Çoook isteyerek evlenen varmı ?

Lilliumm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2012
1.853
5
0
Konya
Hatunlar, sorum biraz saçma gelmiş olabilir ama tam olarak sorma istediğim şu ;

Uzun bir süre sevgili kalıp, birbirine hasret kalıp, evleneceği günleri hayal edip, o günlerin dört gözle gelmesini bekleyip ; Ama sanki o günleri hiç göremeyecekmiş gibi hissedip de o günleri gören, sonra evlenen, evlat sahibi olan var mı ?.. Hala sorum saçma geliyor olabilir size şöyle anlatayım ;

Ben 20 yaşındayım 2 yıllık bir ilişkim var ciddi düşünüyoruz evlilik hayalleri kuruyoruz ama sanki hep hayalde kalacakmış gibi , o günleri göremiyecekmişim gibi hissediyorum yani bana o günleri görmek rüya gibi geliyor :98:

Benim gibi hissedip sonra evlenen var mı , hayalindeki gibi evliliğini yaşayan var mı ? :103:

Umarım anlatabilmişimdir sorumu :)

evet tatlım biz eşimle 2006 yılında tanıştık ve 2010 senesinde evlendik..nişanlıklık döneminde aldatıldım fakat eşim gerçekten çook pişman oldu..ve şuan o yaralarımız kalmadı ve tahminizdede çook mutlu oluruz umarım sizler böyle bir durumla karşılaşmazsınız ve ben hep şöyle dua ettim allaha '' allahım hayırlısı ise olsun hayırsız ise olmasın''

yüce rabbim kabinize göre versin canım hayallerin gerçekleşmesi dilegiyle:))))

Var, tam karşında

Ama benim ki rahatsızlık boyuntundaydı artık ya bana ya da sevgilime bi şey olacak evlenemicez gibi geliyordu.Yani hissediyorum sanıyordum ama şimdi evli mutlu ve de çocukluyuz

Allah gönlüne göre versin

bende senin gibi hayal ediyorum ve gerçek olucak mı ?daha çok uzak diyip iç geçiriyorum biz 3,5 yıldır beraberiz ve daha en az 4 yılımız var geçermi bu yılllaaaarrrr:44:

Bende düşünüyorum ve merak ediyorum bunu.
2 yıldır beraberiz ama önümüzde daha çok yıllar var...

Var hiç evlenemiycez sanıyordum ama şimdi 8 yıllık evliyiz ve bu 8 yıl nasıl geçti anlamadım.
Allah herkese sevdiğiyle mutlu evlilikler nasip etsin.

Bende düşünüyorum ve merak ediyorum bunu.
2 yıldır beraberiz ama önümüzde daha çok yıllar var...

2003ten beri birlikteydik ve temmuzda evlendik, okulların bitmesi, askerlik, benim işe girmem vs derken illaki beklemek zorundaydık ama ben hiç ya olmazsa diye düşünmedim o benim kaderimdi,inşallah bebeğimizde olur ama daha erken onun için, Allah seni de sevdiğine kavuştursun

aynen yaşadım 25 ay nişanlı kaldık evlencezmı evımız olcakmı? çocuğumuz olcakmı o gunler gelcekmi? 4,5 yıllık evlilik ve anne adayıyım şu anda gunlerı yavaşlatmak ve tadını çıkarmka ıstıyoruz :))) hayalerimize kavuştuğumuz için hergün aşkımla şükrederiz :))

evet canım, sen yazıncca bende hatırladım o hissi, o günler hiç gelmeyecek gibi geliyor ama geliyor merak etme

BENDE VARIM.. 6 yıl bekledik kavuşmak için.. çok şükür evli mutlu ve 3. çocuklu bi aileyiz :)))

Kizlar icimi rahatlattiniz.. Oh ya demekki sadece ben degilmisim boyle dusunen :)) aslinda normal sonucta yepyeni bir hayat baslicak ve hep bize ayni su an yasadigimz hayatta kalacakmsz gbi geliyor :)

Allah yuvalariniza huzur versin insallah, benim gibi bekar ama sevdicegi olanlara da tez zamanda kavusmayi nasip etsin :) sevgilisi olmayanlara da hayirli insanlar cikarsin karsilarina :) amin..

Var tabi olmaz mi ? :)

Biri de biziz :)
98 de tanistik 2004 de evlendik

8,5 yillik evliyiz bir oglumuz ve bir kizimiz var :)

Duygularin cok normal o yaslarda bana da hep gerceklesmeyecek bir hayalmis
gibi gelirdi :))

bende varım bende :)) 2004 yılında tanıştım eşimle daha 18 bile değildim dolu dolu:)) 6 yıl çıktık 1 yıl falan nişanlı kaldık 2010 yılında evlendik 2 yıl doldu bile.ne yazıkki bebeğimi kaybettim( umarım tekrar olur.hiç meraklanma cnm bizede hiç evlenicekmişiniz gibi geliyordu neler atlattık ama hiç vazgeçmedik birbirimizden.şimdi geriye dönüp baktığımızda 10 yılı devirmişiz şaka gibi geliyor onca zaman nasıl geçti.sanki 1 yıldır berabermişiz gibi hala sevgimiz aşkımız tam gaz devam rabbime şükürler olsun.sen öyle anlatınca eski günlerim geldi aklıma hiç merak etme olur herşey zamanla

3 yıllık birlikteliktelik sonunda evlendik bizde.Seni çok iyi anlıyorum,bir evlenseydik düşüncesi bizde de vardı hep,ya evlenemezsek diye düşünüyor insan.12 yıllık evliyiz şuan ve 11 ve 8 yaşlarında iki çocuğumuz var.

Biz lisede tanıştık eşimle 2006 yılında 22 yaşında evlendik 6 sene oldu.Düğün gününe kadar sorun çıktı çıkacak diye bekledim..Hiç öyle düşünme kuruntu yaparsın sonra..Aileler yaşımı ufak diye önce istemedi ama birbirimizi okadar çok seviyodukki dayanamadılar.Evlenmeden öncede her anımız bir geçiyordu..Şimdi Allah'ıma bin şükür çok çoook mutluyuz.O yüzden kısmetse olur siz aşkınıza bakın..Umarım mutlu bir yuvanız olur..

Var tabi olmaz mi ? :)

Biri de biziz :)
98 de tanistik 2004 de evlendik

8,5 yillik evliyiz bir oglumuz ve bir kizimiz var :)

Duygularin cok normal o yaslarda bana da hep gerceklesmeyecek bir hayalmis
gibi gelirdi :))

Aynen ya resmen öyle düşünüyorum. Rüya gibiiii :) Allah mutluluğunuzu daim etsin

Ayy ne güzelll canım Allah daim etsin mutluluğunuz inşallah İnşallah bana da yaşatsın o duyguyu :)

12 yıl.. Dile kolay valla :) Allah ailenize huzur versin inşallah Peki 12 yıl sonra bile aşkınız hala aynı mı ? :)

İnşallahhh canım yaa :) Tabi yaşımız küçük ama en azından bi adı konsun istiyoruz ailelerimizi tanıştıralım istiyoruz . Erken mi bilmiyorum ama bu sene ikimizinde okulu bitiyor. İş aramaya başlayacağız .. :) Hayırlısı neyse o olsun hakkımızda.

Bende öyle düşünüyorum ya ailesi beni beğenmezse, ya işimiz olmazsa, evimiz olmazsa ( kv yanında yaşamayı k.etmem sevgilimde istemiyor öyle birşeyi zaten ) falan diye düşünüp duruyorum ..

Bide aileye söyleme kısmı var, " anne erkek arkadaşım ve ailesi tanışmaya gelecekler, babama söyle " mi diycem Utanırımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…