çook isteyince olmazmıs..

Iyiki konu acmisim.olumsuzluklari boyle duyunca biraz kendime geldim ayiptir soylemesi ama bundan snra nah oper o beni .ben beklerim o bana belki zamanla daha cok alisir diyordm ama olsa ztn 5 6 aydir olurdu birsey.aslinda tum bunlari biliyordm ama kendime soyleyemiyordm sizden duymak iyi gldi.suandan itibaren kendimi cekiyorm genelde msj atan ben olurdm ama artk ilk msj bile yokkk.

2 yil dogu gorevi ypti dagin basindaydi.cok pskolojim bozuldu orda bicok arkadasimi kaybettm artk braz gezmek dolasmak istiyorm diyordu 6 ay once geldi.bende ackcasi braz bu pskolojiden kurtlsn diye bekledm ama olmayinca olmuyor iste

Iyiki konu acmisim.olumsuzluklari boyle duyunca biraz kendime geldim ayiptir soylemesi ama bundan snra nah oper o beni .ben beklerim o bana belki zamanla daha cok alisir diyordm ama olsa ztn 5 6 aydir olurdu birsey.aslinda tum bunlari biliyordm ama kendime soyleyemiyordm sizden duymak iyi gldi.suandan itibaren kendimi cekiyorm genelde msj atan ben olurdm ama artk ilk msj bile yokkk.

Sizi çok tebrik ediyorum konuyu gerçekten yardım almak ve fikirler öğrenip değerlendirmek için açmışsınız. Bazıları konuyu açıyor gelen tüm olumsuz yorumlara karşı adeta savunma yapıyor, onu uyaranlara çemkiriyor, bizim yorumlarımızı önemseyerek okuduğunuz için çok teşekkürler... İnşallah sizi hakeden bir insanla çooooooook mutlu olursunuz çok içten diliyorum bunu

Daha sevgili bile degilken evlilik hayalleri kurmak cok degisik geliyo bana.
Siz evlilik dusunuyosaniz ve karsinizdaki dusunmuyorsa vakit kaybetmeyin bence.
Kadinlar daha duygusal oluyor ve "yok yok fikrini degistiririm ben onun" havasina girebiliyorlar ama uzulerek soyluyorum ki boyle bi yaklasim polyannaciliktan baska birsey degil

Sizi çok tebrik ediyorum konuyu gerçekten yardım almak ve fikirler öğrenip değerlendirmek için açmışsınız. Bazıları konuyu açıyor gelen tüm olumsuz yorumlara karşı adeta savunma yapıyor, onu uyaranlara çemkiriyor, bizim yorumlarımızı önemseyerek okuduğunuz için çok teşekkürler... İnşallah sizi hakeden bir insanla çooooooook mutlu olursunuz çok içten diliyorum bunu
Yorum acan kisi olumlu olumsuz herseye acik olmasi lazm benim icin olumsuz yorumlar gercekten onemli.asil ben tesekkur ederm yardimlariniz icin

4 yıl boyunca hiç evlilikten bahsetmedin mi? ya da o kadar isterken nasıl sabrettin.
ya yılların geçseydi ve sonunda evlenmeseydi. hiç bunu düşünüp umutsuzluk yaşamadın mı?
Bir an bile yasamadim bu duyguyu bilmiyorum belki yapim geregi o ani yasayip tadini cikarmayi hep sevdim. Tabiki gelecegi dusunmek zorundayiz ama kendini cok kaptirip hep yarini dusunursen ani yasayamayip daha cok mutsuz oluyorsun...

Iste bende boyleym hayali bile bana guzel geliyor mutlu oluyorm.ama isin gercegi tbikide degismiyor benimki tek tarafli bir hayal smdilik .bnm gibi olup sonunda mutlu olanlar varmi diye merk ediyordum yada uzulenler.bu arada Allah mutlulugunuzu hic bozmasin

Ben duanin gucune gercekten inaniyorum biz Rabb'imizi cogu zaman ihmal etsekte o bizi ihmal etmiyor... bence bol bol dua edin ama her duanin sonuna da hayirli ise olsun diyin.... cok tesekkur ederim sevgiler

Tabikide oyle dua nin gucu cook buyuk gece gunduz duamda o var benimde.ama herseyden once hayirlisi tabiki

Bence arkadasca konusmaya devam edin ama cok baglanmayin o nasilsa siz de oyle davranin erkekler anca umursanmamaktan aniyor

Evet buna cok

Evet buna cok sahit oldum.bende artk o sekil yapicam msj atarsa cvp atarm o atmazsa benden de bu kdr cunku olan bana oluyor

Evet maalesef biz erkekleri saf gorsek de sevildiklerini anlayinca bizi uzmek icin ellerinden geleni yapiyorlar. Ederleri kadar deger vermek lazim hepsine :(

Karşı cinse bu tarz sözler söyleyebilen taraf genelde ya diğer taraftan fazla etkilenmemiştir ve ona da bir ampul yakmak istiyodur ya da gerçekten özgür hayatın bir neferidir. Artık bir memur ne kadar özgür bir hayat yaşayabilirse tabii..

Bu sözü duyduğun anda onunla ilgili ciddi düşüncelerini, hayallerini iptal edip hemen kopamayacak durumdaysan görüşmeyi azaltmalıydın. Onun istediği gibi takılmaya devam ederek onunlayken mutlu, ondan ayrıldığın anda kötü hissedeceksin. Çünkü takılalım günü kurtaralım kafasında biri değilsin anlaşılan.

Bu tarz adamları evliliğe ikna eden yok mudur, mutlaka vardır. Uğraşmaya değer mi, uğraşırken senden neler gider, ne kadar sürer bunları sen kafanda tartıp doğru kararı vermelisin.

Karşı cinse bu tarz sözler söyleyebilen taraf genelde ya diğer taraftan fazla etkilenmemiştir ve ona da bir ampul yakmak istiyodur ya da gerçekten özgür hayatın bir neferidir. Artık bir memur ne kadar özgür bir hayat yaşayabilirse tabii..

Bu sözü duyduğun anda onunla ilgili ciddi düşüncelerini, hayallerini iptal edip hemen kopamayacak durumdaysan görüşmeyi azaltmalıydın. Onun istediği gibi takılmaya devam ederek onunlayken mutlu, ondan ayrıldığın anda kötü hissedeceksin. Çünkü takılalım günü kurtaralım kafasında biri değilsin anlaşılan.

Bu tarz adamları evliliğe ikna eden yok mudur, mutlaka vardır. Uğraşmaya değer mi, uğraşırken senden neler gider, ne kadar sürer bunları sen kafanda tartıp doğru kararı vermelisin.
cok guzel seyler yzmıssınız.bıraz onda sevgı gorsem cook cabalardım.ıstedıgı kadarda beklerdım ama ben ondan suan evlılık ıstemedım nısan ıstemedm sadece sevgılı olsak bıle bı adımdı benım ıcın ama oda olmayınca sadece kendımı uzeceım hastalıklı bır ılıskıye dönustu

cok guzel seyler yzmıssınız.bıraz onda sevgı gorsem cook cabalardım.ıstedıgı kadarda beklerdım ama ben ondan suan evlılık ıstemedım nısan ıstemedm sadece sevgılı olsak bıle bı adımdı benım ıcın ama oda olmayınca sadece kendımı uzeceım hastalıklı bır ılıskıye dönustu

Oluyor bu tarz hastalıklı ilişkiler maalesef. Özellikle biz kadınlar sevince isteyince çok duygusal çok iyimser yaklaşıyoruz ama aslında işin aslı böyle değil. Çok basit bir durum yani yeterince istenmiyoruz, yeterince olgun bir erkek değil yol almamız gerek olay tamamen bu. Şu an anlamak ve kabul etmek zor gelse de böyle bir tecrübeden sonra kimseye eyvallahın kalmayacak. Baştan takılırız yaa zihniyetlilere çelik bir duvar örüp daha düzgün adamlarla tanışma eğiliminde olacaksın hep. Sanırım bu işin de tek iyi tarafı bu

25+ yaşta isem daha dogrusu ne istedigimi biliyor ve sorumluluk alabiliyor isem adamla istediğim gibi takilir baglanmadan birakirdim bari içimde kalmazdi
Hep erkekler mi gönlünü eglendirecek :)

Back
X