Doğuma Hazırlık Çoook kararsızım. Kızıma bu isimlerden hangisini koyayım? Fikir lütfen...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

kızıma bu isimlerden hangisini koyayım?

• Ankete Katılan
    66
  • Anket Kapalı .

kumtanesi67

Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2016
39
8
6
39
Arkadaşlar, eşimle düşündüğümüz birkaç isim var fakat ikimiz de eleme yapamıyoruz. Fikirlerinizle bize yardımcı olur musunuz lütfen?
İsimler bunlar : EYLÜL, DEFNE, AZRA, ERVA, YASEMİN, SILA ve VERDA. Sizce en güzel hangisi?

AYNI ZAMANDA ANKETE DE KATILIMINIZ BENİ SEVİNDİRECEK KIZLAR.

Eylül , Yasemin , Verda . üçüde bana çok hoş geliyor .

Defne koymamanizi öneririm . 4 kişilik oyun grubuna katildik 2 çocuğun adida Defne ydi. 4 de 2 bence çok büyük bir istatistik .

Hele Bi okula başlasın Defne1 Defne2 Defne3 Defne4 Defne5 diye siralayacaklar o çocukları .

Defne asiriligi var son yıllarda . sizde Defne8 bilmem 9 , olmak istemiyorsanız eleyin o ismi derim .

Hayırlı doğumlar . .

Eylül , Yasemin , Verda . üçüde bana çok hoş geliyor .

Defne koymamanizi öneririm . 4 kişilik oyun grubuna katildik 2 çocuğun adida Defne ydi. 4 de 2 bence çok büyük bir istatistik .

Hele Bi okula başlasın Defne1 Defne2 Defne3 Defne4 Defne5 diye siralayacaklar o çocukları .

Defne asiriligi var son yıllarda . sizde Defne8 bilmem 9 , olmak istemiyorsanız eleyin o ismi derim .

Hayırlı doğumlar . .

Fikriniz için teşekkür ederim. Defne'nin o kadar sık kullanıldığını bilmiyordum. Ya da bizim buralarda çok yok. Değerlendiricem çok sağolun.

* Verda çok güzel bence. Gül anlamına gelmesi de güzel.
Farklı bir isim olması da avantaj, her ortamda farkedilir.
* Yasemin de eskimeyen hoş bir isim. Ayrıca her ülkede kolayca telaffuz edilir.
* Sıla da olabilir.

* Eylül artık acayip sıradanlaştı. Son senelerin en popüler isimlerinden. Sırf bu başlıkta bile kaç kişi "gelecekteki kızımın adı" diye yorum yapmış.
* Dini hassasiyeti olan insanların Defne ismini koymasını pek doğru bulmuyorum. Defne sadece bitki adı değil ki... Yunan mitolojisinden geliyor. Tanrıça kızı Defne bir ağaca dönüşüyor ve biz de bu aģacı Defne olarak biliyoruz.
* Erva sahabe ismi, o yüzden kötü yorum yapmak istemiyorum... ama telaffuzu getçekten kötü bence. Çok kaba.
* Erva için yaptığım yorum Azra için de geçerli. Çok kaba. Bana hep Azrail'i çağrıştırıyor.

Yasemin ya da Verda.
Yasemin çok naif geliyor. Verda'nın da anlamını beğendim...
Defne de derdim ama çok kullanılıyormuş :)

Eylül eylulde dogarsa anlamli bence. Verdayı azrayı begenmiyorim. Defne her zaman guzel ve modern bir isim . Cevrenizde yoksa koyabilirsiniz. Sıla da hoş .

Back
X