Çoook isteyerek evlenen varmı ?

Tamamiyle aldım cevabımı valla , çok tşk. ederim .. Maşallah nazar değmesin.. Hep böyle olun inşallah , inşallah biz de hep öyle oluruz.. Hep artar sevgimiz sizin gibi inşallah hep..

Sizinki biraz hızlı olmuş canım :) Ama doğru insanmış, Allahtan yanılmadın , Allah huzurlu , mutlu günler nasip etsinn

Zaten üni. okuyorum canım 20 yaşındayım 21'e girdim hatta , insan sevdiği insanla , doğru insanla tabi ki de evlenmek ister .. Bu normal bir şey bence..

Aminn..

Ayy 6 senemii...

Ve 3 aylık bebişşş

Allah mutluluğunuzu ve sevginizi hep arttırır inşallah, bu duyguyu tadmayanlarada tattırır inşallahhh

Aynı bizim gibiymişsiniz o zaman :) İnşallah sonumuz da sizin gibi olur ..
Allah o günleri görmeyi bize de nasip etsin inşallah :)

normal brşey ama bence erken erkek arkadaşında senin yaşlarındaysa ilerde problem olur erken evlilik .bu enim düşüncem erken evlenen çoğu erkek pişman oluyor .

20 yasindayim ve 2 senedir evliyim.Pisman miyim?Gec mi evlenseydim? Tabi ki hayir aksine bu kararimdan oturu cok mutluyum allah kimseyi pisman etmesin insallahhh,hakkin da hayirlisini versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…