Doğuma Hazırlık Çoook kararsızım. Kızıma bu isimlerden hangisini koyayım? Fikir lütfen...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

kızıma bu isimlerden hangisini koyayım?

• Ankete Katılan
    66
  • Anket Kapalı .
Kuran'da geçip geçmemesi bence önemli değil. Tamam Asel Kuran'da geçiyor ama dini bir isim değil. Sadece Kuran'da geçen Arapça bi kelime.

EYLÜL için bugün bir anlam daha keşfettim. Sitenin birinde "TAPINILAn, İBADET EDİLEn" yazıyor. Ama doğrumu bilemem. Çünkü yalana yanlış yazılmış birçok şey var. Bir sitenin Kur an da geciyor yazdığına bir baskası yazmıyor da diyebiliyor. Buna şahit oldum. Eylül'ün böyle kötü bir anlamı da yoktur, inşallah o da yalan yanlış yazılmıştır.

EYLÜL için bugün bir anlam daha keşfettim. Sitenin birinde "TAPINILAn, İBADET EDİLEn" yazıyor. Ama doğrumu bilemem. Çünkü yalana yanlış yazılmış birçok şey var. Bir sitenin Kur an da geciyor yazdığına bir baskası yazmıyor da diyebiliyor. Buna şahit oldum. Eylül'ün böyle kötü bir anlamı da yoktur, inşallah o da yalan yanlış yazılmıştır.

Eylül Süryanice'den Arapça'ya geçmis, Arapça'dan da Türkçe'ye. Süryanice'de tam olarak hangi anlamları var bilmiyorum.
Tapınılan anlamını ne tür bir sitede de bulduğun da önemli tabi, her siteye de güven olmuyor :D

Bence listendeki en uygun isim Yasemin gibi geldi bana. Hem güzel hem de anlamı net olarak biliniyor herkes tarafından (hem de moda ismi değil, her zaman sevilen bi isim).
Çiçek isimlerinden bi de Lale hoş ve kibar bence. Tasavvufta Lale Allah'ı temsil ediyormuş, Gül de Hz. Muhammed'i.

Eylül Süryanice'den Arapça'ya geçmis, Arapça'dan da Türkçe'ye. Süryanice'de tam olarak hangi anlamları var bilmiyorum.
Tapınılan anlamını ne tür bir sitede de bulduğun da önemli tabi, her siteye de güven olmuyor :KK70:

Bence listendeki en uygun isim Yasemin gibi geldi bana. Hem güzel hem de anlamı net olarak biliniyor herkes tarafından (hem de moda ismi değil, her zaman sevilen bi isim).
Çiçek isimlerinden bi de Lale hoş ve kibar bence. Tasavvufta Lale Allah'ı temsil ediyormuş, Gül de Hz. Muhammed'i.
teşekkür ederim yorumun için arkadaşım

En güzeli Eylül oyumu ondan yana kullandım ama dusundugunuzde bir ay adı sadece.Eylul ayı sizin için önemlidir bir önemi vardır onun bilemem tabi ama.cok daha güzel ve anlamlı isimler var.

Back
X