- 15 Ekim 2015
- 3.677
- 4.277
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız takıntılı,face den bulmuştur aramıştır eşin de kaydetmiştir.Ama senin kızdığın sana neden söylemiyor.Gorustuklerni sanmiyorum bu kiz takintilidiydi buna facebooktan bulmustur numarasini aramistir bu kaydetmistir kizdigim bana nie soylemiyo
Bismillah yahu bi durun. Ortada telefon numarasindan baska ne var. kadin aldatildigini dusunmuyor zaten. Ne kadar kolay bosuyorsunuz insanlari. Hayretler icinde kaliyorumKocanın telefonuna whatsapp indirmek senin işin mi?
Madem kurcaladın yakaladın gereğini yap boşan.
benim enayi ex . telefonundan hem konuşma hem sms .4 ay boyunca. Hesabım uygulamasından sapır sapır çıktı hepsi. Gözü o kadar dönmüş ki, şrfsizin birgün yakalansam hepsi ortaya çıkar diye düşünememiş. :))Bu devirde dokumandan ne cikacak ki hepimiz watsapp face tango bilmemne uygulamalardan iletisim kuruyoruz. Hangi enayi gsm hatti uzerinden gizli sevgilisiyle konusup mesajlasir?
benim enayi ex . telefonundan hem konuşma hem sms .4 ay boyunca. Hesabım uygulamasından sapır sapır çıktı hepsi. Gözü o kadar dönmüş ki, şrfsizin birgün yakalansam hepsi ortaya çıkar diye düşünememiş. :))
evet aynen öyleydi zaten. ben dahil 3 kadını ki benimle evli idi, aynı anda idare etmeye kalkışınca( ki bir süre etmiş de) devreler yanmış sanırım. Puh hah haaa. İnşallah o kafasından geçen pislikler yüzünden kafayı yer sonunda.enayilikte çığır açmış sizinkibeyin iptal
![]()