• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çoook arada kaldım, tavsiyenize ihtiyacım var..

yav herkes aynı noktaya takılmış ama belli stella diye bahsettiği kişi kendidir ,😂

Ne kadar ağır işsiz olursan ol ,insan kendi tarihini unutuyor ,kim kime şu zamanda 28 Aralık 11.30 da 22.saniyesinde tam olarak sevgili olduk diyor ki 😂

kim kimin derdine böyle yanmış ,her detayına kadar kendi yaşamış gibi 😃 olayı kuzenim yazdı olayına çevirmeyin stella hanım 😃

hayır bir de eski kızı arayıp niye tarih sorduruyorsun ,ne alaka ,sana ne ? neyse en azından ben cevabı aldım 😃

Yahu bu Stella sen olmayasin ?
Hayir isin gucun yokmus gibi baskalarina aratiyorsun..Tarihe varana kadar ogreniyorsun.
Bence bu Stella sensin :\

Yas 37 ve çok şükür böyle işlere yorum yapmamayi, karismamayi öğrendim. Hem bu olay özünde hem de genel olarak bence hepimizin bilmesi gereken tek şey haddimiz ve duracagimiz yer.

• Beğen
Reactions: JES
Hic karismam boyle seylere. Hayatimdabi kere yaptim bu hatayi 20 yasindaydim. Arkadasima soyledim aldatildigini once ayrildilar sonra baristilar ben kotu oldum. Asla bi daha yapmam.

Ayrılma tarihini aklında tutma da nedir bilemedim. Hadi eski sevgili neyse arkadaşınız da biliyor he.. 10 günlük bir durum belki bitirme konuşması olmamıştı sonuçta ayrılıklar bir süreç.

Burada iki şey olabilir: 1. Ya ayrılık aşamasındalardı, bu süreç uzun sürdü. Ama yalan söylemesi kabul edilemez tabi...
2. Yüksek olasılıkla eski kız arkadaşından ayrılmak istiyordu ancak birini bulmadan ayrılmak istemedi. Senin arkadaşınla görüşmeye başlayınca, eski kız arkadaşından ayrılmayı kesinleştirdi. Yani bir tür yedekte tutma hali. Böyle erkeklerden çok var malesef. Söylemezdim sanırım, karışmazdım. Çünkü bunun bilinme, öğrenilme olasılığına karşı erkek hazırlamıştır kendini. Sen kötü olan taraf olursun...

mantıklı aslında. aklıma gelmemişti hiç ama acaba doğruyu söyler mi?
Niye söylesin?
Ayrıca arkadaşım bana değil onunla mı konuşucak bunu ne haddine???
Daha saniye arkadaşım kalamaz net.
Kız arkadaşınızla konuşun.
Sakin ol elimde bu bişgiler var buradan yürüyelim direk sorarsak inkar edebilir deyin?
Benim sevgilim inkar etmez diyosa siz iyi bi arkadaş değilsinizdir zaten.
Çünkü zaten sormadan koşulsuz ona güveniyo sizi dikkate almıyo
E öyle arkadaşlığıda salıverin gitsin

Benzerini yasadim. Arkadasimin nişanlisı olan salak bana yazdı, ben bunu arkadasa anlattım sonuç gitti evlendi. Şimdi de duyuyorum oglan bunu psikolojik ve fiziksel şiddet uyguluyirmuş ama bosanmiyor. Ben kendisiyle gorusmuyirum tabiki

Bu adamın yaptığı şey normal değil. Hele ki bıraktığı uzun bir ilişkiyse, zaten arkadaşınızda diğer kadına duyduğu hisleri devam ettiriyordur, arkadaşınıza karşı yüksek olması bundandır ve o evlilik kararı da o yüzden alınıyordur. Yani arkadaşınızın başını döndürmesi suni...Bu tip adamların davranışı bu. Bu işin sonu ya kısa zamanda evliliğe gider(ki bu hiç sağlıklı değil) ya da yarabandı olup o kızla ayrılığı kolaylaştırır arkadaşınız. Her şekilde bu adamdan uzak durması gerekir. O kıza ne yaşattıysa arkadaşınıza da yaşatacaktır zira. Bence siz söyleyin ve 1 yıldan önce nişan olmamasını tavsiye edin.

Back
X