Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar 41+4 olarak suni sancıyla doğum yaptım. Sancılar sık girdi ama cabuk doğum yaptım. 4 saatte dogurdum oglusumu kucağıma aldim darısı tum hamilelerin basina. Anne olmak hic kolay degil ama dunyanin en guzel hissii..
sancım yoktu canım açılmam vardı ondan yaptılarhayırlı uğurlu olsun cnm suni sancıyı sancın varken mi yaptılar yoksa sancı gelmediği için mi
Kizlar 41+4 olarak suni sancıyla doğum yaptım. Sancılar sık girdi ama cabuk doğum yaptım. 4 saatte dogurdum oglusumu kucağıma aldim darısı tum hamilelerin basina. Anne olmak hic kolay degil ama dunyanin en guzel hissii..
meleğim tam bi çirkef teyzesi hiç durmuyooBu kadar kısa bir şekilde bu kadar güzel anlatmışsın.. Tebrikler... Rabbim analı babalı huzurlu mutlu sağlıklı büyütsün inşallah... Dünyaya bi melek daha geldi..
meleğim tam bi çirkef teyzesi hiç durmuyoo
çekilmez olur muuCanları içinde olsun sağlıklı olsunlar da her halleri çekiliyor inan ki...
Dikişin varmıydı canım,?dayanılmaz bir sancı mı korktun mu,Bende normal düşünüyorum da, vajina şekli çok değişiyor filan diyorlar öyle miKizlar 41+4 olarak suni sancıyla doğum yaptım. Sancılar sık girdi ama cabuk doğum yaptım. 4 saatte dogurdum oglusumu kucağıma aldim darısı tum hamilelerin basina. Anne olmak hic kolay degil ama dunyanin en guzel hissii..
dikişim çok benm bebeğmn kafası diğer bebeklerden daha büyüktüü vajinam aynı şeklinde hiç bi değişme yok çünkü dikişi içten yapıyolar dış görünümü etkilemiyo.sezeryan daha kötü göbeğinde iz kalıyo sonuçta. sancılar dayanılmycak gibi değil canım hiç korkma doğum zor bişey değil öyle kötü anlatanları dinleme 4 saatte doğurdum suni sancı aldğm halde öyle çok şiddetli girmedi sancılar sadece çok sık girdi.Hastaneye yattığmda korkmuştm ama sonra zaten tek düşündüğün bebeğni kucağına biran önce almak oluyoDikişin varmıydı canım,?dayanılmaz bir sancı mı korktun mu,Bende normal düşünüyorum da, vajina şekli çok değişiyor filan diyorlar öyle mi
3300 doğdu canım ama şuan 1 buçuk aylık olduk 6 kiloyuz41+4 maşşallah artık 4 kilo doğmustur :)