ben ümraniyede yasıyorm ama alt kısmında esnevler diye biyerde yasıyorum carsıya mesafesi var cıksam bile kime gidicemki size belki sacma gelebilir bukadar basit bşey diye ama inanın cok zor esim bikaç kişiyle tanıstırdı ama burda herkes birbirine uzak oturuo bide söledim kimle tanıstıysam cok yanlızım cok bunalıyorum kimsem yok dedim resmen yardım bekledim ama herkes vah vah üzüldüm dedi gecti ne aradılar ne sordular konuda belirtmiştim calısmaya basladım bes altı aydır ama ablamla hiç gecinemiyoruz cok gecimsiz hamileyim cok verimli calısamıyorum bu yüzdende düzceye gidemiyorumkii esim herzaman değil hasta yattıgımda demiştim bir hafta belim ttuldu yataktan cıkamamıstım esimin ailesi bildiği halde arayıp sormadılar esim yemek getirip beni yediriyodu esimin ailesiyle cok sorun yasadık evlenmeden önce ama ben evlendikten sonra uzatmadım iyi gecinmeye calıstım onlar gelmiodu ama ben hep gidelm dedim esime haftada bir iki hep gittim onlarada hep dert yandım kaynanama görümceme yanlızım cok bunalıorm dedim ama onlarda duymadı beni gittiğimde iki sohbet bile etmiolar bende artık gitmiyorum eskisi gibi burda ki komslar cok sogk kimse kimseyle görüsmüo selam bile vermiolar nasıl gideyimki kayınvaldem insan olsaydıda beni tanıstırsaydı birileriyle yoksa esimi bukadar severken neden kendimi bunalıma sokayımki duyduk yere esim iyi biri ama beni anlamıyo herşeyden usandım herşeyden..1,5 yılda nasıl bu kadar bunalıma girdiniz ? Üzüldüm gerçekten.
Nasıl bir yerde yaşıyosunuz çok merak ettim doğrusu?
Çevrenizde illa çocukluk arkadaşarınız olmaz ki her zaman, yeni insanlarla tanışın çevre edinin?.
Düzce istanbul arası ne ki siz bu kadar kendinizi herkesten , ailenizden uzak hissediyosunuz?
Ayda bir siz gidin , bir de annenler filan gelsin ?
Esinin ailesiyle aranız neden kötü ?
Eşim öğlen yemek getiriyo demişsiniz, iraz garip geldi bana? Bu kadar medeniyetten uzak neresi olabilir ki ? Bin minübüse git markete ?
Eşinle aranızda sorun yoksa boşanmayı düşünmeniz de tuhaf, yalnız insan eşine sarılır bırakmak istemez?
bende hastayım zaten opsesif panik atak yıllarca tedavi görmüştüm seneler önce esimede anlatıyorum yine pskolojim bozlcak die ama anlamıyo beni haklısın ama napim demekten baska bişe cıkmıyo azından cocuk yapmayı bende istemedm ilk basta bir sene yapmadım ama artık üstümde okadar baskı vardıki esimin tarafından anlatamam bide ufak bi tedavi olmam gerekiodu cocuk için yani troidlerim calısmıodu onun tedavisini olurken kaldım hemen bende beklemiodm assında allah verdiyse vardır bi hayır diorm ama hiçç mutlu değilm..Benimle ayni derdin, bende esimin memleketinde 1,5 yildir yalnizim ve şu an akil sagligimi kaybettim. Bipolar, panik atak ve obsesif komplsif bozukluk çıktı. Çocuk yapmadim. Bosanmak çözum mu bilmiyorum esimi seviyorum ama o beni anlamiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?