Hatunlar, sorum biraz saçma gelmiş olabilir ama tam olarak sorma istediğim şu ;
Uzun bir süre sevgili kalıp, birbirine hasret kalıp, evleneceği günleri hayal edip, o günlerin dört gözle gelmesini bekleyip ; Ama sanki o günleri hiç göremeyecekmiş gibi hissedip de o günleri gören, sonra evlenen, evlat sahibi olan var mı ?.. Hala sorum saçma geliyor olabilir size şöyle anlatayım ;
Ben 20 yaşındayım 2 yıllık bir ilişkim var ciddi düşünüyoruz evlilik hayalleri kuruyoruz ama sanki hep hayalde kalacakmış gibi , o günleri göremiyecekmişim gibi hissediyorum yani bana o günleri görmek rüya gibi geliyor:98:
Benim gibi hissedip sonra evlenen var mı , hayalindeki gibi evliliğini yaşayan var mı ? :103:
Umarım anlatabilmişimdir sorumu :)
Biz lisede tanıştık eşimle 2006 yılında 22 yaşında evlendik 6 sene oldu.Düğün gününe kadar sorun çıktı çıkacak diye bekledim..Hiç öyle düşünme kuruntu yaparsın sonra..Aileler yaşımı ufak diye önce istemedi ama birbirimizi okadar çok seviyodukki dayanamadılar.Evlenmeden öncede her anımız bir geçiyordu..Şimdi Allah'ıma bin şükür çok çoook mutluyuz.O yüzden kısmetse olur siz aşkınıza bakın..Umarım mutlu bir yuvanız olur..Hatunlar, sorum biraz saçma gelmiş olabilir ama tam olarak sorma istediğim şu ;
Uzun bir süre sevgili kalıp, birbirine hasret kalıp, evleneceği günleri hayal edip, o günlerin dört gözle gelmesini bekleyip ; Ama sanki o günleri hiç göremeyecekmiş gibi hissedip de o günleri gören, sonra evlenen, evlat sahibi olan var mı ?.. Hala sorum saçma geliyor olabilir size şöyle anlatayım ;
Ben 20 yaşındayım 2 yıllık bir ilişkim var ciddi düşünüyoruz evlilik hayalleri kuruyoruz ama sanki hep hayalde kalacakmış gibi , o günleri göremiyecekmişim gibi hissediyorum yani bana o günleri görmek rüya gibi geliyor:98:
Benim gibi hissedip sonra evlenen var mı , hayalindeki gibi evliliğini yaşayan var mı ? :103:
Umarım anlatabilmişimdir sorumu :)
Var tabi olmaz mi ? :)
Biri de biziz :)
98 de tanistik 2004 de evlendik
8,5 yillik evliyiz bir oglumuz ve bir kizimiz var :)
Duygularin cok normal o yaslarda bana da hep gerceklesmeyecek bir hayalmis
gibi gelirdi :))
bende varım bende :)) 2004 yılında tanıştım eşimle daha 18 bile değildim dolu dolu:)) 6 yıl çıktık 1 yıl falan nişanlı kaldık 2010 yılında evlendik 2 yıl doldu bile.ne yazıkki bebeğimi kaybettim( umarım tekrar olur.hiç meraklanma cnm bizede hiç evlenicekmişiniz gibi geliyordu neler atlattık ama hiç vazgeçmedik birbirimizden.şimdi geriye dönüp baktığımızda 10 yılı devirmişiz şaka gibi geliyor onca zaman nasıl geçti.sanki 1 yıldır berabermişiz gibi hala sevgimiz aşkımız tam gaz devam rabbime şükürler olsun.sen öyle anlatınca eski günlerim geldi aklıma hiç merak etme olur herşey zamanla
3 yıllık birlikteliktelik sonunda evlendik bizde.Seni çok iyi anlıyorum,bir evlenseydik düşüncesi bizde de vardı hep,ya evlenemezsek diye düşünüyor insan.12 yıllık evliyiz şuan ve 11 ve 8 yaşlarında iki çocuğumuz var.
Biz lisede tanıştık eşimle 2006 yılında 22 yaşında evlendik 6 sene oldu.Düğün gününe kadar sorun çıktı çıkacak diye bekledim..Hiç öyle düşünme kuruntu yaparsın sonra..Aileler yaşımı ufak diye önce istemedi ama birbirimizi okadar çok seviyodukki dayanamadılar.Evlenmeden öncede her anımız bir geçiyordu..Şimdi Allah'ıma bin şükür çok çoook mutluyuz.O yüzden kısmetse olur siz aşkınıza bakın..Umarım mutlu bir yuvanız olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?