doğru yeremi konu actm bilmiyorum yanlıs yer ise simdiden özür dilerm yeni üyelerdenim.. birbucuk yıl önce evlendm esimle tanıstıımdan beri ailesiyle bir cok sorn yasadım nisan bile attık barıstık fln hiçbirsey istediğim gibi olmadı.. esimi cok sevdm oda beni ben düzcede yasıyordm esim istanbulda üstelik esimde akrabamız olyor ama öncesinde ben onları tanımıyordm .. evlenene kadar herşey burnumdan geldi evlendmistanbula geldim hiçç kimsem yoktu burda bir sene boyunca evde otrdum düsünebiliyomusunuz bir sene boyunca bitek esim aksamları eldiğinde biyere gidersek gidiyodk oda cok zor cünkü esim erkek kuaförü dükanı ondan 11 den bazen 12 den önce kapatamıyodu biz evlenmeden sansıma elemanıda askere gittiydi dükkandan dısarı adımını atamıyodu bir gün bile izni yoktu düsünün babasıda o işi bildiği halde hiç yardımcı olmadı karın sıkılıodur yeni evlisindir demiodu gece yarısı yolunu gözlüodm gelsin diye bütün gün hiç bişe yemiyodum evimde carsıya cokk uzak yürüme gidemiyodum taksi bulamıodm evde hapis kaldım remen esimin tarafı bi kere kalkıp gelmedi bir gün bile ne aradılar ne sordlar hasta yattım bir hafta gelmediler esim öğlen gelip yicek bişeler getiriyodu öyle bişeyki konusucak insana hasret kalmıstım biri gelse kapımı calsa eve buyur edicektim düsünün okadar yanlızdımkii hep ağlıodm buralarda komslukta yokk ablamda esinden bosanmıstı konstuk oda istanbula gelicekti beraber dükkan acıcaktık ikimizde terziyiz düzcedede aynı işi yapıoduk ama hiçbirzaman ablamla gecinemedik ama okadar caresiz ve yanlızdımkii gözüm görmedi konusucak bi insan dedm bi sekilde geciniriz kardesiz dedim dükkanı actık hamile kaldım calısmakta okadar güclük cekiyormki ablam hiç anlayıslı davranmıyo ben hep anlayıslı yaklasıyorum esinden bosandı burda kimsesi yok diye ama farkında olmadan ablamın sorumlulugunuda ben almısım üzerime bir tane dertlesicek arkadasım yok calıstıım için eskisi gibi düzceyede gidemiyorm ablamlada gecinemiyorm calısmakta güclük cekiyorm bi defa actık dükkanı bes altı ay oldu olmadı kapatalımda olmyo oda burda sonucta düzen kurdu yani ablamın kahrınıda ben cekiyorum cok huysuz ben zaten hamileyim yoruluorm uyukluyorum gece uyuyamıyorum uyanıyorum sabah işe gidiyorum iste uyukluyorum esim cok iyi biri ne desem yapar ama beni hiç anlamıyo ne derdin vardi dio gecio kimsem yok diyorum kimsem yok cok yanlızım bazen patlıyorum cok kavga ediyorum dayanamıyorum eski hayatımı cevremi arkadaslarımı düzcemin bildiğim sokaklarını özlüyorum besbucuk aylığım suan ama esime söledim bosanmak istiyorum dedm yapamıyorum hiç mutlu değilim dedim anlamıyo hala anlamıyo onu seviyorum ama hiç mutlu değilim cok yanlızım çözüm bulamıyorum sanırım gercekten cekip gidicem düzceye yoksa akıl sağlıgım kalmıcak burda allah yanlız olan herkese yardım etsin okadar boğuluyorumki kimseyi üzmemek icin hiçbir tanıdıgıma aileme bile anlatmıyorum bunları buraya yazıp rahatlamak istedim karnımda bebeğim var tekmelerini hissediyorum ama onun mutluluğunu bile yasayamıyorum allahım yardım et diyorum sadece kurtarsın allahım beni bu yanlızlıktan .. uzun oldu biraz kusura bakmayın .. içimi bosalttım iste biraz..