çook isteyince olmazmıs..

Oluyor bu tarz hastalıklı ilişkiler maalesef. Özellikle biz kadınlar sevince isteyince çok duygusal çok iyimser yaklaşıyoruz ama aslında işin aslı böyle değil. Çok basit bir durum yani yeterince istenmiyoruz, yeterince olgun bir erkek değil yol almamız gerek olay tamamen bu. Şu an anlamak ve kabul etmek zor gelse de böyle bir tecrübeden sonra kimseye eyvallahın kalmayacak. Baştan takılırız yaa zihniyetlilere çelik bir duvar örüp daha düzgün adamlarla tanışma eğiliminde olacaksın hep. Sanırım bu işin de tek iyi tarafı bu
Tecrubenin iyisi kötüsü olmaz derler ya benimkide o hesap oldu evet suan canim yaniyor ama gececek ve ben o gun cook daha mutlu olcam.bundan sonrada dediginiz gibi takilcak erkeklere hayatmda yer olmcak bu ilk ve sonduu.

Kaç uzak dur hemen ...
Özgürlüğüne düşkün bi tip
Evlilik düşünmemek nedir ya bi bayana denmez bu eğlenmek istiyosa da gitsin başkasıyla eğlensin senle değil....
Bak sana diyim bu adamın kıçı tavan yapmış...

Oluyor bu tarz hastalıklı ilişkiler maalesef. Özellikle biz kadınlar sevince isteyince çok duygusal çok iyimser yaklaşıyoruz ama aslında işin aslı böyle değil. Çok basit bir durum yani yeterince istenmiyoruz, yeterince olgun bir erkek değil yol almamız gerek olay tamamen bu. Şu an anlamak ve kabul etmek zor gelse de böyle bir tecrübeden sonra kimseye eyvallahın kalmayacak. Baştan takılırız yaa zihniyetlilere çelik bir duvar örüp daha düzgün adamlarla tanışma eğiliminde olacaksın hep. Sanırım bu işin de tek iyi tarafı bu

Çok doğru yazmışsınız.

Kaç uzak dur hemen ...
Özgürlüğüne düşkün bi tip
Evlilik düşünmemek nedir ya bi bayana denmez bu eğlenmek istiyosa da gitsin başkasıyla eğlensin senle değil....
Bak sana diyim bu adamın kıçı tavan yapmış...
Bundan snra ztm yokk.birazda ben kacayim.niyeti ciddiyse ztn gelir degilsede ypcak birsey yok kendimi kurtardm der gecerm artkk

Bence zamana birak.Erkeklerin kovalanmaktan hoslandgini dusunmuyorum.Birak o zaten senden hoslaniyorsa acilacaktir.Sen is guc sahibi degilsen de seninle evlilik dusunmeyebilir.

Bence adam senin ona karsi bos olmadigini elbette anlamistir.
Bu sezginin ardindan " ben evlenmeyi dusnmuyorum" demez azcik gonlu olan bi erkek. Bence umitlenme. Belli etmis kendini. Devam edip citayi yukseltip asik olursan kendine etmis olursun. " ben sana hic bi zmn umit vermedim" der ne kenara cekilir. Haklimi? Hakli.

Anladigim kadariyla henuz sevgili bile degilsiniz. Size niyetini bastan soylemis.. evlilige sicak bakmiyorum demis. Burda karar verip fikrini degistirecek olan kisi o degil, sizsiniz. Ya siz de evlilik hayallerinizden vazgecip oylesine takilacaksiniz, ya da yolunuza devam edeceksiniz.

Durup onun fikrinin degismesini beklemeniz zaman kaybi olur cunku onun oyle bir niyeti yok. Bir iki sene sonra siz iyicene beklentiyle ona "ee ne zaman evlenecegiz?" Diye sorsaniz, size "ben sana evlenmek istemedigimi basindan soylemistim" dediginde ona kirilmaya bila hakkiniz olmayacak.

yalan.....en iyi örnek kardesim ( erkek) en son sevgilisine kadar evlenmek istemiyorum ciddi iliski olmasin diye arildi hepsinden simdikiyle suan isteme nisan dügün konusuluyor haa eskisinden 4 ay sonra bu kizla tanisti bizim sözde issiz adam evliligi sacma bulan gezme tozmayi seven suan evlenmek icin can atiyor... bir erkek asik olursa bu klise laflar agzindan cikmaz..... cogu böyle o yuzden sizden etkilenmis ama asik olmamis o yüzden size umit vermemis ki aslinda güzel bir davranis...bosver gitsin özgür ruhluyu :)

Erkekler boyle seninle gonlunu eglendirmek ister ama yarin her ne hikmetse bu evlenmek istemeyen erkek annesinin buldugu bi kizla yildirim nikahiyla evlenir.

Evlenmek istemiyorum meali : (Kizim, seninle evlenmek istemiyorum) demek...

Tek tavsiyem su olabilir. Bu tip erkeklere gunahinizi bile vermeyin.

bu okudularımdan sonra öyle bır gaza geldım kı numarasını bıle sıldım :D az önce arabayla dolasırken kapısının onunden gectım.oda bahcedeydı yuzune bıle bakmadım.herseyden vazgectım hayallerımden bıle fakat dualarımdan vazgecemedım..yıne sabah ezanında uyandım dua ettm Allahım hayırlısıysa olsun hayırsızsa kalbımı sogut dıye cok yalvardırdm bakalm artkk

Back
X