Cook uzguuunumm yardim edin

konu sahibinden daha da çok duruma sinirlenmiş görünüyor yorumlarınız!
durumdan ziyade konu sahibinin durumu,rahatlığı ,sonsuz güveni gerdi beni..amacı öğrenmek değil de kabul etmek gibi geldiği için.ben boşansın gitsin falan demedim zaten ama öğrenmek niyetinde değilse ,konu açması gereksiz.arar konuşur dinler inanır ve devam eder bu kadar basit.

durumdan ziyade konu sahibinin durumu,rahatlığı ,sonsuz güveni gerdi beni..amacı öğrenmek değil de kabul etmek gibi geldiği için.ben boşansın gitsin falan demedim zaten ama öğrenmek niyetinde değilse ,konu açması gereksiz.arar konuşur dinler inanır ve devam eder bu kadar basit.
şu an şokta ve henüz durumu sindirememiş,bana böyle görünüyor!

Her ne amaçla kaydetmiş olursa olsun , ki ben şahsen bu durumda bir iyi niyet göremiyorum, siz Ahmet aradı dediğinizde bile sonra ararım deyip kıvırıyorsa, kesinlikle bu işin içinde bir iş var. Eski sevgilisi numarasını buldu aradı, eşiniz de aradığında açmamak yani o olduğunu bilmek için kaydetti diye safça düşünsek bile, akıllı telefonlarda numara engelleme diye bir şey var.
Kısa süre önce acı bir şekilde aldatıldığını öğrenen ve 2 küçük çocuğuyla boşanan bir bayan olarak söylüyorum ki, ki ben de telefonda silinmeden unutulan bir mesajla anlamıştım herşeyi, bu iş çok da hayırlı gelmedi bana. İlk yapmanız gereken şey, yapabiliyorsanız eğer, eşinizin telefon ve mesaj görüşmelerine kullandığı hattın uygulamasından ulaşmanız. Zaten başka bir şeye gerek kalmadan olumlu yada olumsuz herşeyi ordan net şekilde görürsünüz.

Yaptigi seyi yüzüne vurmak istiyorum
Peki sonra, biraz burnunu sürtüp devam etmeyi düşünüyorsunuz sanırım, peki gerçek anlamda affedebilecekmisiniz ?

Sürekli her tartışmanızda bu konuyu açacakmısınız?

Bunları yapacaksanız döküme falan bakmayın bence ,eşinizle konuşun onun söyledikleriyle yetinin yolunuza devam edin , diğer türlü hayatınızı zehir edersiniz.

Biraz once tukceli aradim dokuman icin internt ustunden yapilabiliyomus hat sahibi olmasi gerek gelsin isten konusucam yok faln derse turkcelden sifre alip dokumana bakicam
Turkcell kullanıyorsa işin kolay. HAberi olmadan turkcell hesabım uygulamasını yükle telefona. sessize al önce mesaj gelebilir. sol tarafta menü işaretinden sırasıyla, hesabım, faturalarım, genel oradan da detay kısmına bas, tek tek tüm aranan mesaj gönderilen noları,saatini ve kaç saniye konuşulduğunu son 4 numarayı saklayarak gösteriyor.
Uzmanı oldum artık bu işin :))

Turkcell kullanıyorsa işin kolay. HAberi olmadan turkcell hesabım uygulamasını yükle telefona. sessize al önce mesaj gelebilir. sol tarafta menü işaretinden sırasıyla, hesabım, faturalarım, genel oradan da detay kısmına bas, tek tek tüm aranan mesaj gönderilen noları,saatini ve kaç saniye konuşulduğunu son 4 numarayı saklayarak gösteriyor.
Uzmanı oldum artık bu işin :))
Ole yapicam tmm tsk cnm

eski konularınıza baktım,adam sizi eve kapatmış,markete bile çıkarmıyor,annenize gidemiyrsunuz,bir de üstüne öküzlük yapıyor,her kavga boşanıcam diyor.siz de hala güveniyorum,seviyorum diyorsunuz,20 yaşındasınız hem de,öyle yazmışsınız doğru mu?
zaten nerde kadını eve kapatan adam varsa bil ki dışarda kendisi her haltı yiyordur..

iyi de açıklaması tam olarak ne oldu sen sadece söylediklerini yazmışın illaki o da birşeyler söylemiştir karşılığında . Hiç sesini çıkarmadıysa durum vahim söylimHoppa

eski konularınıza baktım,adam sizi eve kapatmış,markete bile çıkarmıyor,annenize gidemiyrsunuz,bir de üstüne öküzlük yapıyor,her kavga boşanıcam diyor.siz de hala güveniyorum,seviyorum diyorsunuz,20 yaşındasınız hem de,öyle yazmışsınız doğru mu?
zaten nerde kadını eve kapatan adam varsa bil ki dışarda kendisi her haltı yiyordur..
Aynn ole yok su an biraz daha rahatim kurslarim falan var gidiyorum.oda cok disari cikmaz

bende bu aceleciligi anlamiyorum madem anladin sabret takip et ariyor mu gorusuyor mu niye hemen anladigini belli ediyosun bi takip et bakalim

Kimse hiçbir şey yokken hilali ahmet diye kaydetmez. En iyi ihtimal eski sevgilisini takip ediyor olabilir. Bu da ne kadar iyi ise :KK67:Daha kötüsü görüşüyor olabilirler. Bildiğini bildiği için takip etmen de zor olur şimdi. Keşke hemen konuşmasaydın. Tel dökümlerine ulaşmaya çalış o zaman ortaya çıkar.

tl dökümlerne bak hilaliara evli adamla ne bk yiyormus sor adamın haddini bildir

Bugun o kizin hem esimin agzina.... yolladim esimi anasigile dokuman o olmadan vermiyolar dokumani almadan gelme dedim cok bagirdim patladim agzima gelenide saydim

Yaw dökümanı napcan ki ... Bişe olmasa Ahmet diye kaydetmez deme . Hem hiç kimse facebookta numarasını acık acık göstermez . İlk kez duyuyom bunu da acık acık numarana göstereni. Eee bide kız gece mi aradı ? Eee daha ne basbaya görüşüyolar . Cok acık dökümana ne gerek var . Numaraları var birbirlerinde , bide Ahmet diye kaydetmiş . Bişe olmasa kaydetmezdi. Engellerdi direk . Hersey ortada daha ne ?

Bi acıklama yapması gerektigini ve bi ispatlamasını soyleyin ama ondan once telefon dokumanlarına bkın

Hadi numarayı kaydediyor niye Ahmet diye kaydediyor. İsimsiz de kaydedilebilir.

Back
X