Çoook isteyerek evlenen varmı ?

2005 yılında tanıştık. 7 sene okulların bitmesi, iş bulmak için falan bekledik. benim aklıma hiç evlenemeyiz düşüncesi gelmedi. ya ayrılırsak bile demedim... benim için yaratılmıştı çünkü :)

çoookk ne kelime :) ben adaklar adadım bile:1::1:
11 şubat 2010 da başladı ilişkimiz
17 mayıs 2010 da evlenme teklifi aldım
12 ağutos 2010 da askere gitti
19 ocak 2011 de geldi
19 şubat 2011 de istemeye geldiler
27 mart 2011 de nişanımız oldu
20 mayıs 2011 de nikahımız
26 haziran 2011 de de düğünümüz oldu.
bebek yok henüz inşallah hayırlı zamanda o da gelecek anne babasına:):nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

2005 yılında tanıştık. 7 sene okulların bitmesi, iş bulmak için falan bekledik. benim aklıma hiç evlenemeyiz düşüncesi gelmedi. ya ayrılırsak bile demedim... benim için yaratılmıştı çünkü :)

Ya ayrılırsak falan diye düşnmüyorum zaten kısmet ama o günler varya, kız isteme, nişan , düğün falan işte o günler bana rüya gibi geliyor :)

çoookk ne kelime :) ben adaklar adadım bile:1::1:
11 şubat 2010 da başladı ilişkimiz
17 mayıs 2010 da evlenme teklifi aldım
12 ağutos 2010 da askere gitti
19 ocak 2011 de geldi
19 şubat 2011 de istemeye geldiler
27 mart 2011 de nişanımız oldu
20 mayıs 2011 de nikahımız
26 haziran 2011 de de düğünümüz oldu.
bebek yok henüz inşallah hayırlı zamanda o da gelecek anne babasına:):nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

1 sene içinde evlenmişsiniz kız ne adağı :1:

Ya ayrılırsak falan diye düşnmüyorum zaten kısmet ama o günler varya, kız isteme, nişan , düğün falan işte o günler bana rüya gibi geliyor :)

1 sene içinde evlenmişsiniz kız ne adağı :1:
he valla adağım var daha yerine getiremedim:) bikaç kendini bilmez engel olcak diye korkuyordum. ne dualar ettim kavuşmak için birde bana sorun:D
sanki o günler gelmeyecekmiş gibiydi.. 1 sene de olsa hasret hasrettir:51:

he valla adağım var daha yerine getiremedim:) bikaç kendini bilmez engel olcak diye korkuyordum. ne dualar ettim kavuşmak için birde bana sorun:D
sanki o günler gelmeyecekmiş gibiydi.. 1 sene de olsa hasret hasrettir:51:

Öyle tabi.. Ama sevindim sizin adınıza, darısı başıma :1:

ben varım çok istiyerek hatta rest çekerek evlendim ya olacak ya da evlenmem dedim aileme ve tam 8 sene sonra kavuştum aşkıma :) 2 yıllık evliyiz 1 yıldır da nazlanan bebişi bekliyoruz inşallah oda gelecek hanemize..

Evet evet evettttt tam 8 sene birbirimizi bekledik, iki seneden iki seneye görüşüyorduk cunku ben yurtdışında kaldığım için maddi durumumuz yüzünden her yıl tr ye gelemiyorduk ve babama soz vermiştim önce hukuk Fakültesi'ni bitireceğime dahil yoksa rızası olmayacaktı babamin, bu süre icinde onun yüzünün seklini bile unutmuştum ama bir hayalin pesinden gidiyorum zannederdim allahım ne zaman kavuşacağız biz derdim, inanmak isterdim ama inanamazdim deliler gibi asiktim ve halada aşığım ve sonunda evleneli 3 ay oldu :)))) cok mutluyuz esimle ben ailem cunku sekiz sene dile kolay

ben varım çok istiyerek hatta rest çekerek evlendim ya olacak ya da evlenmem dedim aileme ve tam 8 sene sonra kavuştum aşkıma :) 2 yıllık evliyiz 1 yıldır da nazlanan bebişi bekliyoruz inşallah oda gelecek hanemize..

İyi azimmiş valla helal olsun :16: Allah tadınızı bozmasın :nazar:

Evet evet evettttt tam 8 sene birbirimizi bekledik, iki seneden iki seneye görüşüyorduk cunku ben yurtdışında kaldığım için maddi durumumuz yüzünden her yıl tr ye gelemiyorduk ve babama soz vermiştim önce hukuk Fakültesi'ni bitireceğime dahil yoksa rızası olmayacaktı babamin, bu süre icinde onun yüzünün seklini bile unutmuştum ama bir hayalin pesinden gidiyorum zannederdim allahım ne zaman kavuşacağız biz derdim, inanmak isterdim ama inanamazdim deliler gibi asiktim ve halada aşığım ve sonunda evleneli 3 ay oldu :)))) cok mutluyuz esimle ben ailem cunku sekiz sene dile kolay

Tebrik ediyorum sizi.. Gerçekten çok güzel bi azim takdir ettim. . Yüzünü unuttum demişsiniz.. O günlerden bu günlere demi.. Şimdi hergün görüyorsunuz..

Ahh ahhhh ben görebilecek miyim acaba o günleri.. :103:

:98:

Tebrik ediyorum sizi.. Gerçekten çok güzel bi azim takdir ettim. . Yüzünü unuttum demişsiniz.. O günlerden bu günlere demi.. Şimdi hergün görüyorsunuz..

Ahh ahhhh ben görebilecek miyim acaba o günleri.. :103:

:98:
[/QUOTE]

Tabiki canım, ama sana sunu söyleyim düğünün hayal gibi geçer ve ne çabuk bitti ya simdi ben evlendimmi dersin :)) bende öyle oldu :))
Allahım yüzünü ak çıkartsın inşallah :))

Tabiki canım, ama sana sunu söyleyim düğünün hayal gibi geçer ve ne çabuk bitti ya simdi ben evlendimmi dersin :)) bende öyle oldu :))
Allahım yüzünü ak çıkartsın inşallah :))

İnşallah canım iyi dileklerin için teşekkür ederim. İnşallah dediğin gibi olur :)

Bende istiyorum en kısa zamanda inşaallah
ve
bütün sevenler inşaallah sevdigiyle evlensin biran önce :16:

2007 yılında tanıştık eşimle...Acaba olacak mı korkumla geçen 3 seneden sonra 2010 yılında nişanlandık...2011 yılında da evlendik...Beni istemeyen kayınvalide sorunu,eşimin iş sorunu,para sorunu...Bunların içerisinde evlenmek bizim için hayalden öte bir şey değildi...Ama şimdi bir senelik evliyiz ve zaman nasıl bu kadar çabuk geçti şaşıyoruz...Korkular insanı bırakmıyor hiç emin olun...Evlenene kadar evlenebilecek miyiz diye korkarken evlilik sonrası çocuğumuz olacak mı diye korkuyorsunuz...:9:

Ne kadar anlamlı bir topic olmuş :1: bende nişanlıyım ve ağustosda inşallah evlenicez. Ama bana da hala hayal gibi geliyor. Önceleri isteme-söz-nişan hayal gibi geliyordu. Çok şükür onları mutlulukla atlattık. Şimdi düğün salonu, eşya falan bakıyoruz; ama sanki hiç düğün günümüz gelmeyecekmiş gibi, uzakmış gibi geliyor.. Rüya gibi, hayal gibi :17: Geçenlerde "Şaka maka evlenicez gibi" dedim nişanlıma, "Şakasımı kaldı hayatım bunun artık" dedi adam :1: Hayırlısıyla o gün bir gelse.. Bir gelse...

2006 şubat ayından beri birlikteyiz..önce üniversiteden mezuniyeti bekledik,sonra onun yüksek lisansının bitmesini,benim iş bulmamı,onun atanmasını..herep hayal gibi gelirdi isteme akşaı bile..sonunda hepsi oldu sözlendik..şimdi de babamın keyfini bekliyoruz.kendisi bana çok düşkün olduğu için binbir komik bahane buluyor ve ben bu kadar beklemişken artık daha fazla beklemek istemiyorum..sevdiğim adamı istiyorum..kısmetse yaz başı evlenicez....ne diyim benim kadar isteyen varsa benden önce kavuşsun çünkü 6 seneden fazla oldu ve ben hala çok aşığım :))

yarın tanışmamızın 10. yılını kutlayacağız. 2002de tanıştık. 2007de evlendik. şimdi evli 2 çocuklu veeee çoook mutluyuz.
kolay olmadı evlilik öncesi süreçlerimiz ama çok mutlu olduk. evlilik hayatımdaki en güzel şeylerden biri.

evlendikten sonra da hayat dört dörtlük gitmiyor , inişler çıkışlar yaşıyoruz ama herşeye rağmen hayaller bir gün gerçek oluyor.

not: şu an çok sevdiğim eşim hastanede yatıyor ameliyat günü bekliyoruz. çok mutlu olmayı isteyen ve bu satırları okuyan tüm bayanlar dualarınızı esirgemeyin...

yarın tanışmamızın 10. yılını kutlayacağız. 2002de tanıştık. 2007de evlendik. şimdi evli 2 çocuklu veeee çoook mutluyuz.
kolay olmadı evlilik öncesi süreçlerimiz ama çok mutlu olduk. evlilik hayatımdaki en güzel şeylerden biri.

evlendikten sonra da hayat dört dörtlük gitmiyor , inişler çıkışlar yaşıyoruz ama herşeye rağmen hayaller bir gün gerçek oluyor.

not: şu an çok sevdiğim eşim hastanede yatıyor ameliyat günü bekliyoruz. çok mutlu olmayı isteyen ve bu satırları okuyan tüm bayanlar dualarınızı esirgemeyin...

geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin inşallah..

Hatunlar, sorum biraz saçma gelmiş olabilir ama tam olarak sorma istediğim şu ;

Uzun bir süre sevgili kalıp, birbirine hasret kalıp, evleneceği günleri hayal edip, o günlerin dört gözle gelmesini bekleyip ; Ama sanki o günleri hiç göremeyecekmiş gibi hissedip de o günleri gören, sonra evlenen, evlat sahibi olan var mı ?..

3,5 sene flört ettik eşimle ve ailem bu evliliğe razı gelmedi.bir sürü olaylar yaşadıktan sonra(babam bu nedenle hala küs benimle)5,5 senelik evliyiz.ama tek eksiğimiz evladımız yok.

Allah acil şifalar versin canım...Senin ve sevginizin desteği ile bir an önce iyileşecek inşallah eşin..

bizde 2007 yılında tanıştık 2011 yılında evlendik arada uzun süreli ayrılıklar bile oldu ama şimdi evli ve çok şükür mutluyuz:) umarım sizinde gönlünüze göre olur akışına bırakıın endişe etmeyin:)

Back
X