda pek ıyı bırsey olmcagnı bılıyorm.sadece bıraz daha mantıklı davrnmak ıstıyorm ama bunuda yapamıyorm. o yuzden konu actm zaten

Evli insanlar bile eslerinden emin olamazken senin bunu söylemen..
Gözlerin kör olmuş ve adam senden sıkılıp baska limanlara yelken acmadan da acilmayacak.
sadece görduklerımı soyluyorm.telefonu butun gun elımde yada sıfrelerı var.bırseyler olsa ıllakı gorurdum

zaten ordada belırttım ben mantıklı dusunemıyorm bırsey yapamıyorm dıye sızden önerı ıstıyorm..
Senin istedigin oneri, adami sana asik edip evlenmesini saglamak icin taktikler. Ama biz kac kurtul diyoruz. Zorla kendini sevdiremezsin zorla evlenemezsin. Bizim onerilerimiz de senin isine yaramiyor..

Senin istedigin oneri, adami sana asik edip evlenmesini saglamak icin taktikler. Ama biz kac kurtul diyoruz. Zorla kendini sevdiremezsin zorla evlenemezsin. Bizim onerilerimiz de senin isine yaramiyor..
asık edıp evlenmesını saglamakta nedır yaa.öyle olsa ztn bunu acık acık belırtırdm.ısıme yarayıp yaramadıgnıı ınan bılemezsn..

Eğer boşa geçirecek zamanınız varsa anı yaşayın zamana bırakın, ama yaş olarak evliliği düşünecek yaşta iseniz daha ciddi birliktelikler yaşamanız gerekir.

kzlar merhaba cok uzun zamandır takıpcıyım ama işin içinden cıkamayınca uye olmaya karar verdım.
hayatımda ılk defa bırınden bu kadar hoslandım.beraber vakıt gecırıyoruz eglenıyoruz hersey cok guzel.bırgun konusma arasında agzını aradım ben evlılık dusunmuyorm evlenmıcem gezmek eglenmek ıstıyorm dıyor.(kendısı devlet memuru daha yenı sark görevı bıttı acaba bundan mı braz boyle dusunuyor dıyorm)halbukı bılmıyorkı ben hayatımda ılk defa bırıyle evlılık hayallerı kurdum bu kdr ıstedım..cok sevdım..onu kaybetmek ıstemedıgım ıcınde bırsey soyleyemıyorm cunku bılıyorm kı ters teper.
sımdı sıze sorum şu : arkadas gıbı devam edıp zamana bıraksam bır ıse yarar mı ?
benden hoslanıyor gıbıde davranıyor bende ne oldugumu bılemıyorm.buı ınsan gezmeyı dolasmayı cok sevıyor kısıtlanmaktanda korkuyor.ısız olsanız ne yapardınız bu durumda ?
Bu kırmızı yaptığım yerde sordugun sey tam olarak ne o zaman?

benim eşimde kesinlikle evlilik düşünmüyordu zamanında ama ben nişandan tut düğüne kadar her türlü hayal kuruyordum ( o zamalar eşim istemediği için midir nedir bilmiyorum imkansız olduğu için hayal kuruyordum) her detaya kadar düşünüyordum çok ayrıldık barıştık her seferinde yineledi evlilik düşünmüyorum diye sabırla sustum hiç belli etmedim hatta bende düşünmüyorum çok gereksiz geyikleri yaptım bolca ama için için üzülüyordum . sonraaaaaa adama bi haller oldu bir süre sonra nişan falan demeye başladı 1.5 yıllık evliyiz. (4 sene rol kestim bu arada evlilik ne saçma birşey diye :KK70:)

Back
X