- Konu Sahibi senemsaruhan
-
cnm ailene veya başkalarına bişey ispat etmek için uğraşma çok yıpranırsın.kendimden biliyorum.
burda lisede 3 kızım olarak ayırıyolar sayılsa sözel ve eşit ağırlık diye..
ve ben sayılsalcı değildim hocalarım gitme o bölüme yapamazsın dediler aileme ve başkalarına kendimi ispat etmek için gittim derslerim berbattı tabi kendimi yırtmama rağmen o kadar çabaladım ki kendimi yorum en sonunda..
ama allaha şükür bi yeri kazanıp okudum kpss ye giricem işte..
ama sözel seçsem şimdi daha iyi bi yer bitirmiş olucaktım.. o yüzden sen sen ol ispat etmeye çalışma kendini nasıl rahat hissetceksn öyle yap.çok zorlamaya gelmiyo inanki...
cnm ailene veya başkalarına bişey ispat etmek için uğraşma çok yıpranırsın.kendimden biliyorum.
burda lisede 3 kızım olarak ayırıyolar sayılsa sözel ve eşit ağırlık diye..
ve ben sayılsalcı değildim hocalarım gitme o bölüme yapamazsın dediler aileme ve başkalarına kendimi ispat etmek için gittim derslerim berbattı tabi kendimi yırtmama rağmen o kadar çabaladım ki kendimi yorum en sonunda..
ama allaha şükür bi yeri kazanıp okudum kpss ye giricem işte..
ama sözel seçsem şimdi daha iyi bi yer bitirmiş olucaktım.. o yüzden sen sen ol ispat etmeye çalışma kendini nasıl rahat hissetceksn öyle yap.çok zorlamaya gelmiyo inanki...
Biraz eksik anlatmışm.Babam amerikan annem türk ve boşanmak üzereler bu yüüzden annem türkiyeye dönme kararı aldı babam bana gitme yapamazsın dedi ama siz bilmezsiniz annelerinizin kıymetini türk annesi nedir bilemezsiniz ben ne anneler gördüm orda türk annesi başka annem başka arkadaşlarım bile hayrandı anneme şimdi bırakıp nasıl dönerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?