Cook uzguuunumm yardim edin

Değişik bir yakalama şekli olmuş.
Ama üzülme, belki dediğin gibi bir açıklaması vardır.

Ahmet yazmış ki en üstte çıksın. Birde rehberde aramakla vakit geçmesin. Görüşüyolar.

Bu devirde dokumandan ne cikacak ki hepimiz watsapp face tango bilmemne uygulamalardan iletisim kuruyoruz. Hangi enayi gsm hatti uzerinden gizli sevgilisiyle konusup mesajlasir?

Gorustuklerni sanmiyorum bu kiz takintilidiydi buna facebooktan bulmustur numarasini aramistir bu kaydetmistir kizdigim bana nie soylemiyo
Kız takıntılı,face den bulmuştur aramıştır eşin de kaydetmiştir.Ama senin kızdığın sana neden söylemiyor.

bariz aldatılıyorsun. kocanda suç, kızda değil. kız zaten yollu. kızı erkek ismiyle kaydetmiş. ya boşanacaksın, ya da sineye çekeceksin

Bu devirde dokumandan ne cikacak ki hepimiz watsapp face tango bilmemne uygulamalardan iletisim kuruyoruz. Hangi enayi gsm hatti uzerinden gizli sevgilisiyle konusup mesajlasir?
benim enayi ex . telefonundan hem konuşma hem sms .4 ay boyunca. Hesabım uygulamasından sapır sapır çıktı hepsi. Gözü o kadar dönmüş ki, şrfsizin birgün yakalansam hepsi ortaya çıkar diye düşünememiş. :))

benim enayi ex . telefonundan hem konuşma hem sms .4 ay boyunca. Hesabım uygulamasından sapır sapır çıktı hepsi. Gözü o kadar dönmüş ki, şrfsizin birgün yakalansam hepsi ortaya çıkar diye düşünememiş. :))

enayilikte çığır açmış sizinki :KK53: beyin iptal :confused:

enayilikte çığır açmış sizinki :KK53: beyin iptal :confused:
evet aynen öyleydi zaten. ben dahil 3 kadını ki benimle evli idi, aynı anda idare etmeye kalkışınca( ki bir süre etmiş de) devreler yanmış sanırım. Puh hah haaa. İnşallah o kafasından geçen pislikler yüzünden kafayı yer sonunda.

Back
X