Ben biraz öyleyim galiba:çok üzgünüm:
Eşimin beni sevdiğini biliyorum ama, biraz daha,biraz daha göstersin bu sevgisini istiyorum...
Evet canım ya aynen işte. Bunu çözmenin bir yolu yok mu acaba CADIARZU
Canım adam bana hayatımı sana adadım diyor,benim bütün dünyam sensin diyor sürekli,hatta abartıp ayağımdan bile öptü kaç kez..Hiç bir özel günü unutmaz..Evden çiçek eksik olmaz...Ama sorun bende..Az geliyor sanki bunlar bile...:çok üzgünüm:
Bende de kesinlikle bir sevgi acgözlülügü var..cokacimcoook
O gün sevildigimi hissettigim hic birsey olmazsa,ve ya bir söz gecmezse mutlaka moralime yansiyor ve ister istemez bir sekilde huzursuzluk cikariyorum..-tatlicadiarzu-
Yalnız değilmişim :) Ama Badem ben de öyleyim işte. Başkaları pek umrumda olmuyor ama nişanlımın gözü bende olsun tek isterim. Ortamda bir sürü insan varken tanıdıklar arkadaşlar çocuk sürekli bana bakamaz ki-tatlicadiarzu- Bir de ben mesela, allah nasip ederse inşallah onunla etsin :Saruboceq: en sevilen gelin ben olayım isterim mesela:1rolleyes:
Aynen...Eşim eğer az sevgi sözü söylemişse o gün moralim bozuluyor,yüzüm asılıyor...Hamilelikten mi böyle oldum acaba:sm_confused:
"dayak arsızı"nın "sevgi arsızı" modeli :)
Belkide etrafta gördüğümüz mutsuz,olumsuz ve kötüye doğru giden ilişkilerden korktuğumuz için ,onlar gibi bir kaderimiz olmasından korktuğumuz için daha çok sevgi istiyoruz belki....Kimbilir...gamyoncuiremsu
Evet canım benim ya kesinlikle katılıyorum etkilenmekten de korkuyoruyz. Bir de ben kem gözden nazardan çok korkuyorum. Çok üzgünüm çoook
Allah huzuru ,mutluluğu eksik etmesin,Allah nazarlardan saklasın inşallah canıma.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?